Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 6
angi_san spune:
Buna seara la toata lumea!
Scuzati absentele motivate:Ana Maria s-a pricopsit cu o raceala urata care s-a lasat cu multi M si M. Doarme greu si putin Cum n-am scos-o din casa de luni, azi mi-am zis sa o scot si pe ea o juma de ora, ca am auzit ca de maine ploua iar. bineinteles ca s-a lasat cu o avalansa de M.
M-au ajutat enorm ideile voastre de jocuri, mai ales ca am stat in casa atata timp.
Dar sa nu uit esentialul: LA MULTI ANI, MAYA, SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA! (ca restul vin de la sine), si la fel si pentru papusica ALEXA ANNABELLE DENISE, LA MULTI ANI! [S][S]
Avea dreptate Dankutza, o sa o tinem tot intr-o petrecere.
Am vazut discutii despre alaptat. Nu pot sa spun decat atat, am avut o singura depresie in viata mea si aia a fost cand am ramas fara lapte
Iar referitor la rOr-ul asta, mama lui de vaccin. Oare de ce in tari precum Germania nu este obligatoriu?
Mai spun ca am vazut ca Stephy este in forma, nenumarate felicitari pentru Lavinia si Doamne ajuta! sa ai o sarcina usoara si frumoasa, felicitari si pentru Laura/Licurici care nu s-a dat batuta si a reusit si multa bafta in continuare pentru Pinky la sedinte si recuperari.
Tare multa invidie+++ pentru dintisorii care apar repede si multi.
cum suntem si noi in clubul mucosilor, sa zicem si noi cu ce ne tratam: paracetamol (eferalgan/panadol) de 2 ori pe zi, humex si ser pt nas si colargol dupa aspirat nas.
la toata lumea
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
shtephy spune:
Coque n-ai mai revenit cu vesti /povesti despre familia Capisotusescu - Muciovici ( )
Rad eu , rad dar tare regret ca ati dat-o in tuse .
Alinus ,sanatate piticutilor .Sper sa reusesti sa ne scrii ,macar din cand in cand.
La fel de mult as vrea sa o citesc si pe Lauradi .Mi-e dor de voi !
Ava ce-mi place de picii tai ,cat trebuie sa se iubeasca ei daca nu se joaca unul fara celalalt si se bucura asa tare cand se reintalnesc ! Cu scaunul de masa cu olita esti tare ,deci Emi produce kk in timpul mesei .
Cristina_boc de la ce s-au infectat bubitele ? De la piscatura de tantar ? Of ,of ,saracutul Andrei .
Papa bine ? Ca suna super ce ii pregatesti tu acolo .
Dozz cu ceaiurile ... mie mi-a intrat clar in cap ca NU ,doar daca tratam ceva cu ele . Adica la fel beau si eu daca beau ,nu degeaba . Dar astept si eu alte raspunsuri ,ca uite daca ceaiul de macese e f bogat in vitamina C ,sunt curioasa si eu daca au voie micutii sa-l bea .
Imi pare tare rau ca nu te sustine tati de Ana cu alaptatul si va ciondaniti pe tema asta ,probabil ca daca pana acum nu a fost de acord cu tine ,nici nu o sa mai fie .Dar macar sa fie asta singurul subiect al vostru de controverse .
Deci am incurcat borcanele ,in Egipt mergeti . Super ,ce mi-ar placea si mie !
Lavinia feciorasul e bucatica rupta din mami
Monis sa stii ca nu-mi convine daca am inteles eu bine ce ai vrut sa zici prin „te pastrezi pentru spatii mai...inchise ” .E ok si acolo ,dar vreau si aici in spatii deschise
Gabitza ieri si azi a papat Iustin dovleac placintar ,nu a crescut flatulenta ,dar nu a avut scaun de atunci.
Cu olita uite vad ca zic fetele cum procedeaza ,eu poate nu am facut bine ,dar scriu totusi.La Stefania am inceput mult mai tarziu ,apoi am abandonat ,iar am inceput ,am abandonat ,pana cand aproape de 3 ani am scapat de pampers intr-o zi .De cel de noapte ,mai incolo ,dupa inca vreo 6 luni.
Cred ca-i tare dulce Eva cu degetelul ei facand nu-nu
Raluci ma bucur sa aud ca e mai bine Bubu . Si noi la fel ,2 dinti sunt pe "teava" ,unul jos si unul sus.
Nu am apucat sa vad ultimele poze cu Renus si apoi nu le-am mai gasit
Laura multa sanatate! Iti las pe dimineata limonada cu multa miere .
Lyly super vesti ! Hai si maine cu unele bune!
shtephy spune:
Lyly glumeam ,dar chiar nu stiu cand s-a mai scris asa putin. Poate in vreo duminica de asta vara.
hai ca ma duc dupa niste strugurei prin bucatarie si -mi arunc un ochi si in cuptor ,desi dupa socoteala mea ar trebui sa-l mai las o ora .
Dozz imi pare rau sa citesc ca te simti asa de rau . Si tocmai acum. Sper sa te indrume fetele din Bucuresti
Angi sanatate fetitei ,sa fuga repede M si M si M . Auzi ,dar poze oare ne-ai aratat ? Cred ca nu .Vad eu imediat ca intru acum pe contul comun sa le vad pe Ari si pe Lalu.
Si nici de la LumiC nu am vazut pozute.
grigore_tina spune:
Stiu ca nu-i frumos sa lipsesc asa mult,dar abia am terminat cu mutatul in apartament.La curte nu se mai putea sta.
Motivul lipsei mele:pe langa mutat Geo vrea numai la mine si nu mai mananca decat bucatele.Cum vede lingurita imi da peste mana si face nu,nu din cap.Incerc un butoi,sper sa nu am loc in el.
Nu stiu daca a-ti vazut dar Mylady a deschis un subiect unde sa uram tuturor fulgusorilor la multi ani.Mie mi se pare dragutz din partea ei.
Spun cu intarziere dar cu mare drag
La multi ani MAYA ANDREEA si ALEXA ANNABELLE DENISE sa fiti fericite si sa aduceti multe bucurii parintilor.Cred ca cel mai minunat lucru e sa vezi o Cosanzeana care striga dupa tine "mama" si sa iti amintesti clipa cand ti-ai vazut bebelusa prima data.Probabil o lacrima iti curge pe obraz,o vei saruta pe cea care acum e ratiunea ta si ii vei spune "te iubesc".Mamici sa va bucurati de fiecare clipa.
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
Lavi, daca am inteles bine esti prima prietena gravidutza?Daca da,felicitari multe,multe.Rares va avea cu cine sa se joace.
de George-Stefan (15.11.09)
shtephy spune:
Lalu sunteti superbe ! Ati avut o vacanta frumoasa ,se vede din poze.
Tina bine ai revenit .De ce te deranjeaza ca Geo papa bucatele .Eu zic ca-i super .Daca vrei sa-i dai si ceva lichid ,gen iaurt ,incearca sa i-l dai sa bea. E baiat mare ,nu mai vrea pasat
Madame K nici o vorbulita ? Pliz ,macar zi ce faceti
Fug in patuc sa torc si eu langa pisoiasul meu .
O noapte usoara.
shtephy spune:
Ah , Angi imi pare rau pt depresia ta .A fost ghinion .Dar la bebe 2 va fi bine ,ok ?
Alinus25 spune:
Seara buna fete dragi...
Am apucat sa citesc si cate ceva din urma...Mi-a picat tare bine multe lucruri. Am si eu cateva raspunsuri, care bineintels nu mai sunt de actualitate demult, dar eu tot scriu
Ramox noua dr. ne-a prescris imunogrip junior. Mi-a spus sa i-l dau in toate lunile cu r, la fel ca si vigantolul, 3 sapt cu una pauza. Si asta datorita faptului ca Dragos a facut 2 episoade de bronsiolita in decurs de 8 luni, ne-a spus ca inca nu e rau dar nici bine. Ca sa nu mai zic ca nu a fost luna in care sa nu fie racit, ba da mint... cred in lunile iunie si iulie nu a fost deloc.
S-a discutat si de vaccinarea ROR... eu am mai spus mai demult ca la Riana am facut vaccinul si cel mai probabil si la Dragos la fel vom proceda.... cu atat mai mult dupa ce am citit explicatiile Dianei referitoare la complicatii.
Ramox trebuie neaparat sa intru mai des sa te citesc, sa ma binedispun...tare am mai ras de m-am prapadit, cum stii tu sa faci haz de necaz
Wow Lavi felicitari pt bb2. Sa ai o sarcina usoara!!
Lily imi pare rau pentru diagnosticul primit...De asta mi-e frica si mie...
Shtephy de o mie de ori... Si mie mi-e ff dor de voi... sincer. Chiar as vrea sa pot sa scriu mai des, sa tin pasu cu voi, dar parca timpul meu se reduce la minim, ca de altfel la toate de aici. De mine nu mai am timp deloc, parca nu mai exist... doar in calitate de mama ... si sotie ocazional. Dar ma stradui....
Siiiiii in sfarsit am ajuns la zi cu cititul.... Pfoaiii merit un premiu, de la 21.30 stau si recuperez... e deja tarziu...
Sa va spun cate ceva si despre noi:
- Dragos are in jur de 10 kg, nu stiu exact
- nu ne prea impacam cu mancarica, inafara de fructe si lapte
- busileaza in viteza maxima, merge in picioare pe langa ce apuca, impinge antepremergatorol
- danseaza, bate din palme (mai rar), se bate cu sora-sa pt jucarii, is mortali cand trag amandoi de aceiasi jucarie
- urla cat il tin plamanii cand se enerveaza; striga ma-ma doar cand e rau randu
- am fost la spital si i-am desfundat canalul lacrimal.. ce usurare... asta ma obseda deja...
- si cam atat imi amintesc...
Scuzati eventualele greseli, nu mai stau sa corectez...
Gata...merg la somnic... Noapte buna
dankutza spune:
Aseara dupa gimnastica pe care i-am facut-o eu, i-am dat degetele mele ca sa le foloseasca ca manere si sa ridice in fundulet. Le-a folosit si cand a ajuns in fundulet mi-a dat drumul la degete. Si a stat in fundulet ceva timp, adica cateva minute. Inca se bataie ca un betiv, dar macar sta in fundulet un pic, cat de cat. Se vad rezultatele gimnasticii.
Dana, mama lu' Pinky