Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s dar fetelor, voi restul, care dati papa la bebei, de ce nu puneti meniul ... ca parca era vorba sa ne inspiram unele de la altele, daca pentru voi este neinteresant subiectul spuneti-mi sa nu mai pierd timpul cu postarea meniului, ca orice minut castigat e f pretios Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Ieri si azi acelas meniu , piure de legume din cartof+ morocov+dovlecel.
Pt maine i-am pregatit: cartof+dovlecel+pastarnac.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
Eu sunt vinovata de cunostintele legate de lapte ale SENSIBILEI, asa ca, ma simt obligata sa scriu nitel la subiect.
E adevarat ca laptele nu trebuie sa fie complet degresat pana la varsta de 5 ani ai copilului. Dar laptele din care se face branzica si, in general, laptele care se da copiilor este cam de 4% grasime pana in 2 ani si de 1-2% la prescolari.
Laptele pasteurizat si laptele UHT au cam aceleasi valori alimentare pentru copii ca laptele natural. Ele insa au fost tratate în mod diferit, tocmai pentru a avea un termen de valabilitate mai mare, insa laptele integral este mai bun pentru copii sub 2 ani.
Daca vreti sa scriu mult si bine pot explica de ce, dar nu cred ca e cazul si nu fac chimie alimentara pe forum.
jeni_h spune:
buna,
Oana & Child, gata!!! amluat sacii de la Ikea. Acum sa-mi dati de stire cum ii trimit
vad ca ati avut spor la scris in cateva ore . merg sa recuperez
oanka80 spune:
m-am distrat copios pe seama agitatiei cu sexul virtual
am vizionat toate pozicile noi, avem iepurasi unul mai frumos ca celalalt
dayanara scumpa foc e bebita ta cum papa asa frumos. mandra mea, dupa ora de masa arata ca un adevarat purcel. se sterge mereu cu mana la gura, apoi duce mana murdara in cap, apoi intinde mancarea si pe masuta si totul e un dezastru dar sunt in culmea fericirii cand termina papa din castronel
sunt cu recuperatul la ce ati scris zilele acestea si nu gasesc nici un post cu ellanik, sper din suflet ca e bine si ea si musteriul de Geo
am ajuns zilele acestea la eco la inimoara, totul e ok, nu stiu ce fereastra e inchisa, cordul normal. mai nasol a fost ieri la controlul de 7 luni. gaza mea are doar 6.800(asteropipan fetele noastre s-au inteles la capitolul greutate), adica a luat luna aceasta doar 250 g. pediatra mi-a aratat ca e sub linia ei de crestere si m-a trimis repejor la luat sange. am plans cu puiul meu in brate, dar a trebuit sa suportam. azi am dus si kaka si pipi si asteptam pe luni, marti rezultatele sa vedem cum stam. nu ar avea cu cine sa semene la greutate, dar daca e sub linia de crestere ma ingrijorez si eu.
ea mananca frumusel 3 mese solide pe zi(dimineata combinatie de 2 fructe, pranzul e cu piure de legume si carnita, ficat, out, iar seara iaurtel cereale biscuiti, mai papa si lapte praf, dar totusi a luat putin in greutate luna asta.
am avut si o inmomantare in familie, bunica mea de pe tata a plecat din noi, si am cam negrlijat puiul cateva zile(in sensul ca baza mancarii ei a fost laptele). astept totusi pana primesc rezultatele sa ma sfatuiesc cu pediatra. copilul e activ mereu, dar daca nu asimilieaza ce papa.....
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
oanka80 spune:
nu ma pot abtine sa nu ii fac un compliment castelanei pt asa frumusete de iepuras, sa fie sanatos si voios, asteptam mai des pozici
ina si eu am avut gandul ca acea chestie cu linkul fantoma e pus de pedofil
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
castelanaC spune:
citat din mesajul lui oanka80 am avut si o inmomantare in familie, bunica mea de pe tata a plecat din noi, Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca!
nu mi se pare fetita mea asa mica, dar mai bine sa astepti acum rezultatele si sa speram cA TOTUL VA IESI NORMAL.
castelana mami fericita
andra_s spune:
Alina felicitari lui Asteropi pt progrese
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Andra intre doua meniuri, nu pui si tu 2-3 poze cu Ianisu mic?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
andra_s spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Andra ce patisi mama, te-ai enervat?! Lasa tu, ca eu iti citesc mereu posturile cu meniu, ai si vazut ca imediat vad cand lipseste. Eu tre sa ajung prin piata ca nu mai am ingrediente. Fetelem chiar daca nu introduceti chestii noi si simpla combinare de fructe/legume poate da idei unei mamici obosite, care nu o duce capu la prea multe intr-o zi. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
pai mi se parea aiurea, ca in afara de noi 2, mai erau vreo 2 fete care scriau de meniu, in rest pauza, ma simteam ca si cum as fi discutat un subiect de mult expirat ...
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui oanka80 nu ma pot abtine sa nu ii fac un compliment castelanei pt asa frumusete de iepuras, sa fie sanatos si voios, asteptam mai des pozici Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
MULTUMESC DIN SUFLET!
este asa ca toti copii de varsta lui: inocent, fericit, jucaus, zambitor, mancaios, dormicios.
Eu ma incarc pur si simplu cand il vad cum se bucura la vederea mea.
pup fetele
castelana mami fericita