Prietene la bine si la greu - 61

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

atunci cand il pun dupa somn, de fiecare data da, la fiecare 2 ore nu mereu face, iar la kk nu l-am prins, plus ca mi se pare aiurea ca atunci cand se screme sa-l intrerup....o mao lasam pe asta cu kk
succes

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

pentru Emi al meu ar trebui sa se inventeze scaunul de masa cu olita ca sa faca kk la olita

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

deja e noapte...si n-am apucat decat o data sa iesim afara, la joaca

un mic cra-cra : am in sufragerie, pusa direct pe parchet o dracena maricica. Bineinteles ca frunzele ei erau atractia mucosilor,mereu se duceau si trageau de ele...eu mereu "nu e voie,mami,bla,bla" insotit de gestul cu mana.De ieri,Eva se duce catre planta,se aseaza langa ea si face si ea cu mana si cu degetelul ridicat un "nu-nu'....uneori isi continua drumul si jumuleste floarea...asta e non cra-cra

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La multi ani Annabelle! Sa cresti mare, frumoasa si sa iti bucuri parintii!
Lalu cu asa locuri frumoase cum sa nu-ti priiasca vacanta.
Eu o pun pe Andra pe oala dupa somn.. dupa masa... si cand mai cred ca as putea "prinde" cate ceva.... dar dak nu are nimik de facut se ridica imediat. Am mai observat ca inainte de a face kk trage cateva parturi..si atunci o pun imediat o pun la oala

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

LA MULTI ANI ANNABELLE!

si sa dam si de baut ca azi am facut 10 lunite si ne-a iesit si al 2-lea dintisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

nu ma simt in stare decat sa ii urez Anabellei sa fie sanatoasa si plina de iubire si bunatate toata viata!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

fetele
Astazi ati scris doar 5 pagini ,de fapt vreo patru ca una era de azi noapte . Atunci nu mai fac capitol si nici placinte daca v-am gonit pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ancutza draga azi noapte la ora aia aveam in cuptor magiunul de prune .In noaptea asta la fel ,inca o serie . De-asta nu dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Complet off topic, dar asta e: stiu fetele din Bucuresti un gastroenterolog bun si priceput? Nu mai aman deloc, am decis sa ma programez ca nu mai rezist crizelor de gastrita, ieri noapte am crezut ca ma rup in doua si azi am fost buna de nimic-nimic... Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

shtephy, draga mea, stii bine ca nu din cauza ta au "plecat" fetele mancam niste struguri pana e gata magiunul?

Dozz, remember: aici nu este nimic off-topic
din pacate eu nu cunosc pe nimeni din randul medicilor. tare sa treaca durerea

nici eu nu pt mai mult ...poate maine...va pup pe toate, fara exceptie (lalu, faine poze )

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput