Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 7
dankutza spune:
Din ce am citit pana acum, am ajuns la concluzia ca PRIORIX este mult mai bun decat ROR. Vad ca unele fete au spus ca medicul de familie are Priorix la cabinet. In compozitia lui, nu scrie sa aibe balariile alea care le-am mentionat mai demult.
Eu, ma gandesc logic acum. Daca autismul este declansat de mercur si in special de thirmerosal si Priorixul nu-l contine, atunci ar merita sa-l fac. In alte ordine de idei, prima doza de vaccin facut in primele 12 ore de la nastere (facut tuturor bebelusilor), Euvax (sau cum s-o numi , anti-hepatita B) a continut conservantul asta thirmerosal. Pai, daca nu i s-a declansat atunci, se declanseaza mai tarziu??? Doar a avut 3 doze de anti-hepatita B pana acum.
Are logica ce spun????
Am vazut ca pana acum doar Dienutze si Flavours au spus clar ca nu-l vor face.
Dana, mama lu' Pinky
ralu_seby spune:
Buna dimineata,
Va tentez cu o ?!Avem o multime de sortimente, pe placul fiecareia..
Avem si croissant-uri cu unt si cioco, ceai cu miere si lamaie, tot ce poftiti. (De exemplu, eu am pofta de un platu taranesc cu muulta ceapaaa, abia astept sa ajungem la munte).
Matei va asteapta la niste jocuri de societate, ca odata implineste omu' 10 lunitze!!
Rem(n)us si Laura!!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
dienutze spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz Complet off topic, dar asta e: stiu fetele din Bucuresti un gastroenterolog bun si priceput? Nu mai aman deloc, am decis sa ma programez ca nu mai rezist crizelor de gastrita, ieri noapte am crezut ca ma rup in doua si azi am fost buna de nimic-nimic... Pupici! |
Dupa ce am fost pe la t medici si in final diagnosticata cu cancer la stomac, am ajuns la dr Copaci de la Fundeni (arata precum Cuza, in caz ca ajungi pe la el, sa il recunosti) care m-a diagnosticat din prima, apoi mi-a confirmat prin analize. (evident nu cancer!)
Ti-l recomand cu incredere.
Mi se pare superprofesionist.
Stiu ca lucreaza si la un cabinet pe undeva prin berceni.
Sanatate multa!
dienutze spune:
La multi ani Annabelle! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!
La multi ani luniversatilor!
monis5 spune:
neatza
ca sa fim si noi in trend, am prestat muci. Mai exact Iulian, ca eu am nasul infundat pana la vara de acuma. Asa ca a dormit asta noapte maximul legat 2 ore, o singura tura. In rest s-a trezit la 30 de minute . Si de la 3 la 5 s-a jucat .
Tot e ceva ca am mai dormit cate o noapte in ultima vreme si nu sunt chiar pulbere acuma. Bine, nici nu mi-as permite, ca tati de Santi aterizeaza in Buc abia duminica la pranz .
nu stiu doctor de asta de matze (Dozz multa sanatate!!! ) dar va pot recomanda ORL-ist misto daca aveti nevoie, ca tot vine sezonul in care doctorii astia ajung la moda
Dienutze oioioi ce povestesti tu acolo . Bine ca nu s-a confirmat
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Remus & Matei & Laura
Dankutza eu inca nu am stiudiat cu Priorix ala, pentru moment sunt la faza in care nu-i fac nici un vaccin la 1 an. Mai vad mai incolo, ca trebuie sa-i iau infanrixul...
Felicitari pt Pinky!!! Ai vazut ca recupereaza mititica de ea? S-o pupi apasat de la noi
Angisan multa sanatate micutei
Shtephy nici mie nu-mi convin multe, dar asta e viata, plina de neplaceri . Tare te mai pup eu pe tine
Alinush uite, daca gasesti www.secom.ro/argint-coloidal--imunitate--anticorpi--antioxidant-0" target="_blank">asta poate se potriveste la Dragos. Multa sanatate
no, nu mai stiu, mai ziceti si voi ceva
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
smaranditza spune:
Pfoooai, parca am nisip in ochi, asa ma ustura de (ne)somn.
Monis , si noi suntem fara tati pana maine dimineata, si tare greu mai e...
Multa sanatate puisorilor muciosi. Al meu inca nu e, si sper nici sa nu tinem pasul cu moda de data asta.
Nu i-am mai dat ceai de macese ca mi-a fost teama sa nu fac vreo prostie daca ziceti ca nu ar fi indicat... Ati mai reusit sa faceti sapaturi in sensul asta? Ca eu sunt praf la capitolul "tmp de stat pe net."
Ma duc sa ma bag rapid in pat pana nu se trezeste printesu.
lylyana.ion spune:
Neata!
avem vesti bunute de la dr, nu se aude nimic decat muceii, avem cantitati destul de ridicate, continuam tratamentul inca 2 saptamani, mierucuri mergem iarasi la control.
contrar asteptarilor, alex a dormit ieri noapte de la 12 la 6 fara trezire, la 7 jumate a bagat inca un tztz mic si trezirea defintiva la 9, iar azi-noapte de la 11.30 la 2 si apoi la 6, l-am trezit noi la 8 ca tb sa plecam la dr. asa mai da, nene
am fost si eu cu degetu la pansat pt ultima oara, de maine ma ocup singura de el
luniversatilor Remus, Matei si Laura
Monis las ca vine tati repede ca isi reia santi somnul lung
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
Ancutza_Bro spune:
hello hello
Laura,Remus si Matei
Lyly ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor si ca Alex a dormit bine ultimele nopti
Monis deci nu a fost 5, a fost 3-5 , vai vai, sper ca acu' te odihnesti...pup Santiagul mucios
Dienutze oare ce e in inima persoanei care primeste un diagnostic ca ala? nici nu vreau sa ma gandesc...ma bucur doar ca ti s-a infirmat
Dankutza felicitari pt progresele lui Pinky
azi-noapte era sa o pap pe fii'mea de drag...s-a trezit din oarece motive pe la 1 jumate si a tras o miorlaiala scurta apoi a zis "diga-tica-tic" si s-a culcat la loc
Smaraiote ce am gasit:
Ceaiuri pentru copii si mamici
Macesele contin o mare cantitate de vitamina C care inseamna: intarirea sistemului imunitar + pofta de mancare. In plus, vitamina C favorizeaza absorbtia fierului.
Vitamina C ii da ceaiului de macese un igust acrisor placut iar culoarea rosie intensa sigur o sa-l incante pe cel mic! Pentru efect maxim, serviti-i ceaiul intr-o cana transparenta.
Ceaiul de macese este diuretiuc, motiv pentru care este de mare ajutor in perioadele in care copilul ia medicamente: toxinele vor fi mai repede eliminate din organism. De asemenea, ceaiul de macese este expectorant, antitusiv si tonic.
si aici ceva legat tot de ceaiul asta
am fugit sa strang rufele ... see ya!
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Flavours spune:
legat de vaccinuri, mercurul se aduna, deci cu fiecare doza care mai contine mercur se mai adauga ceva. de scos din corp mai greu, unii spun ca nu se poate, altii folosesc terapiile de chelare.
eu nu i-am facut bcg-ul si nici cele anti hepatita. mie nu mi-e teama doar de chimicalele continute, ci mai degraba de efectele in sine ale vaccinului. mi se pare un stres prea mare asupra imunitatii si uite ca, "nu se stie de ce" pe langa autism, tot "infloresc" problemele autoimune. cu unele boli si mie mi-a fost frica s anu fac vaccin, cu altele prefer sa risc.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete