Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
greenfrog spune:
Fetelor,
tare as mai veni si eu la ikea luni cu Petru dar nu am cu ce! Desteapta de mine nu a mai condus din 2005 de cand am renuntat la masina cu schimbator automat. Voi la ce ora va intalniti?
Saptamana aceasta am si eu vesti bune: am fost la dr Basca la control si dilatatia ureterului lui Petru este in regres, sunt sperante sa scapam fara operatie. Dar trebuie control la fiecare sase luni pentru ca este un proces de durata, de 2-3 ani.
In schimb de luni suntem muciosi, tot curatam nasucul cu ser fiziologic si batista bebelusului. dar nu avem febra si nu tusim.Totusi, din cauza asta mananca mult mai putin si eu iar iau Galafor ca sa am suficient laptic.
Oana sanatate multa sotului tau! Cu tratament adecvat si un stil de viata sanatos, cu dragostea ta si a lui Eric o sa fie totul bine!
Ramy77 spune:
ANDRA, am zis ca nu toate Apropo, am vazut ca tu si GABY dati gutuie bebeilor, cum o coaceti? Ca am luat si eu si vreau sa-i dau maine Brianei,sa vad daca ii place...Si mie imi place sa citesc meniurile altor bebei, e o reala sursa de inspiratie.Am bagat la cap si reteta Sensibilei de pate...
CASTELANA, as vrea eu, dar n-are cine sa-mi dea "aspirina saracului", ca sunt solo acasaNumai daca n-o pun de-un sex de-ala virtual de care s-a tot vorbit pe-aici...
OANKA, condoleante pentru pierderea bunicii tale
I-am luat azi Brianei un costumas de iarna de fas din doua piese, geaca si pantaloni salopeta
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Bluekidoo nu cred ca o sa vrea fi-ta sa te ia cu ea in cluburi. La cat esti tu de frumoasa..o sa ii fie teama ca ii faci concurenta. Eu chiar am vazut-o pe Bluekidoo cu ocazia BCG, si va asigur ca arata la fel ca in poze: f tanara si f frumoasa. Mai, de Evamika mai stie cineva ceva? Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
child spune:
Buna fetelor!
RAMY cam asa il imbrac si eu pe Albert cand iesim afara, am vazut si eu alti bebei infasurati in paturi groase, poate sunt mai micuti si mai linistiti ca Albert, care oricum nu ar sta invelit.
Manutele ii sunt intotdeauna reci, i-a crosetat mama niste manusi, sa vad daca le accepta sau poate o sa le roada si pe astea
Meniul de azi
- pere cu cereale
- piure de legume: morcov, telina, ardei, dovlecel, rosie, 2 pastai de fasole verde+carnita de pui - nu a vrut deloc
- iaurt cu...inca nu stiu cu ce, poate cereale.
JENI trimit pm. Multumesc
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanka80 spune:
gabyhilla cu colectatul urinei a fost un circ de zile mari. am cumparat 3 pungute din farmacie, m-a avertizat pediatra ca am nevoie de mai multe. am spalat bine cu apa si sapun, sters bine si lipit punguta aia speciala. m-am uitat pe ceas, dupa 30 min nici o picatura de pipi. am luat-o de la capat spalat cu sapun, sters, lipit alta punguta(aia cica nu mai e buna dupa 30 min), verificat dupa 30 min, pipi in pampers dar in punguta nimic. cu mult tact si calm am repetat a treia oara metoda, spalat, sters, lipit punguta si intr-un final am luat o lingura de pipi. cu kaka a fost mai simplu. scuze de explicatia lunga . un pup gigant pt Joy sa se faca repede bine.
irinuka de ami e bine acum??tin minte ca a fost si ea bolnaviora
fetelor, cum e la voi bubita de la BCG? la noi inca e rosu, umflat si cu cojita. ma laud si eu cu cercelusi pusi in urechiusele gazei mele. ati tinut cerceii medicinali 2 luni exact sau mai putin?
