Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 11
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Broscutz, asa-i ca ai alt tonus cand mai iei o pauza de bebe si ca este mai bine pt amandoua? Si practic pauza aia ii face bine bebelusei, a mea mai nou se joaca la cresa pana adoarme in fund, ceea ce in cazul ei este o mareeee exceptie. |
Da, ma simt mai limpede in gandire. Ea in schimb nu da doi bani ca plec si nu da doi bani nici cand intru pe usa de la munca. In orice caz se simte bine cu bunica-sa
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui Dozz Broscutz, ce frumos ai mers tu la birou fara sa te mai lamentezi atata pe aici, ca mine. Bravo! Ma bucur ca iti e bine asa. |
Nu cred ca te-ai lamentat draga mea... au fost/sunt griji justificate. Eu nu am avut timp de gandire decat 30 de secunde : vineri m-a sunat sefu', mi-a plantat invitatia si luni la 8 am fost la munca...
broscuta_80 spune:
iefcinci
Astept sa-mi raspundeti si mie legat de intrebarile mele cu temperatura pe care o are Iulia....
NB
mitzi2005 spune:
Broscutz iti zic cum fac/as face eu...eu la 37,7-37,8 rectal nu i-as da nimic. eu ii dau cand sare de 38, 2. Daca e vesel si vioi si altceva nu are astept pana la 38, 5.
El a avut maxim 39, 5 si atunci era molutz si blegut si da atunci am bagat panadol si nurofen la 4h.
Astea toate sunt temperaturi rectale.
Sper sa nu-i creasca temperatura Iuliei. Eu as tine-o sub observatie si mai dezbracata, eventual.
Scuzati exprimarea, sunt cu ochii in gura de somn.
Ralu, have fun!
dankutza spune:
Dozz tocmai am trecut printr-un eritem fesier nasol. Mai aveam un pic si ajungeam la carne vie. Avea si ea ca niste bubite mici de tot. Imi era frica sa nu se infecteze. SI la mine a durat cateva zile bune, numai crema asta m-a scapat. Nici Cutadenul nu m-a ajutat de data asta. In schimb i-am facut reteta asta. A facut minuni cu curuletul lui fi-mea. A fost la farmacie cu reteta asta. Nici nu a costat mult. PArca pana in 20 lei. A fost mama nu eu. SI Zbuciumix a scapat de un eritem nasol tot cu crema asta. Nimic nu a avut efect. Eu am mai pus o data reteta asta acum cateva zile. Poate nu ai vazut-o. Fa-o si o sa vezi ca e buna este.
RP eritem fesier
TALC |
OXID DE ZINC | aa 20ml
VASELINA |
LANOLINA | aa 40ml
STAMICIN tb 10
Ds ext de 3x/zi
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Culmea este ca, cu cat ne ocupam mai mult de copilasii nostri cu atat suntem privite mai ciudat. |
Subscriu. Mi s-a spus ca sunt exagerata ca incerc sa-i dau cat mai multe produse bio si nu obisnuite.
Dana, mama lu' Pinky
lumi_calin spune:
citat din mesajul lui broscuta_80 Fetelor va salutez cu mare drag Am inceput sa merg la munca dimineata... Pot sa spun ca e chiar ok. Oricum am rezistenta sporita cand ma intorc acasa si stau cu fata. Eu vad un lucru bun in mersul la munca astea 4 ore dimineata. Am pierdut ceva aniversari de fulgushori dragi, si-mi pare tare rau... Le transmit acum cele mai bune ganduri de care sunt eu in stare, iar mamicilor lor le trimit cate un buchet de crizanteme si cate un . Iuliei i-a iesit si al doilea dintisor ( cu mare tam-tam ) si in continuare este miorlaita... Vreau sa va intreb ceva : daca temperatura ei este de o saptamana 37,8 in fiecare seara si mai mereu si ziua, se considera ca trebuie sa ii dau vreun Panadol sau Nurofen, ceva? Se considera 37,7 si 37,8 temperatura, sau nu ii dau nimic? Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
cand am stat in spital am intrebat asistentele de la cat cosidera febra? ca raspuns peste 38grade.
eu stiu asa (dintr-o revista "mamica de azi" la care sunt abonata):
"este ingrijoratoare febra peste 38 grade( la un copil mai mic de 3 luni) si mai mare de 39.2 (la un copil peste 3 luni)"- asta mi se pare cam mare eu zic 38.5 grade
"febra corecta se masoara rectal"
Calin nu a avut, decat fff rar sub administrarea de multe antitermice, temperatura sub 37.4( ....pe aici). poate este si din cauza dintilor, cred ca poti sa ii dai panadol sau supozitor cu paracetamol, dar nu mai mult de 3 zile!!!
super ca poti merge la servici 4 ore/zi. asa as vrea si eu...
lumi_calin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Subscriu. Mi s-a spus ca sunt exagerata ca incerc sa-i dau cat mai multe produse bio si nu obisnuite. Dana, mama lu' Pinky |
fiecare mama isi creste puiul cum crede ea ca este cel mai bine. asta nu inseamna ca esti exagerata.
si eu sunt exagerata in unele(sau chiar mai multe) chestii
DianaR spune:
citat din mesajul lui laura - andreea si mame care stau super relaxate stiind ca au un copil de doi ani care cantareste 10 kg si care mananca intr-o zi un iaurt si o bucatica de peste. |
Asta era tot exemplu negativ? Sa stiu daca ma turez sau nu.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!