Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
carmickey spune:
andra_s tu avand bebelusul mai mare ca al meu chiar ma inspir din meniul tau ce anume sa ii bag ca si aliment nou..mie imi placea ca scriai meniul,daca nu vrei sa o mai faci...imi pare rau
jeni ai iesit afara? la ikea tocmai in baneasa? te-ai intors repede...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
miria_cristina spune:
OANA - Enterocolita este o inflamatie a mucoaselor intestinului subtire si/sau a colonului care poate fi cauzata de o bacterie, de un virus sau de un parazit.
Deobicei, contaminarease face prin inghitirea alimentelor infectate sau prin transmiterea intre indivizi.
briza_marii spune:
Ioana sincer, eu urasc sa aranjez hainele in dulap. Si dupa ce le aranjez, asa cu chiu cu vai...pana a doua zi e la fel de dezordonat
Oanka condoleante pt bunica
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
bluekidoo spune:
Neata fetele..
Castelana sicei in capitolul trecut "cand ma uit ce frumusele si tinerele sunteti in pozelel cu bebelusi ma gandesc uite ce copii cu totii ( una dintre voi, nu-mi amintesc numele, zice ca bunica se exprimase cand a vazut-o cu fetisa in brate: uite copil cu copil, ce frumos a zis )".. e posibil ca eu sa fi spus asta pentru ca mie mi se spune mereu "uite un copil cu copil" Recent am fost intrebata de un domn intr-un magazin "cine e mai mare bebele sau dumneata?" dar sa sti ca nu este mereu placut si asta pentru ca oamenii te privesc ca pe un copil iresponsabil "asa tineri si copil va trebuia" De multe ori as vrea sa fiu privita ca o femeie matura responsabila nu ca pe un copil ce si-a luat o jucarie si nu stie sa o folosesca.. foarte multe persoane simt nevoia sa iti dea sfaturi pentru ca te vad o "pustoaica" deci habar n-ai s acresti un copil sa nu mai vorbim ca "nu ai cum sa fi un parinte responsabil cad esti tu un copil" sa nu mai spun ca nimeni nu ma crede ca avem 26 ani... dar incerc sa vad si partea buna: cand mi-o creste fata mare o sa pot sa ma duc cu ea la pereceri si in cluburi nimeni nu o sa-si dea seama.. o sa zic ca sunt prietena ei
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 si pitica mea mi-a facut surpiza sa o vad cum se ridica singura in picioare, se prinde de picioarele noastre si top se ridica, eu mai vreau sa fie bebe 1-2 luni, dar nu am cu cine discuta, ea vrea in picioare si gata. mai nou, am ajuns sa ii pun si pampersul in picioare mi-e dor si de sfaturile de aur ale lui vladimirescu. aveti vreo veste de la ea?? va mai spun ceva despre maria mea, sa va cer sfatul daca e ok pentru varsta ei si va las in pace pt ca v-am innebunit de cap: ea inca papa 120 ml lapte la o masa, iar 150 doar la bibe de la 3-4 noaptea. cum sa o fac sa manance mai mult lapte? pediatra a zis ca ar trebui minim 500 ml pe zi, dar daca ea nu vrea cum sa o fac sa imi manance lapte. nu primeste biberonul si pace. adica tocaie 120 ml si gata il impinge afara cu limba . eu am cam lasat-o in pace, am vazut ca nu mai vrea, nu am mai insistat, dar cantarul si-a spus cuvantul.... Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
felicitari Mariucai pt tzopaiala!
cat despre cantitatea de lapte, sunt mai mult ca sigura ca nici Ianis nu suge mai mult lapte de atat, el la o masa trage doar la o singura tzitzi si mai mult de 100 de ml nu am cum sa am pt ca am sanii f moi, am incercat sa mulg si abia scot 40-50 de ml, cat despre cantitatea de mancare el papa 150 ml si gata, cred ca atata le trebuie si pace. niciodata nu l-am fortat mai mult decat a vrut el
greutatea o poate recupera luna urmatoare, parerea mea este sa nu te panichezi decat daca in cateva luni consecutive are ritmul asta scazut, altfel, daca pe o prioada de trei luni spre exemplu media este ok, inseamna ca-i totul perfect, ca doar nu au ceas in organism sa creasca conform statisticilor luna de luna. Ianis la 5 luni a luat 100 de gr si la 6 luni a avut mai mult cu 800 sau 850 de gr, deci media a fost "ca la carte"
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
briza_marii spune:
Bluekidoo nu cred ca o sa vrea fi-ta sa te ia cu ea in cluburi. La cat esti tu de frumoasa..o sa ii fie teama ca ii faci concurenta.
Eu chiar am vazut-o pe Bluekidoo cu ocazia BCG, si va asigur ca arata la fel ca in poze: f tanara si f frumoasa.
Mai, de Evamika mai stie cineva ceva?
