Prietene la bine si la greu - 61

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

monis multumesc de intrebare, noi suntem mai bine, adica fara febra, dar pe tratament cu antibiotic, antinflamator &co. umflatura e la locul ei si acum ma gandesc ca probabil e o amigdalita, dar???? nu o vedea dr.??????? cred ca daca ma duc luni dimineata si ii spun ca "nu cumva e amigdalita????" ma intreaba de cand sunt dr si ma da afara din cabinet of of

pe olita nici eu nu prea il pun( probabil ca gresesc, considerand ca daca face oricum nu constientizeaza treaba....), dar am citit, nu mai stiu unde, ca varsta de 10-11 luni este ideala petru invatarea lucrurilor de acest gen: olita, mancat mai mare (nu blenduit), renuntarea la bibe, suzeta, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gata, am venit de la aniversare, sunt fresh sa zicem asa, ca s-au mai calmat spiritele in familie, probabil isi spun ca sunt cu capu si nu au cu cine discuta..Si decat sa mai insiste au evitat 'discutiile'
Monis, bine faci ca nu pui la suflet nimic si nu iei discutii despre ce si cum faci sa il cresti pe Santi cu outsiderii. E atitudinea cea mai Zen, da io nu poci bre ashea..io tre sa pun la inima si sa mor cu ea neagra
Broscutz, vis-a-vis de temperaturi, abia acu imi dau seama cat de relaxata am fost eu cand a facut fiimea 39.2-39.7, si asta datorita forumului ca mi-ati zis sa astept 3 zile de febra si pe urma sa o bag in seama..Ca daca era sa fac dupa altii, eram la urgente si cu antibiotic la bord. Iote de asta se merita sa stam aici si sa schimbam pareri si discutii interminabile
Bei eu nici nu am bagat ochiu pe blogu ala, si voi ziceti ca suntem citite???Las ca poate poate isi schimba parerea, si tot se merita sa ne citeasca. Apoi cand o face un bebe sigur si-o schimba, ca mai toata lumea. Ca nu ai cum altfel. Altfel privesti ingrijirea si educatia unui copil de dinafara, si fara a sti ce inseamna, si altfel e cand il cresti tu, si te lovesti fix de problemele respective si vezi ca cedezi si dai chix, abia atunci iti dai seama ca 'ai gresit' cand ai comentat 'pe langa' despre altii.
Mai si la cat sunt eu de zen si cat sunt relaxata si pro alaptare sa stiti ca o chestie ma deranjeaza si pe mine, sa aud si pe voi ce pareri aveti: merg la biserica duminica la slujba, mai e o tipa cu bebe cu vreo doua luni mai mare, si bineinteles ca il apuca matzaiala si plansetele fix in biserica. Tipa isi scoata tatza nonsalant si il alapteaza acolo. Pe mine una ma jeneaza putin chestia asta. Mentionez ca la noi tine putin slujba de duminica , doar o ora. Nu se sta cate 4-5 ore in biserica, si aproape de fiecare data il alapteaza acolo, dar nu mananca baietelul ci se alinta, si ma'sa scoate tatza , baga tatza, si tot asa. ..Pe voi v-ar jena?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

monis avand in vedere multitudinea de ingeri pazitori care roiesc aici ( cu intentii dubioase as spune eu... ) prefer sa ma fac ca ploua la intrebarea legata de indemnizatie si intoarcerea la munca. Dar pot sa-ti raspund asa .... mai vag, ca nu, daca ma intelegi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Dragele, nu mai am timp de raspunsuri, din pacate.

Tot zic ca meniul de azi nu a fost prea variat fata de cel din zilele trecute, doar ca am introdus niste marar in maldarul de legume (dovlecel, morcov, patrunjel, cartof, spanac). Laura, cand o fi sa fac ceva mai elaborat, zic.

Multumesc, fetele, pt explicatiile cu eritemul, sunt convinsa ca e micoza ca incepe sa cedeze dupa aplicari cu gentiana si Petrini.
Dankutza, vazusem si salvasem reteta de crema, dar am zis ca daca nu trece pana luni doar atunci merg la farma sa mi-o faca.

Mitzi, welcome! Imi pare rau ca avem atatea in comun (adica migrene si gastrite...). Iti zic ce fac cu doctorul, deocamdata il caut pe cel recomandat de Dienutze.

Broscutz, cu temperatura: nici eu nu m-as ingrijora la valorile alea. Sanatate!

Sigur ar mai fi multe de zis, dar fug la baita plus alaptat. Apoi in vacanta! Sper sa-mi priasca, desi tb sa lucrez la psihic pt asta, sa zicem ca nu e cea mai asteptata dintre vacante. Dar ma voi stradui sa o savurez, ca altfel chiar n-am facut nimic!

Pupici!

Mergi la inceput

Dozz, concediu placut, si nu te mai stresa, ca tot nu rezolvi nimic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

seara buna,
total pe langa va zic iute ce ma doare

am vazut la stiri ca vine iarasi cesaria evora in concert . De ani buni visez sa ajung si eu la un concert al ei. De data asta vad ca vine si in brasov, care ar fi mai aproape de alba decat bucuresti.
Merge cineva la concert?? ii mai place cuiva? pff...sper sa o conving pe mama sa vina sa stea cu Dominic, dar cu cine sa merg la concert?

shtephy nu te pasioneaza tipa? ca parca mai repede as ajunge la brasov...

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

AM fost si am cantarit-o pe Pinky. Cat credeti ca are la 10 luni? 6,600g. Nu mai pot de nervi. La 7 luni avea 6,300g, la 9 luni 6,400g si acum 6,600. Inainte cu ora de cantarire mancase cam 200g de dovlecel umplut cu carnita. Nu am terminat masa bien si s-a cacalit, si inainte de cantarire s-a si pisulit. Deci, a scos 200 a bagat 200. In fine, are 6,550 sau 6,600.
Am incercat sa nu ma enervez, dar NU MAI POT. Nu stiu ce sa mai fac. Ii dau vitamine, Pikovit 3,5ml pe zi, ii dau Fier Haussman 5 picaturi pe zi si Vigantol 2 picaturi.
Culmea e ca mananca bine. La pranz devoreaza cam 200g de legume cu carnita. Azi i-a facut mama dovlecel umplut cu carnita de vita tocata la cutit si orez integral bio (asta se gaseste la DM). A mancat si pepene galben cu iaurt. A baut cam 110ml suc de portocale si a mancat si o jumatate de rondea de orez. Acum, pe seara a baut si cereale cam 100ml. PAna al culcare intentionez sa-i dau restul de lapte cu cereale.
Mie mi se pare ca mananca bine. SI bona spune la fel. MAi repede mananca mancare decat laptic. E foarte curioasa, ce primeste la masa. Nu e intotdeauna la fel. ALternez vita cu puiul cu pestele cu galbenusul. MAnanca bine si variat. DAr de ce nu ia in greutate?
Sta din ce in ce mai bine in fundulet. Inca arata ca un betiv, dar cand o sa stea bine, mi-a spus kinetica sa o dezechilibrez ca sa se redreseze singura. Cand se plictiseste se arunca pe spate.

MA uit la ea si nu paer un copil bolnav sau care ar suferii de ceva. Nu stiu ce sa mai fac.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Dankutza, si noi in ultimele patru luni am luat doar vreo 400gr. Deci...am avut baza de plecare buna, pana la 7 luni mi-a luat foarte bine in greutate, dupa..cu mareata diversificarea stagnare sau ft putin luat in greutate..Nu stiu ce sa zic, pedi ce spune??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Dankutza chiar ca mananca super bine Pinky. Mariuta nu mananca atat de mult, maxim 100 g la pranz din orice i-as face si are 9,5 kg. cred ca depinde si de arderile pe care le are, iar la ce arderi are Pinky, fotomodeala o face mami

Dozz relaxeaza-te si profita din plin de vacanta

monis cat mai stati singurei, cand vine tati? cred ca ai mai spus, dar nu mai stiu

laurici sincer mie una nu mi-ar pasa daca alapteaza una langa mine oriunde as fi. si eu sunt destul de pudica dar numai cand vine vorba de mine, adik eu una nu as alapta in multe locuri, nu mai zic de biserica, dar altele..faca ce vor

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

gabitza35, mi-a inseninat ziua

Citit comentariul tipei... ridicat tensiune pentru 3 secunde... apoi am pufnit in ras.... si inca rad...Concluzia mea: are a doua bila alba... citeste cate ceva... sper sa persevereze.
Ce imi e clar e ca ii voi da si sotului sa citeasca... sa-i vad fata. Pana sa ma gandesc la fata lui mi se ridicase tensiunea... dar in 3 secunde deja eram pe jos... Copiii astia... tare-s simpatici.
In acele prime 3 secunde am vrut sa-i raspund pe blog.... dar asa amuzata... nu puteam sa leg 3 cuvinte de "doamna" , apoi mi-am dat seama ca tocesc tastele de pomana. Oricum... astept cu multa mandrie sa-i spun sotului ca mai adaugam ceva pe lista defectelor mele... altceva decat faptul ca nu sunt o "gospodina"( pentru cunoscatori)... Acu inteleg io de ce tot pleaca sotul meu.... inca nu am inteles de ce tot vine Ganduri de femeie care nu munceste bre....

Monis sa-si faca... sa nu-si faca un copil...

Licurici, probabil ca tipa gandeste ceva de genul:" decat sa deranjeze galagia bebelului pe ceilalti mai bine il alapteaza". Pe mine nu m-ar deranja sa vad asta.... dar nu stiu cat as face eu asta.... ca eu nu prea le am cu biserica... deci slabe sanse sa se nimereasca fix acolo.. Nu ma duc la biserica fiindca-s pudica ( ultia propozitie are legatura cu discutia de sus)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput