Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
oanka80 spune:
freedelia jos palaria pt cat de isteti sunt puii tai de a cere banuti pt pozat. sunt afaceristi de mici. te apreciez enorm pt modul tau de a te implica in atatea activitati cu copii. eu lesin prin casa(glumesc) cu unul singur, ce ma voi face cu bebe nr 2,3,4....?
te apreciez si pt intelepciunea ta de a pune punct unei chestii ce ar fi putut deveni o nebunie in viata ta. felicitari si pt una bucata sot intelegator.
fetelor, am gasit o solutie pt a rezolva problema mea cu trezitul mariei f de dimineata. dupa ce am stat cateva ore pe capul sotului, a acceptat sa doarma singur cu ea, sa ma pot odihni singura in alta camera. i-am explicat tot ce are de facut(bibe la 3-4 noaptea, desteptarea la 6). ii pup de noapte buna, dorm bine merci pana la 9, ma trezesc super odihnita si poftim rezultatul: maria a dormit tun pana dimineata la 8.20, fara trezitul de la 3-4 pt bibe. deci schema asta trebuie repetata .
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
Ioanact spune:
OanaI da, dupa 2 ani, daca ai cezariana. Dar daca nu m vrei (ti) e tb ta (voastra).
wapi mie chiar imi place sa aranjez hainutele in dulap.Cand stateam la parintii mei, si nu aveam ce face, imi scoatem hainele din dulap si le aranjam. Cu toate ca erau aranjate.
Si lucrurile fetelor, sotului tot eu le aranjez..numai sa am timp si sa nu m intrerupa nimeni.
Castelana ai facut leg (coincidenta) ca de cand i-ai dat piureul se scoala noaptea. Nu stiu ce sa-ti zic.
oanka o mai alaptezi?
Poate va recupera luna viitoare.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunica ta.
sa iasa analizele bine, sa fie de la energia pe care o are.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
wapi spune:
Alina - am sortat hainele lui Stefan de la 1 la 4 ani, ce pastram, ce donam, mai am un pic si gata. Pe mine chestiile astea migaloase ma storc de energie
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 ina si eu am avut gandul ca acea chestie cu linkul fantoma e pus de pedofil Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
Am vb cu sotul (e doar o parere) si-a spus ca din greseala a apasat (ami)si-a aparut link-ul..in bookmark se salveaza toate link-urile pe care vrem sa le avem, ori fiecare din noi, avem altceva salvat.
Nu are legatura cu logarea userului comun.
Ioanact spune:
oanka super c-ati gasit metoda.
Numai cand o sa venim noi, o sa fie altceva.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Ioanact Castelana ai facut leg (coincidenta) ca de cand i-ai dat piureul se scoala noaptea. Nu stiu ce sa-ti zic. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
da asa am facut eu legatura, concidenta sau nu de atunci se trezeste cam la o ora sau 2 si il readorm in brate.
nu plange, scanceste, el nicoi cand sugea noaptea nu plungea, ma striga cu eeeeee cu aaaaa.
in fine sper sa-si revina ca deja nu ma mai culc imediat, astep sa ma cheme, ma uoit si eu la un film ceva intre timp., mai vb ce voi aici
castelana mami fericita
oanka80 spune:
asteropipan jumatate de fruct ce ramane de la masa de dimineata a mariei, o pun intr-un vas ce se videaza in frigider, am citit undeva, dar nu mai tin minte, ca fructele , prin congelare pierd 60% din vitamine, o fi adevarat sau nu....nu mai stiu, de atunci am inceput sa le pun in frigier
si pitica mea mi-a facut surpiza sa o vad cum se ridica singura in picioare, se prinde de picioarele noastre si top se ridica, eu mai vreau sa fie bebe 1-2 luni, dar nu am cu cine discuta, ea vrea in picioare si gata. mai nou, am ajuns sa ii pun si pampersul in picioare
mi-e dor si de sfaturile de aur ale lui vladimirescu. aveti vreo veste de la ea??
va mai spun ceva despre maria mea, sa va cer sfatul daca e ok pentru varsta ei si va las in pace pt ca v-am innebunit de cap: ea inca papa 120 ml lapte la o masa, iar 150 doar la bibe de la 3-4 noaptea. cum sa o fac sa manance mai mult lapte? pediatra a zis ca ar trebui minim 500 ml pe zi, dar daca ea nu vrea cum sa o fac sa imi manance lapte. nu primeste biberonul si pace. adica tocaie 120 ml si gata il impinge afara cu limba . eu am cam lasat-o in pace, am vazut ca nu mai vrea, nu am mai insistat, dar cantarul si-a spus cuvantul....
andra_s spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Andra intre doua meniuri, nu pui si tu 2-3 poze cu Ianisu mic? Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
offf, asa mi-e lene sa descarc pozele si sa le incarc pe picasa, de aceea eu le pun o data pe luna pe toate, cand mai implinim cate o lunita ... asta nu inseamna ca dupa ce face 1 an pun o data pe an de aceea nu fac album pe contul comun, ca stiu ca nu ma pot ingriji de el atat de des cum faceti voi
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanka80 spune:
gabyhilla imi pare nespus de rau pt necazul cu joy. sa fii tare mamica, pt mine esti un model de intelepciune in ce priveste cresterea copilului. putere multa sa poti face ce e mai bine pt puiul tau bolnavior
nu vreau sa dau cu bata in balta, poate s-a spus si nu am sjuns cu cititul, de la ce pot face bebeii enterocolita?
miria_cristina spune:
OANA - Cate biberoane papa in medie pe zi? Ca, legat de cantitate, al meu bea si numai 60ml, dar nitel mai des.
Ideea e sa ia in greutate, sa creasca, sa fie vesel si dinamic, ca in rest, fiecare copil isi cere ratia personala.