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Lara spune:
Nu am timp sa scriu mai multe, intru doar sa spun ca am vazut si eu la bookmarks, ieri ce spune Ami, si voiam sa vin sa fac si eu misto ca vreo unul din ai nostri soti or fi salvat fara sa-si dea seama ca-s logati pe alt cont, am vazut ca si din grecia s-a salvat, sigur sotul lui Astero e cu masinile , am vazut ca am salvat si eu pt jo, insa.. daca a fost sters, imi fac niscaiva griji de acum. Eu am deschis linkul, era vorba de un forum, insa pentru ca nu aveam timp, nu am citit nimic. Oricum, linkul este in poza de la contul comun, daca are cineva timp, poate se uita sa vada daca e ceva despre copilasi, eu chiar nu pot acum.
Sper ca nu e nimic, insa poate fi cineva care ne si citeste, (desi cam greu de tinut pasul cu voi :D) dar care are musai si parola. This is weird de-acum.
Saaau.. fro una din noi, mai sugubata care a comis-o si.. a zis sa stearga urmele si sa o lase in aer. Prefer varianta asta.
In fine, fug, am intrat numai sa nu inceapa Ami sa creada ca luat-o razna, ca nu e singura care a vazut linkul cum e in poza aia.
Va pup. Mai revin cand am timp.
www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media7.dropshots.com/photos/766799/20100923/b_105013.jpg" target="_blank">J & www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media8.dropshots.com/photos/766799/20100920/b_131204.jpg" target="_blank">S
oanaiacovita spune:
Lara, imi place de mor semnatura ta.
Denisuca iesi din butoi, vrei sa il sigilam?????
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel andra_s tu avand bebelusul mai mare ca al meu chiar ma inspir din meniul tau ce anume sa ii bag ca si aliment nou..mie imi placea ca scriai meniul,daca nu vrei sa o mai faci...imi pare rau jeni ai iesit afara? la ikea tocmai in baneasa? te-ai intors repede... FILMULETE POZE mamica de Adelina 16.04.2010 |
da Carmen, am fost tocmai in Baneasa . Daca stiam ca o sa prind doua bariere si ca mai fac astai santuri !!! din nou!!! pe "faimoasa strada de bogatani" Iancu Nicolae, mai bine stateam frumusel acasa si imi bagam un bat undeva!
Sunt dezamagita de ce am gasit de fatp corect spus este "n-am" gasit in Ikea. Tot ce aveam eu in cap sa iau......pauza Bine macar ca am gasit sacii pt fete ca altfel cred ca-i injuram de toti sfintii. Era ca dupa razboi. Marfa nu prea, mai deloc, se reorganizau...habar n-am ce se intampla pe acolo, cert este ca nu era mai nimic. Poate se pregateau de we si isi aranjau acum marfa , sa-i ia gaia! M-a dezamagit !
Si in plus am fost cu pitica dupa mine care a dat un show de zile mari. Am vrut sa-o carpesc pe una care a venit intinsa la fiimea si i-a pus mana direct pe obrajiori si pe nas. I-am spus cu frumosu ca nu se pun mainile pe copii mici si s-a uitat chioras la mine. Sarah a cantat, de ziceai ca-i la opera, cel putin. Se uita lumea la noi ca la urs. Unii se amuzau altii se uitau stramb. Ca sa nu spun ca , cat am asteptat sa platesc la casa - coada normal - una si-a pus mainile pe carucior (eu eram ocupata sa-i pun ghetutele) si vroia sa faca ce? ca n-am inteles. Normal ca m-am uitat urat si am smucit un pic carutul, adica fara sa-i spun nimic-doar uitat urat-i-am luat carutul din mana. Frateee cat tupeu pe unii !!! In fine , hai ca m-am intins cam mult!
Nu stiu de ce dar si in trafic a fos destul de aiurea. Am reusit, multumesc lui Dumnezeu sa evit in ultima clipa un dobitoc cu motocicleta.A franat brusc in fata mea ca sa fata la stanga pe o ulita, ca strada nu era! Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi iesit daca-l atingeam. (el pe u rahat de scuter si eu cu suv, carne tocata scria pe el)
Hai ca nu va mai plictisesc cu aventurile de pe strazile Bucurestiului. E haos total ce se intampla aici! Lucrari peste lucrari, incep peste tot si nu termina niciunde! Sunt suparata tare pe orasul asta! Pacat!
ellanik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
pai mi se parea aiurea, ca in afara de noi 2, mai erau vreo 2 fete care scriau de meniu, in rest pauza, ma simteam ca si cum as fi discutat un subiect de mult expirat ... Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Dimineata:
mango+para+biscuiti(o lingurita) +branzica
Pranz:
piure de legume cu ou(nu prea i-a placut)
Cina:
Iaurt +branzica+o jumatate de banana+un pic de cereale .Andra...e bine acum???????????
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!