Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Despre scosul aerului: Mihai s-a incapatanat sa nu-l scoata de mic, oricat au insistat “cunoscatorii” carora le spuneam ca nu reusesc sa-l fac sa regurgiteze. Regurgiteaza accidental, cand era mic era asa econom ca inghitea inapoi tot ce putea .
Ami – eu folosesc de la Transavia.
Stanucel – iaurtul eu il fac foarte simplu : fierb laptele, il las sa se raceasca si cand e caldut il pun in paharele de plastic, iar in fiecare paharel o lingurita de iaurt si amestec putin (din comert, sau ce a ramas din ziua precedenta), il acopar, si in doua-trei ore e gata. Lui Stefan ii faceam pentru cateva zile, e mult mai dulceag decat cel gata cumparat.
Sensibila – eu stiu ca ei au nevoie si de grasime, adica iaurtul trebuie facut din lapte normal ca grasime, si nu constipa. Eu fierb laptele chiar daca e pasteurizat pentru ca piticii mei de pe creier sa doarma linistiti.
Andra – meniul nostru e tot laptic de la mami .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

wapi si eu stiu multi copii care nu scot aerul deloc sau foarte rar
ai mei amandoi daca nu scot aerul e jale

andra eu ma inspir din ce puneti voi, dar eu dau mai mult borcane si restul de gatit sunt chiar mai putine decat ce spune niki

anke felicitari pt grasuna ta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bun, sa ma iexplic(desi nu cred ca era cazul), de ce pun sterilet.
Unu la mana, am cezariana, si dra mi-a interzis cu desavarsire sa raman gravida inainte sa fac Eric 2 ani (si din cauza problemelor mari ce le-am avut in timpul operatiei si dupa). Nu mai vreau sa iau pastile pentru ca sunt prea scumpe(asa imi scot investitia in sterilet in mai putin de 5 luni).
E o decizie luata impreuna cu dra mea, nu de nebuna.
Si inca nu sunt foarte convinsa ca mai vreau un bebe, din motive destul de personale.

Andra ce patisi mama, te-ai enervat?! Lasa tu, ca eu iti citesc mereu posturile cu meniu, ai si vazut ca imediat vad cand lipseste.
Eu tre sa ajung prin piata ca nu mai am ingrediente.

Fetelem chiar daca nu introduceti chestii noi si simpla combinare de fructe/legume poate da idei unei mamici obosite, care nu o duce capu la prea multe intr-o zi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

M-am apucat sa fac ordine in hainutele lor, le-am insirat prin toata camera si acum stau pe net, ca poate se pun singure la loc
Am vazut ca sunteti ingrijorate pentru contul comun; eu nu am cerut parola pentru ca nu prea "public" imagini cu familia, am sa va trimit intr-o zi cateva sa vedeti ca nu suntem doar "virtuali". Cand am timp ma mai uit la pozele care sunt "la liber", dar uit mereu nume, si inca va incurc, sorry neuronul meu e atrofiat - acesta este si motivul pentru care nu spun ce mi-a placut din ce am vazut.
Si acum intrebare: voi scoateti iepurasii afara zilele acestea ? Eu am iesit in fiecare zi si e pustiu peste tot. Stau cam o ora, o ora si jumatate pe afara, dar nu mai vad niciun carucior. Exceptie azi, ca Stefan a avut "inspiratia" sa se dea pe topogan si era plin cu apa, asa ca ne-am indreptat de urgenta spre casa.
Totusi - nu cred ca vrea nimeni sa sorteze hainute, asa ca-mi fac curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

CastelanaC la ce ora ii dai piureul de zici ca de la el nu adoarme?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

piureul il mananca pe la ora 13, nu e fixa ora, azi de ex a mancat la 12,30, ieri la ora 14.
mananca foarte bine, fara sa se murdareasca, cam 100 ml, deja am ingrosat piureul si il accepta chiar mai bine decat cel lichid de la inceput.
Ca o concidenta de cand papa piureul asta are o trezire pe la 11-12 noaptea.
De adormit adoarme ca si pana acum dupa ritualul: baie, supt, dar se trezeste si plange scancit, il adorm in brate, iar se trezeste... uneori reusesc foarte usor sa-l calmez, alteori dureaza o ora.
Este schimbat proaspat, mancat, nu da semne de dureri, ba are seri cand s-ar juca.
sa suga nu vrea cred ca i-am dat si se joaca, ma si doare cand face asta ca foloseste dintisorii

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, m-am intors, asa de control, sa vad ce faceti.
Am stat in pat pana acum, cand Dami mananca, iar bebe se mai dezmorteste din patut intr-un leagan care deja nu-l mai incape.