oanaiacovita tinem pumnii sa fie totul bine la medic, ma rog sa fie bine si sotul tau, trebuie sa fii si tu tare pt baietii tai. odata cu el, tii si tu tratament, adica sa il verifici de fiecare data daca ia pstilute. cu optimism daramam muntii. un pup mare de tot si pt ginerica. am vazut ca s-a pus pe studiat, e un mic geniu in devenire multe floricele pt tine mamica scumpa
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
dayanara spune:
gaby eu nu i.am recoltat silvanei niciodata
lui ivan i.au recoltat cand a avut rotavirus doar caca, altadata , dar cu alte motive cand au recoltat urina, au facut.o la spital, cu pungute din alea speciale de bebelusi, le gasesti la farmacie, dar habar nu am cum se folosesc
rebiana, oanka
oanka condoleante!
despre lapte si eu eram stresata la ivan ca nu bea destul ...
ce sa zic, daca ii dai mancare solida si te bazezi pe ea, nu mai incape atata lapte, acum si normal sa se puna baza pe mese daca e un copil care nu bea destul lapte, incearca sa dai lapte cu cereale sub forma de piure
fetele cu sacii sa.i stapaniti sanatosi!
ella ti.am trimis parola, sper sa mai fi pe mess
silvia sper sa scapati fara operatie
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
GabyHila spune:
Hai sa va spun:) fi`mea e in picioare pe scaun sprijinita de fata mea din magazin si se arunca cu gura in tzatzele ei:))))))
mai devreme ciuguleam niste paste dintr-o cutie si fi`mea direct in gura mea se uita! asa ca am procedat frumos si i-am dat sa muste dintr-o pasta! erau facute cu rosii de casa si atata:) musca linistita , mesteca si invartea cu limba prin gura! f tare:)
Cu ikea eu ziceam luni in jur de 12? ca sa fiou sigura ca ajungem. Ne putem intalni in fata la mall la baneasa ca sa ne asezam dupa aia frumos la o cafea! Greenfrog hai mobilizeaza-te cumva si hai!!! :)
Ramy gutuia o tai pe jumatate si o coc ca si pe dovleac, 0 ora la 200 de grade. cand o tai iau un cutit si tai de pe langa samburi si blenduiesc cu totul. vezi numai ca are multa pectina si se face glodoasa:)
Oanka
Andra
Ella
pup pe toata lumea!!!!!
dayanara spune:
gaby felicitari si lui joy pt progrese
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
Sensibila - eu stiu ca grasimile sunt recomandate in meniul bebelusului deoarece sunt foarte importante in dezvoltarea lor. De ce crezi ca se recomanda ulei de masline, unt, smantana? Prefer laptele uht deoarece este un lapte incalzit la o temperatura inalta pt 2-3 secunde, astfel incat sunt distrusi microbii si pastrate vitaminele si mineralele, procedeu mult mai indicat decat fierberea.
Andra - eu nu am mai scris momentan meniul, cu exceptie azi, pt ca in momentul de fata Irina dimineata primeste lapte/iaurt cu cereale, la amiaza pireu de legume (cam din toate culorile) cu carnita/ou si seara fructe cu branzica. Cand vom ajunge si noi la 8 luni sa ii dau supica, budinci, ce ai mai scris tu ca ti-a recomandat pediatrul, sunt sigura ca vom scrie mai des meniul.
Oana - eu radeam ca ai zis ca te duci la defrisat. Nu am ras de faptul ca mergi sa iti pui sterilet. Am inteles gresit mesajul eu?
Wapi - eu am scos-o pe Irina si ieri si azi cate o ora. Nici eu nu am mai vazut mamici cu bebelusi pe afara.. Dar am imbracat-o bine si am dus-o in parc sa i-a putin aer proaspat ca am observat ca nu imi mai doarme bine la amiaza daca nu o scot un pic afara. Eu pana la iarna, cand o fi frig in adevaratul sens al cuvantului, tot am sa o mai scot cate un pic... o scot in curte sa nu ma vada lumea si tot o scot la o gura de aer proaspat.
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina] Fete, m-am intors, asa de control, sa vad ce faceti. |
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)