Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
sanzi spune:
Eu am facut iaurt din lapte UHT, s-a inchegat foarte bine pana a doua zi, dar mi-a fost teama sa i-l dau pentru ca era cam ciudat. Nu stiu cum sa explic, desi consistenta era normala, cand il luam in lingura parea ca se baleste (na, ce cuvant am gasit!), se intindea ciudat. Gustul era bun, dulce... De la ce o fi? A mai patit cineva?
sanzi spune:
LA MULTE LUNITE Mara, de Rebiana, Geo de Ellanik, Ovi de Ioanaa si Rares de Arinaa! Multa sanatate si lor si mamicilor!
jeni_h spune:
intrebare : e cineva Lilly Manila? este in lista mea de prieteni pe FB si nu stiu cine e
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jeni_h intrebare : e cineva Lilly Manila? este in lista mea de prieteni pe FB si nu stiu cine e mami de Sarah Maria 27.02.2010 |
si la mine este si nu stiu cine e?¿
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
bluekidoo spune:
Am inceput si noi sa facem "pasi" in diversificare Alaltaieri a mancat cereale, supita de morcovi, mar copt cu biscuiti. Ieri: cereale banana cu para, lapte cu biscuiti. Azi: banana cu para, supa de legume cu carnita de pui si diseara para cu mar
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
castelanaC spune:
Gata imbaiat, jucat, pupacit ( cat ii place, cu cine o semana), apoi supt si somnic la tzutz mic. acu sa vedem cand se trezeste, poate uita in seara asta.
Astept tzutz mare pentru un sex salbatic, aseara faceam misto ca a fost salvat de fii-su, sa vedem in seara asta cine-l mai salveaza
Blukido sper ca nu te-ai suparat de comparatia cu copii, esti asa de copila la chip! Am spus-o ca un compliment! Felicitari pentru cum te descurci si stii ca era un slagar: lasa lumea sa vorbeasca, asta-i rostul ei! Ai avantajul ca arati cu mult mai tanara si trebuie doar sa te bucuri!
dayanara, nu stiu cu sarpele daca-i adevarat, nu am auzit nimic aici, dar asta nu insamna ca eu le stiu pe toate. Oricum au astia la "ligioane" asa ca orice e posibil.
Am fost de cateva ori si in jungla, nu ma mai duc, este greu de mers, foarte umed si cumplit de cald, te simti in sauna, plus multe miscatoare pe oriunde.
fetele va pupu ma duc sa astept ca Iosefina pe canapea sa vina sotus adoratus.
va pup si noapte linistita si copii sanatosi!
castelana mami fericita
carmickey spune:
oanka80 la noi s-a facut un mic cerculet putin rosu,l-a citit pediatra si este ok...
ioanaa28 eu o fac asa: 200 ml lapte la fiert,cand fierbe pun 3 pastile calciu lactic mestec continuu pana incepe sa se imbranzeasca,pun la racit si o strecor in tifon...(daca pui prea multe pastile calciu lactic poate sa iasa branzica prea tare)
jeni bravo tie ca te-ai incumetat sa pleci asa departe,parca stai undeva in zona colentina....bravo tie...vreau sa ne intalnim,poate pe saptamana viitoare...
fetita mea a fost foarte cuminte azi...a dormit a papat si nu a plans deloc,am facut curat,mancarica,vai ce copil minunat am...:))
ce ziceti de o asa diversificare???? :)))))
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Adelina123?authkey=Gv1sRgCPfV8cGMkKbMZg#5525324691937502386
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
jeni_h spune:
citat din mesajul lui stanucel [ jeni bravo tie ca te-ai incumetat sa pleci asa departe,parca stai undeva in zona colentina....bravo tie...vreau sa ne intalnim,poate pe saptamana viitoare... http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Adelina123?authkey=Gv1sRgCPfV8cGMkKbMZg#5525324691937502386 FILMULETE POZE mamica de Adelina 16.04.2010 |
departe? pana la Baneasa? da de plecat pana la Arad si inapoi, in aceeasi zi? asta cum e?
andra_s spune:
citat din mesajul lui greenfrog Saptamana aceasta am si eu vesti bune: am fost la dr Basca la control si dilatatia ureterului lui Petru este in regres, sunt sperante sa scapam fara operatie. Dar trebuie control la fiecare sase luni pentru ca este un proces de durata, de 2-3 ani. |
SUUUUUPER
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
GabyHila spune:
Fetelor nu vreti sa organizam un weekend la munte? de sambata pana duminica pe undeva?? sa ne intalnim si noi cu toatele??