Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 12
laurairina13 spune:
Neata si de la moi!
Scurt sa zic ashea..ca ma pregatesc de petrecere aniversara la neamuri, si prevad iar discutii interminabile de cat de exagerata sunt(apropo de discutia de mai devreme a voastra, cu cat suntem mai grijulii suntem privite ca aliens), o sa vin iar sa plang in hohote pe aici, cu 'da-i mamaie sa guste tort cu ciocolata', sau alte bazdaconii care s-or ivi pe masa aniversara
Madam Le broscutz, ti-am zis io ca o sa iti faca bine plecatu de acasa la munca, nu esti matale de stat acasa 24 din 24 cu mandra mofturici. Iote ca face bine si la pisic(ala al tau si al fetii)
37.8 e febra de la dinti as spune eu, eu nu ii dau panadol sau alt antitermic decat dupa ce trece de 38, sau 38.2. Daca tot ai un pitic suna-ti pediatra, sa vezi ce spune si ea.
LauraAndreea, sa stii ca is super mega incantata de noua mea greutate, dar azi dimi top iar pe cantar, si vaz 57.3 in loc de 55.9 cat aveam ieri. Sigur nenorocirea de cantar e dusa cu capu, ca nu am halit mare lucru sa pun inapoi un kil juma
Dozz, eu i-am dat cu albastru de ala de metilen de 2 ori, in doua zile, plus Reviken(aka Cutaden) vreo 3 zile si era vindecata de eritemul ala urat. Acum o spal mai mereu la fundulet pentru ca la apartamentu asta am reusit si noi si ne-am pus boiler si am mereu apa caldaa
Eu in continuare sunt racita bocna de vreo 5 zile, vad ca Amalia nu are nici un simptom, tare sper sa isi ia din laptic anticorpii si sa reziste microbilor mei..Ar fi super tare!!
Hai pup toti muciosii si mucioasele de aici, ca nu am ce sa le mai dau in plus, la restu big hugs!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laviniablaga spune:
Neata!
Scriu repede...ca am niste pitici...si o rog pe Diana sa ma lamureasca daca are vreo idee...
Cat de grav este daca analiza pentru citomegalie a iesit pozitiva? Ca sunt speriata...am tot citit pe net si ma cam iau fiorii...a iesit pozitiv la mine...dar nu inteleg de ce/...si oricum luni am de gand sa merg la un alt laborator sa repet analiza...
Cum poate sa afecteze asta evolutia sarcinii??? O sa pateasca ceva bebe?
Luni am programare si la transvaginala....offffffff is terminata!+-+
DianaR spune:
Lavi daca e IgG pozitiv si IgM negativ atunci nu-i problema,daca sunt amandoua pozitive sau doar IgM pozitiv atunci e problema.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Edit: Ancutz (asa imi place mie sa-ti zic , daca nu-ti place, let me know ), ce fain silabiseste Sabinutza! Smotoceste-o putin si din partea mea, pe frumoasa cu ochi albastri. |
smara nici eu nu am gasit vreo contraindicatie...am dat search pe google la "ceai de macese pt bebelusi" si am gasit ce ti-am aratat si tie...adevarul e ca nici nu am stat sa iau la puricat pagini web sau forumuri, poate isi mai da cineva cu parerea...
cat despre apelativ, toata lumea ma striga asa si pe-acasa, si chiar imi place
ps: eu sunt in urma rau cu cititul, azi o las pe mandruta cu mami la tara...e prima data , sper sa se comporte exemplar, iar eu merg la apartament sa ajut la curatenie si sa mai duc din lucruri acolo...poate ne auzim diseara la un baileys pe bancuta
va pup pe toate, week-end frumos
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laura - andreea spune:
Buna dimineata, va ofer o ceasca/cescutza aburinda de cafia...
Raportez un curutz rozaliu si cu aspect spre vindecare. Doamne ajuta! Apropos de crema, combinatia antibiotic, oxid de zinc si o lanolina, vaselina cred ca este ideala.
Diana, partea negativa din ce am scris eu este faptul ca, copilasul ala cred ca efectiv este subnutrit si relaxarea vis-a-vis de problema asta. Acum, partea cu kg este foarte discutabila, si la copii este ca si la adulti, gena cred ca-si spune cuvantul. Eu nici nu stiu cat mai cantareste fii-mea, important este ca mananca binisor si este energica. As fi extrem de ingrijorata daca as vedea ca trec zile intregi si copilul nu pune gura pe o fructa sau un piure de legume, mai ales la doi ani.
