Prietene la bine si la greu - 61

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neatza

Broscutza am vrut sa-ti scriu aseara si n-am mai apucat, ca aia nu e febra si nu trebuie altceva decat urmarita sa vezi daca dispare sau daca evolueaza. Dar vad ca ai scris ca preferi sa-i dai antitermic.... si atunci... nu inteleg intrebarea...
E super ca te duci la munca, intr-un fel te invidiez, mai ales ca stii ca lasi copilul pe maini bune... ce m-as duce si eu 4 ore zilnic undeva sa fac altceva... mamamama...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Pai intrebarea a fost ca sa vad ce faceti voi. Am preferat sa-i dau antitermic pana aflu ceva de la voi, ca nu stiam ce sa fac. Concluzia este ca nu-i mai dau antitermic.
Mami Zen, te port in gand la munca dimineata de acum in colo... macar asa virtual sa mergi si tu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neatza

Broscutza am vrut sa-ti scriu aseara si n-am mai apucat, ca aia nu e febra si nu trebuie altceva decat urmarita sa vezi daca dispare sau daca evolueaza. Dar vad ca ai scris ca preferi sa-i dai antitermic.... si atunci... nu inteleg intrebarea...
E super ca te duci la munca, intr-un fel te invidiez, mai ales ca stii ca lasi copilul pe maini bune... ce m-as duce si eu 4 ore zilnic undeva sa fac altceva... mamamama...

Pai intrebarea a fost ca sa vad ce faceti voi. Am preferat sa-i dau antitermic pana aflu ceva de la voi, ca nu stiam ce sa fac. Concluzia este ca nu-i mai dau antitermic.
Mami Zen, te port in gand la munca dimineata de acum in colo... macar asa virtual sa mergi si tu....

Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009

aha, acum am pricipit. Pai mie mi-a zis doctorul cand a facut Iulian febra (de la roseola sau ce-o fi fost aia), cand i-am zis ca are 38.4, ca "e la limita inca" - citat din nenea doctorul. So... Febra asta are si ea rolul ei, daca e vreun virus ceva acolo, sa-l scuture si prajeasca putin. Antitermicele "preventive" din cate stiu nu sunt f indicate fix din cauza ca nu lasa organismul sa se organizeze la lupta . Acum depinde desigur de fiecare situatie in parte.

Mai, multumesc de gandul bun... chiar asa ca vroiam sa te intreb, ce-ai facut? doar nu ai renuntat la indemnizatie pt jumatate din salariu, nu?
Daca m-as intoarce la 4 ore, la mine si asta ar fi o problema, ca nu mi-as lasa indemnizatia, caci chiar si asa ciuntita e ceva mai buna decat jumatate din salariu , iar sa iau banii altfel din firma nu prea am cum, ca la cheltuieli de astea isi baga mereu nasul headquarterul de afara.... plus ca as face mult pe drum pana la birou si inapoi, plus... plus.... minus.... minus... egal nimic . Adica pardon, egal stau acasa linistita si fericita.

hai spor si zi-ne ce face fata cu febra aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Am sapte mii de treburi insa nu am chef si gargarita inca doarme.

Di, Doamne fereste, ce e aia mama denaturata? Singura si MAREA diferenta intre ai tai si copila despre care vorbeam este ca primesc tzitzi la cerere. De asemenea faptul ca te-ai gandit la vitamine etc iar este ceva. Relaxata noastra nici macar la asta nu s-a gandit. Doar a afirmat nonsalant "nu vrea sa manance nimic".

A mea mananca bine zic eu desi daca nu vrea ceva imi da peste lingurita si inteleg mesajul. Oricum, repet, e totul de la gena. Si eu si al meu consort am fost papaciosi cand eram mici. Acum ne numim gourmet

Monis, am fost dimineata la un magazin special si am gasit faina de roscove. Sunt tare curioasa ce parere va avea donsoara.

In ceea ce priveste "ciudatenia" ca mamica, eu am trecut de mult peste asta si ma afecteaza minus 1. Atata vreme cat voi putea decide pt copilul meu, o voi face fara ezitare.

Meniul de pranz prevazut pt azi:
ficatel de pui cu legume (praz, cartof dulce, morcov, gulie si frunza de gulie, ardei galben si rosu, fenicul si ceva ierburi proaspete: patrunjel si busuioc)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari...

Ne-am intors super maraiti de la plimbarea ratata ...pe motiv ca a inceput ploaia...acum se doarme.Ratat era sa fie si pranzul mucosilor astazi.Era in meniu ciorbita de vacuta cu legume,dar vacuta era cel putin de seanma mea,am fiert la ea si in oala sub presiune,si in oala normala...tot tare...asa ca,pentru a nu recurge la borcanel am fiert repede 2 linguri de cus-cus si le-am amestecat cu legumele.Ma asteptam la un esec total,dar au papat mucosii aproape tot.

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Dozz stai sa vezi ce cor de lamentari va fi peste 1 an pe aici, cu intorsul la munca. Pentru faptul ca te intorci cu 1 an mai repede, nici eu nu cred ca te-ai lamentat . Zbor lin si vreme super in Egipt, neaparat sa ne aduci cateva poze ca sa ne zgariem zimtat pe retina. Si daca-mi permiti un sfat moca si necerut - daca ai cum, baga macar 1 tura de scuba, ca cica ala e cel mai loc de scuba din proximitatea noastra. Prajeala placuta de vei avea timp de asa ceva...

Lumi_calin si Iulian are de cand il stiu 37.4 media. Mega rar s-a intamplat sa scada spre 37 sau sub. (si eu vorbesc numai in valori masurate intrarectal, altfel nu i-am luat-o niciodata). Voi cum sunteti?

Krelia salutam la ceas de... dupa-masa

Legat de olita, i-am cumparat intr-un elan acum vreo luna, dar l-am pus pe ea de vreo 3 ori . Si eu stiu, cum zice Laura_andreea ca sunt capabili de controlul constient al sfincterelor abia in momentul in care sunt dezvoltati nervos suficient cat sa poata urma o scara de zugravi, si asta se intampla in jur de 2 ani. Pe de alta parte, cred ca e relativ usor de format un reflex conditionat: cand simte plasticul de la olita pe fund, sa faca pipi / kk. Nu am nici o parere formata, dar gravitez mai repede spre varsta de 2 ani.
Oricum, la cate feluri de povesti am auzit, cu copii care fac f devreme, cu altii pt care olita e aproape o trauma, cu altii care ajung f tarziu sa ceara, altii care sar peste etapa asta si ajung direct la vasul de toaleta, incat cred ca o sa caut o solutie adaptata copilului meu. Dar asta mai tarziu

Lylyana pe unde umbli? ce face unghia cea noua? Dar Alex, calare pe tati azi?

Dankutza si un pentru luniversata Pinky

Mitzi ma bucur ca ai gasit drumul catre calculator. Pupam familia de mitze

Ralu distractie la munte! sa veniti aerisiti!

Raluci ceva noutati pe la Chiajna? Ce face Bubu mic si drag?

Laura_andreea am uitat sa mai scriu meniuri, dar uite scriu acum:
10.00 - piersica + para + pruna + afine + 1/4 kiwi fara seminte (kiwi e noutate, i-am dat pt vit C desi nu e copt si are gust cam nasol)
14.00 - legume verzi - predominant brocoli + pastrav fiert
18.00 - branza de vaci cu ceva, nu stiu cu ce inca - ieri i-am dat cu dovleac placintar, facut la cuptor.

ma gandeam zilele trecute cumparand un mango, ce viata am, si ce viata a avut mama. Oare de ce naiba ma intreb cateodata de ce-mi dadea mar cu biscuiti, de parca sunt idioata, de parca nu-mi amintesc atat de bine ca atunci nu exista nimic niciunde, si daca aveai bani, tot nu gaseai... Ce valoare avea atunci un iaurt sau o bucatica de branza.... si acum... de cate ori nu ajung sa arunc te-miri-ce de mancare de prin frigider . Hai ca v-am lasat ca ma trezesc prea de la de afara si ca sunt singura... apropos de asta Ionela ce bine te inteleg acuma ... poti sa crezi un om, sa-l sprijini, sa empatizezi cu el, dar pana nu ajungi intr-o situatie ca si el, mi se pare f greu sa-l intelegi.
Gata. Piua.

PS poate mai scrie totusi cineva we asta pe aici, sa nu bantui singura de nebuna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

scriu eu, dar cand termin bagajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Am intrat acum,nu stiu de ce ,iar pe blogul gagicutei de 19 ani,cea cu pareri despre alaptat....si ce credeti ca a gasit de comentat ieri? Postarea Ionelei de aici de pe forum

mucosii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Am intrat acum,nu stiu de ce ,iar pe blogul gagicutei de 19 ani,cea cu pareri despre alaptat....si ce credeti ca a gasit de comentat ieri? Postarea Ionelei de aici de pe forum

mucosii

"ingeriipazitori" ne poarta gija unde nici nu te astepti . ce lipsa de ocupatie nene...
Daca si-ar face un copil n-ar mai avea atat timp de batut campii cu prostii , nu mai zic ca daca l-ar si alapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare. Am cateva minutele libere cat se spala Zburly pe dinti.

Broscutzo, super ca te duci la munca, mai ales ca-s doar 4 ore si ca ai cu cine lasa broscuta mica.
Si zici ca vrei iar sa te culturalizezi?? cu Licuriciu of course Sa ne scrieti ce mai vedeti .

Laura_Andreea, ma bucur ca funduletul pritesei arata mai bine. La noi a facut minuni crema petrini.

Gabitza, simpatica Eva , cum stie ea ca nu e voie la floare.

Licuriciule, pe mine ma poti pupa ca-s mucioasa si io. Ma bucur ca Ema nu are nimic.

Am fost azi la cumparaturi si cum am plecat din parcarea magazinului Zburly a adormit. In 5 minute eram in fata blocului si cum imi era mila de ea sa o trezesc am stat cu ea vreo juma de ora in masina sa-si faca somnul. In supermarket de cand sta in carutul de cumparaturi trebuie sa avem maare grija ca pune mana pe tot...data trecuta in 2 secunde a luat o nectarina si hat cu ea la gura Era stresat sotul ca e plina de microbi. Nectarina , nu fii-sa

Monisule, cata dreptate ai...ce face plictiseala asta din om

Gata. A terminat cu spalatul.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

mucosii

deci se practica si la case mai mari faza cu ingerul...

Mergi la inceput