Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
oanka80 spune:
fetelor, cum vin si ma plang cu cate ceva la voi, hop si schimbari la gaza mea. tocmai a papat 150 ml de lapte pe nerasuflate, asta dupa ce a facut cah la legume. gustul de broccoli cred ca e de vina
ioanact sunt nerabdatoare sa ajungeti la noi, sa punem fetele sa faca intrecere la mers in 4 labe. de la 4 luni nu mai alaptez, a refuzat cu desavarsire sanul. am fost marcata, dar a trecut
multumesc tuturor celor ce au scris asa frumos comentariile la pozicile mariei mele. sunteti niste dragute, nu am cuvinte sa multumesc pe masura tuturor.
multumesc si celor ce mi-au transmis condoleante pt bunica. era batrana si necajita ca e singura. acum s-a intalnit cu bunelu' si nu va mai fi singura
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
oanaiacovita spune:
Ella beyyyyyym stai in umbra???
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
jeni_h spune:
mai dragelor, legat de sex virtul - super tare - chestia cu bookmark-ul, cred ca eu am sters. Adica am intrat sa vad care-i treaba , eram logata cu userul comun. Pe urma am iesit si tot asa ramasese bookmarkul si am sters. Dar am sters fara sa mai fiu logata!
nu dati cu rosii ca nu eu am pus linkul acela! (si in plus prefer real nu virtual )
nu prea le am cu tehnica asa ca... nu stiu daca chiar eu am sters , repet, fara sa mai fiu logata
oanka80 spune:
miria prompta ca de obicei. multumesc pt raspunsul cu enterocolita . maria papa 3 biberoane a cate 120 ml pe zi, iar unul de 150 ml noaptea. am gasit biscuiti fara gluten de la plasmon. ii pun in bibe unul jumatate inainte de somn, sa ii mai dau cu iaurt. sa nu ma certati dar am inceput sa pun o cescuta de bors in apa in care fierb legumele si maria pare incantata momentan
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
GabyHila spune:
Hai fetelor ca am ajuns la magazin si am si eu cu cine lasa fata:) biata Anca a mea e si babysitter:)))
Oana ma bucur ca ti-ai gasit timp sa scrii. Sunt invidioasa ca se ridica in picioare pitica ta:) si eu vreau!
Cat despre lapte asta era si una din bubele mele, ca nu papa lapte destul. dar m-am resemnat! Joy s-a oprit din cresterea brusca acuma o luna. adica a pus exact 250 de grame! Sa o odhineasca Dzeu pe bunica ta!
Enterocolita se ia de la persoane bolnave, inclusiv din aer daca stranuta cineva. Nu cred ca sunt multe sanse sa ii ferim. Vorba Roxanei trebe sa ii lasam sa faca altfel nu isi fac imunitate. Zi-mi si mie cum i-a luat mostra de urina. Vreau sa duc si eu la proba si nu stiu cum sa ii iau pisi.....
Si multumesc de compliment!! ma bucur tare cand cineva asculta si aplica din experientele mele negative sau pozitive! nu de alta dar altfel mi se pare ca le-am trait degeaba!
Andra as scrie si eu ce papa fi`mea dar mie o leneeeee:)) acuma de dimi a bagat 2 mere copate cu branzica calcica din 500 ml de lapte si inca ne chinuim sa manance! nici nu vreau sa o urc pe cantar de cand cu entero asta!! era bine macar daca slabeam si eu, dar nimic! m-am cufurit odata si gata!
Cat despre aranjatul hainelor eu sunt dezastru! imi face sotul cadou de 2 ori pe an si imi aranjeaza hainele! de fapt am o chestie asa: spal vase dar nu imi place sa le sterg, spal haine si le intind dar urasc sa le impaturesc! dar na, eu nu le am cu gospodineala cam deloc! bietul Bogdan tot timpul zice ca daca nu era mama facea foamea:)
urls....
ellanik spune:
Cand sa scriu si eu hopa s-a trezit Geo.multumiim pt urari dar nu mai scriu ca trage asta de tot ce prinde.va tzucalesc!!!Vreau si eu parola la poze sa vad pui de castelana.
POate bag si eu poze de la munte cu Geo pe ponei
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Rebiana27 spune:
OANA votat si azi!! Vorba ‘ceea… zdrazvuite!
OANA, ANCA, AMI, SENSIBILA multumim de urari!
INA, MIRIA imi pare rau de noaptea voastra rea! Sper intr-o zi mai buna!
ROXI felicitari pentru rezultatul bun la proba!
BUMBITZA sanatate multa!
WAPI spor la sortat hainutele. Mie-mi place tare activitatea asta!
OANKA ma bucur sa te recitesc! Condoleante pentru bunica ta!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Ramy77 spune:
Buna mamici,
Am venit de afara,pitica a adormit si eu profit sa mananc si eu ceva pe ziua de azi si inca putina forumeala...
ANDRA, nu te supara, multe fete inca nu dau bebeilor atat de multe ca unele dintre noi, cu bebei mai marisori...Eu incerc sa pun meniul zilnic, dar este cand pur si simplu uit , dar uite, promit sa ma mobilizez si sa scriu zilnic.
Deci, azi a papat asa:
-mar+para+branzica calcica
-supa de pui cu zdrente de ou(cam 30-40ml) si piure de legume(dovlecel, morcov, cartof dulce, telina, patrunjel,gogosar si rosie) cu piept de pui
-iaurt cu o masura cereale si un sfert borcanel fructe (mere+ pere +morcov)
De cand pun si putin piure de fructe in iaurt il mananca mult mai bine.
Intrebare pentru cunoscatoare: de la ce varsta e ok sa dam bebeilor struguri? Am primit de la tara niste struguri cu boabe mari si dulci si ma gandeam daca e ok sa-i dau putin, fara coaja si samburi...
Si inca una si ma duc, voi cum imbracati bebeii afara acum? Ca eu azi m-am simtit mama denaturata fata de cum ii vedeam de infofoliti pe ceilalti Eu i-am dat ciorapi (normal de grosi), pantalon, body maneca lunga,o bluza cu maneca lunga, geaca de toamna si caciulita in cap.
Ma duc sa-mi intind hainele si revin daca mai apuc...pupici
andra_s spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellanik
Dimineata: mango+para+biscuiti(o lingurita) +branzica Pranz: piure de legume cu ou(nu prea i-a placut) Cina: Iaurt +branzica+o jumatate de banana+un pic de cereale .Andra...e bine acum??????????? Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
TRES BIEN
gata concediul? puuuuuuuuuuuup
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Ramy zici tu ca fetele nu dau asa multe la bebei, da' uite ca tocmai am citit la Ella ce a papat Geo de dimi si maine bag si eu la Ianisu'
cate despre struguri, si eu i-am dat, taiam o boaba mare in doua, ii scoteam samburii si i-o tineam eu in mana pana o devora
_
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!