Ne auzim mai pe seara, dupa ce mai "gospodarim" nitel
P.S. Dankutza, daca poti sa-i cumperi fetitei produse de buna calitate, bio sau semi-bio, nu mai asculta ce zice lumea, este absolut irelevant.
poze
lylyana.ion spune:
va zic si eu neata pana nu trece de 12 si va mai ofer o fierbinte
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
Nicholas
Cezara
Lavi, sper sa fie totul bine
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
DianaR spune:
Hi hi Laura, ti-am mai zis eu ca se vede ca ai bebe mancacios . Inseamna ca si eu sunt mama denaturata ca eu am 2 exemplare dinastea deja si nici Teo nu-i departe. Timi avea 10 kg la 2 ani, dupa ce avusese 8 la un an, si nu manca decat ceva carnita si cateva bucatele de fructe sau legume. Tzatza la greu. Si eu eram superrelaxata ptr ca stiam ca asa sunt pruncii mei, ptr ca ma stresasem deja la Vlad cat ptr zece copilasi (avea 10,5 la 2 ani). Prea multe solutii nu ai: te stresezi, te dai peste cap, incerci n feluri de mancare si moduri de preparare, locuri de luat masa si alte chestii, cand nu merg treci la vitamine, enzime, plante care stimuleaza apetitul, cand astea nu merg mai intrebi odata ingrijorat pediatrul si cand te asigura ca asa-i felul si ca " mai bine decat sa fie obez" ori te relaxezi, ori ii dai sa manance doar prostii (singurele pe care le accepta fara comentarii. Care varianta crezi ca e cea buna?
Mie mai degraba varianata D nespuisa de tine cu prunc de 15-16 kg la 2 ani si la care mama se streseaza ca nu mananca mai nimic puiutul ei cel slabut (eu as spune Doamne ajuta ca nu mananca...)
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
broscuta_80 spune:
Nicholas James de mamix LauraGarner
Cezara Maria de mamix Dankutza
mitzi temperatura este rectala. Nu a trecut de 38 deloc. Insa mi se pare fierbinte tare la frunte si prefer seara sa-i dau 3-5 ml de antitermic.
lumi_c si mie mi se pare cam mult 39,2. Cand a avut 39,9 mi-a bagat-o direct pe augmentin. Iar diferenta asta mica intre o temperatura si cealalta se poate schimba si cat beau eu o cafea...
Licu deci sunteti pe dixtractie!!!!! Casa de piatra din partea mea, sa va fie de bine mutarea in casa voastra si numai a voastra, sa dea D-zeu sa va fie protectie sufleteasca si spirituala in fata vicisitudinilor vietii ( gen " da-i mamaie sa guste, nu vezi ca-i este pofta?" ). Vezi ca era sa te culturalizez din nou, da' m-am trezit prea tarziu. Te anunt din timp daca mai apare ceva cultural la orizont . Cate grade aveti in casa acum?Si cum tii rechinasa imbracata ? Eu din cauza ca e mai racoare si are temperatura asta idioata am tendinta sa o imbrac mai grosut...
Un pupic cald pentru a noastra
W/E frumos tuturor!
monis5 spune:
Neatza
Broscutza am vrut sa-ti scriu aseara si n-am mai apucat, ca aia nu e febra si nu trebuie altceva decat urmarita sa vezi daca dispare sau daca evolueaza. Dar vad ca ai scris ca preferi sa-i dai antitermic.... si atunci... nu inteleg intrebarea...
E super ca te duci la munca, intr-un fel te invidiez, mai ales ca stii ca lasi copilul pe maini bune... ce m-as duce si eu 4 ore zilnic undeva sa fac altceva... mamamama...
Diana ce faci? cum mai merg treburile?
Ancutz spor la curatenie ca sa vina mai repede mutarea aia
Lavinia ia zi, care din valori a iesit pozitiva la citomegalovirus?
Laurairina distractie placuta la neamuri si cat mai putine discutii
legat de asta cu cat de exagerata ma vede lumea... hahahah, pai nici nu vreau sa stiu. Pentru mine important este ca tati de Santiago nu a vede exagerata, in rest nici nu plec urechea. Sunt sigura ca prietenele noastra din gasca ma gasesc bizara ca alaptez inca la varsta asta, dar e treaba lor. DIntre ele, una are 2 copii pe care i-a crescut f relaxata, i-a tinut complet neinfofoliti, in fine, destul de model pentru noi. Ei bine, chiar si ea mi-a spus ca i-a intarcat la 6 luni pe amandoi, ca e "arhisuficient". Inainte sa nasc mi-a fost indiferent, acum insa cand imi amintesc.... . Ma mai scot cu nasa lui Iulian care alapteaza inca fetita si are plan s-o mai faca mult si bine (la primul copil a inceput sa-i dea supliment de LP la 3 luni de gura rudelor si a trait mereu cu senzatia ca a facut ceva gresit, pt ca de la 3 luni copilul nu a prea mai mancat nimic... si evident si alaptatul a esuat in scurt timp), asa ca macar suntem 2 bizare . In rest, ma duc cu mare gratie la magazinul bio de unde cumpar lucruri si pt noi si in general oricum evit discutiile despre cum cresc copilul cu oameni care nu au treaba cu aspectul asta. Asa ma feresc de multe lucruri pe care nu-mi doresc sa le aud. Aici vorbesc cel mai mult despre copil, nici macar cu taica-su nu vorbesc atatea ca si cu voi (despre cresterea copilului desigur ).
revin mai incolo, ca mai am ceva de zis, dar a adormit pitix si bag si eu o tura de ordine, asa la viteza.
pup you
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)