Nu mai stiu cat era ceasul cand Casi dormea, Dami era si ea in paturi, iar eu dadeam sa fac, ca deobicei cateva mici trebusoare pe care nu prididesc sa le termin cu ei treji, cand m-a lovit inteligenta! Pai, dupa asa stare, asa noapte si asa dimineata, eu mai bananai prin casa?? Asa ca, m-am bagat in pat si a fost binisor.

Vreau sa va zic ca am un copil vrajit. Cam pe cand dadeam sa atipesc se scoala baiatul si deja ma gandeam cat de "norocoasa" sunt, dar el nu a miscat, nu a scancit, statea doar cu ochii deschisi si se juca cu manutele. Si a stat asa vreo 2 ore.
La un momet dat m-am ridicat din pat ca imi era frica sa nu aiba ceva, iar el tot asa era numai ca mi-a ras cand m-a vazut cocotata peste el.

ROXANA - Da, (mi-am adus aminte acuma) rade non-stop. Chiar si cand plangea astazi, dadea sa rada cand ii vorbeai, dar durerea il podidea prea repede si iar se umfla tot.

SENSIBILA - Pai, i-a revenit graiul, foarte ragusit ce-i drept, pentru ca am avut in casa Extract de ridiche neagra cu miere si bause deja vreo 3 linguri. Nu avea voie sa vorbeasca, dar ea continua sa faca ce vrea, iar de auzit nu avea timbrul clar.
Acuma pot zice ca si-a revenit bine.

Sa-i fie de bine Giei reteta de pate! Inseamna ca i-a placut daca amintesti de ea si asta ma bucura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui wapi

Sensibila – eu stiu ca ei au nevoie si de grasime, adica iaurtul trebuie facut din lapte normal ca grasime, si nu constipa. Eu fierb laptele chiar daca e pasteurizat pentru ca piticii mei de pe creier sa doarma linistiti.

Wapi & Mihai Theodor (20.04.2010)& Stefan Cristian (19.05.2006)

subscriu, asa stiam si eu la bebelusi nu se da lapte degresat, au nevoie de grasimea din lapte pentru iaurt si branzica.

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Bravo, ca n-a fost nimic!!

Vezi cu chinezariile si Cola acuma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

pt mamicile cu strumfi bolnaviori!
Oana si eu sunt curioasa de amanunte legate de sterilet, chiar daca pana in ianuarie eu sunt pe tratament pt chist care include si pilule. Poate scap de belea si atunci o sa iau si eu in considerare varianta asta.

Nici al meu nu mai ragaie imediat dupa laptic..tot asa..mai incolo..si tot cu niste tonalitati de ..despre partzurila fel eram odata pe strada cu el...mama ce sunete se auzeau de la fundul lui..de se intorcea lumea sa vada
Andra eu nu scriu meniul ca nici la noi nu e f f variat. De ex, ieri si azi a papat dim para+piersica+4rondele de banana+branzica calcica, si la pranz piure din gogosar+o frunza salata+morcov+pastarnac+dovleac de ala de copt (de cand il pun mananca si el legumele)+piept de pui si putin ulei de samburi de strugure.
Ca si fructe ii mai alternez cu prune si mere. In curand vreau sa ii bag si putin suc de portocale in amestec. La legume vreau sa bag si eu carnita de vita, dar nu prea stiu decare sa iau. La pui e usor: imi trimite soacra sau bunica...la vita..tre sa cumpar eu si nu ma pricep deloc.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare mamici! Si eu pe aici...racita rau, aseara parca daduse trenul peste mine, noroc ca a venit mama pe aici si ne-a mai ajutat caci si Ilinca a fost tare agitata si n-a vrut deloc sa adoarma decat cand am luat-o eu in brate (parca stia ca ma simt naspa tare).

Va multumesc din suflet pt urari la implinirea celor 6 lunite, desi septembrie a avut doar 30 zile :) Nu nominalizez caci nu vreau sa omit pe careva

N-am reusit sa citesc chiar tot, dar ma voi invrednici poate diseara sa mai recuperez un pic.

Stanucel (sper c-am retinut bine si nu fac vreo gafa) multumesc de sfat ref la fierberea marului, deocamdata am incercat cu mar copt pe care l-a scuipat...
Ieri i-am dat piersica + banana si a cam durut-o burtica plus o eruptie de toata frumusetea pe o mana...acuma nu stiu daca de la asta sau vreun purice (nu e exclus pt ca am adus de la tara de la cateii bunica-mii), am dat cu soulutii sper sa nu mai fie pe aici ca de muscat ne-au muscat si pe mine si pe ea (ta-su a scapat)..dar parca totusi nu semanau cu muscaturi astea, o sa chem asistenta.
Azi am revenit la suc de morcov..30ml doar :(((

Cam atat despre noi Va pup pe toate si o sa incerc s amai intru.

Azi am scos din sertare hainutele de la matusa-mea si am constatat ca am la pantaloni si bluze sa-i pun si-n cap ilincai si eu care vroiam sa cumpar...

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput