Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ioana reteta e de 6 pastile de calciu lactic la 1 l de lapte. Eu pun la foc o jumatate de litru de lapte si cand se infierbanta bag 3 pastile de calciu lactic (stropsite) si amestec pana se separa zerul! strecor in sita mare si voila branza. :)

Greenfrog eu sper sa scapati fara operatie!!! hai curaj ca sunteti in grafic si sanatosi! de abia astept sa va vad:)

Roxana draga se pare ca o sa testez recoltarea! cred ca o dezbrac pe fi`mea si ii pun phoenul pe la putzica:) de obicei ma boteza dupa baie cand o uscam:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Hai sa va spun:) fi`mea e in picioare pe scaun sprijinita de fata mea din magazin si se arunca cu gura in tzatzele ei:))))))

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

chiar ca e tare de tot....
Mersi pentru info,o sa fac maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Ioana - sunt doua variante pentru branzica: cu pastile de calciu lactic pisate si adaugate in lapte cand da in fiert (parca 4 pastile la 500 ml) si cu zeama de lamaie (cand laptele a dat in fiert storci dint-o jumatate de lamaie niste picaturi, si imediat se strange branzica. Finalul la ambele variante: branzica se pune intr-un tifon/strecuratoare f. fina la scurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

RAMY - De pe la 5-6 luni poate primi suc de struguri, iar pulpa de pe la 10 luni, dar fara samburi si coaja, fireste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Doamne, ce frig e, 6 grade brrrrb

OANKA eu cred ca nu trebuie sa te stresezi ca nu mananca mult Mariuca.
Poate e mai bine, asa e tiparul ei, de manechina.
Astazi au succes mai mare fetele slabe decat cele cu forme rubensiene

Albert bea lapte doar dimineata si seara, per total cam 420 ml.
Eu zic ca e chiar mult.
Adica seara baga vreo 240 ml, ceea ce mie mi se pare mult.
Si peste zi nu se omoara cu mancatul, ciuguleste din ce ii fac eu.
Dar sunt convinsa ca se satura cu atat, ca nu cere mai mult.
Si e dolofan, cred ca acum a ajuns la vreo 9 kg, ca m-a cocosat si pe mine si pe sotul meu.
Am ajuns ca doi batranei, seara, inainte de culcare, ne dam unul pe altul cu fastum gel

OANA si mie mi-a propus doctorita sterilet, dar dupa ce voi face un papanicolau.
Inca nu sunt convinsa sa-mi pun, inca mai merge cu prezervativ si apoi incercam la al doilea.

Nu mai stiu ce am vrut sa zic.
Ma dor toate, m-am apucat de pilates si am facut febra musculara usoara.
Dar e asa fain, ma simt mai usoara, cu toate ca tot elefantica imi arata cantarul

ANCA mai esti pe monti, parca erai faza 2?
Eu stiam ca migdalele sunt ok in monti!

Na, ca am chef de vorbit, Albert e linistit deocamdata, i-am dat cosul cu jucarii si e ocupat cu rosul...el roade tot ce apuca, cu toate ca dintii de sus nu se intrevad...

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

ina si eu am avut gandul ca acea chestie cu linkul fantoma e pus de pedofil

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Am vb cu sotul (e doar o parere) si-a spus ca din greseala a apasat (ami)si-a aparut link-ul..in bookmark se salveaza toate link-urile pe care vrem sa le avem, ori fiecare din noi, avem altceva salvat.
Nu are legatura cu logarea userului comun.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Daca era o pagina pe care intram eu sa imi indeplinesc fanteziile, fii sigura ca discutam subiectul cu sotul nu aici pe forum.

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child acum vad ca albert e nascut tot in ziua de 2! stiam, dar uitasem si cand ti.am citit postul azi parca e prima oara cand am vazut la semnatura

ami, lara eu intreb pt ca nu stiu cum se poate sa.ti salveze altcineva decat tine, ceva la favorite si sa aibe legatura cu pagina, se mai adauga pagini aiurea , dar fara legatura cu picasa
se adauga in navigator care navigator apartine computerului personal nu paginii in sine, altfel am vedea toate cred

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

luminati-ma, cum fac branzica ,,, calcica?

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

IOANA eu fierb laptele (iau de la Dorna ecologic cu 3,5% grasime) cand fierbe adaug calciu lactic, cam la 100 ml o pastiluta, dar merg si 4 pastilute la 500 ml.
Si amestec totul pana vad zerul. Apoi las cateva minute si strecor totul prin sita.
E foarte buna si eu mananc

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana asta e pe bune?
http://www.descopera.ro/dnews/3966067-un-sarpe-de-peste-30-metri-terorizeaza-insula-borneo

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Am citit vreo 10 pagini, dar nu mai tin minte mare lucru.
Urez insanatosire grabnica iepurasilor bolnaviori!
Afara am scos-o si eu zilnic, macar o ora, dar tot pustiu era. De imbracat, strampi, blugi, body, bluza cu maneca lunga si geaca. Caciula pe-o ureche, ca trage tot timpul de ea si atat. Nu pot sa ii dau manusi sau fular, nu le suporta. Mai vedem la iarna ce-o mai fi.
Meniu eu nu am, ca Mara mananca foarte putin. Azi a mancat piure de mar+prune+cereale orez de dimineata, apoi la pranz bucatele de banana+galbenus de ou. Piure de legume nu a vrut deloc. De maine cred ca ma apuc sa ii maruntesc legumele, sa vad daca asa le vrea.

Oanka, condoleante pt bunica! Si felicitari pt scumpa de Maria, care deja se ridica! Sper sa iasa bine analizele!

Pipi nici eu nu am reusit sa colectez in pungutele alea, a facut numai pe langa! Dar nici nu a mai trebuit pana la urma, oricum am mai cumparat cateva sa exersez.

Mergi la inceput