Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la mine

Buna cafeluta Mirela, foarte aromata!

ana_maria_m eu nu cred ca ar trebui sa fi atat de ingrijorata. Ti-ar fi spus el dr dc era vreo problema, nu crezi?
Citeam si la fetele de la nov_dec si sunt cateva care au 28 de saptamani si bb are peste 1kg si ceva.
In fond sunt niste masuratori aproximative, depinde si de cine le face. Nu cred ca daca ai gasit pe net ca trebuie sa se incadreze intre... si intre... atata trebuie sa fie.
Al meu bb avea la 24S - 766g si citind tot asa diferite site-uri in care ziceau ca bb are la varsta asta 500-600g. Dupa ce am studiat cazul am inteles ca nu e o regula.
Asa ca nu te stresa aiurea, sfatul meu. Fi multumita ca e sanatoasa si n-ai probleme cu sarcina.

Tunde ma bucur ca a fost Ok la consult!
Saracu' dr el ti-a zis ca poti sa iei - daca vrei toata farmacia? Ce te putea el opri?!? Dar asta nu inseamna ca e normal...
Felicitari ca ati scapat de "deranjul" din casa! Acum stati linistiti..., alta viata!

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata burtici
eu servesc doar un ceai fara zahar pt ca ma pregatesc sa merg sa mi recolteze sange pt niste analize uzuale sa vad cum stau
dupa care merg la soacra mea sa mi pun si eu castraveti si gogsari( i am cumparat ieri) la borcane.
si e atat de frig si ploua, toata noapteaa plouat
loutzy ce bine ca nu mai mergi la serviciu
va pup, sa aveti o zi frumoasa

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna dimineata!
Sunt racita tare rau, de fapt imi curge mai mult nasul, dar e super enervant, ca nu pot sa respir cum trebuie. Beau lapte cu miere, ma lasa vreo 2 ore si apoi iar ma ia. Acum sunt la servici. De maine in concediu de odihna 2 saptamani si apoi sper sa mi dea prenatalul, ar veni din sapt 29, sper sa nu mi fac probleme dr.

+26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!!!
Vreau si eu capucino....si ceva de papa.

Mai fetelor nici eu azi noapte nu am dormit deloc. M-a durut o gamba, durerea aceea de reumatism cu care traiesc de cand ma stiu, doar ca inainte luam un diclofenac si trecea....acum nu pot si toata noaptea m-am foit. M-a strigat si Eliza din camera de vreo doua ori pana am cedat si am ramas langa ea pana dimineata. M-am trezit tare obosita....plus ca am visat toata noaptea si numai lucruri legate de servici. Poate se mai relaxeaza si creierul in felul asta.
La un moment dat era si burtica incordata, normal ca daca nu-mi gaseam pozitia nici bebe nu putea dormi.

Shines, felicitari pentru eco. LA MULTI ANI! sper ca macar la nunta de argint nu vei uita!!

Mai fetelor eu va spun ca sotul meu a avut probleme, asa ca eu incet de tot o sa-l spal cat pot de bine pe bebe in interior, nu chiar sa-l decalotez. AM o prietena al carui baietel intodeauna avea infectie urinara. Dar de fapt cand s-a dus cu el la un control ca lumea, l-a tras putin de putica si zicea mamica lui ca nu-i venea sa creada cata secretie se adunase in varf. Si toata problema pleca de acolo. Cand urina lua si infectia si aceasta aparea in urina. De atunci au trecut si problemele.
La fetite mie mi s-a parut simplu..

anamaria , scrie-ne mai des.

Loutzy, ce bine ca s-a terminat serviciu!!!!! lasa ca mai avem un pic si noi si ne alaturam tie.

Vorbeati de nastere...adica de faptul ca nu prea vorbim???!!!!! Eu sincer o astept chiar linistita. Am deja o experienta asa ca in linii mari stiu la ce sa ma astept. Sper sa fie la fel de usor.

Singurul meu gand e sa-l vad pe bebe sanatos la mine in brate

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetelor!

iar ati scris mult si am pierdut sirul

ma duc sa citesc din urma si ma intorc sa-mi beau capuccino-ul cu voi.

o zi frumoasa sa avem!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata matinalelor. Eu am baut cafelu', dar mai accept un ceai de la voi.
Bebelu' - exact chestie din aia de schimbat am si eu. de la ikea. prietena mea care a nascut in aprilie, tot din aia are si e ff comoda. si cand o schimba pe bebelina, se aseza si ea pe pat langa, nu statea aplecata.)))
Pai Vas, eu vorbeam de noi, astea care nu am mai nascut! E mai mult teama de necunoscut, cred. Pt ca habar n-am cum o sa fiu, cum o sa-mi fie, etc
Mda, o zi buna sa aveti

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

am si eu o intrebare: cate dintre voi luati vitamine prenatale?

eu la prima sarcina am luat din sapt 6 pana la final si dupa nastere vreo luna. acum nu am mai vrut sa iau nimic inafara de acidul folic pana in sapt 12 dar incep sa ma simt aiurea, ca de mancat nu prea vreau sa mananc ca am ingras , vitamine iarasi nu iau de frica din acelasi motiv si mie frica ca privez bebele de ce are nevoie... sotzul ma bate la cap zilnic sa incep sa iau vitamine iar dr stie ca le iau de la inceputul sarcinii.

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Mirela multumim, si ce insemana analizele alea? Ca nu stiu.

Lucia mai, mami, asteapta sa vezi daca ai nevoei de arselanul atsa; poate o s aai lapte suficient, n-o sa fie nevoei de multe bibe+sterilizator. Ca daca alaptezi exclusiv, pt un bibe de ceai/apa…te rezolvi cu un bibe, doua acolo si cu sterilizatul clasic (fierbere). Despre sterilizat, n-am avut nici una, nici alta, insa daca as fi avut nevoie, luam sterilizator, solutia aia trebuie clatita, nu stiu cat de steril mai ramane; pe cand in sterilizator le pui, le sterilizeaza si – stiu de la o prietena – le lasi acolo pana la folosire, nu le mai iei “la mana”.

Shines ce dragut! Felicitari pt eco! Si la multi ani fericiti impreuna!

Ralu de alea voia sa-mi ia si tati (ca l-am trimis dupa ce s-a nascut Robert sa caute), dar eu am vrut din alea mai solide. Ce ai cumparat tu, eu am testat la fatza locului, la Ikea-zona d eschimbat pampersi si sunt ok. Eu am de asta

Tunde da’ diazepamul ala zilnic nu da vreo dependenta ceva? Intreb si io… In rest, bine ca e ok totul.

Madutz te pup, esti o scumpa cum impartasesti din durerea ta pt a preveni, pt a ajuta alte burtici sa nu pateasca ce-ai patit tu.

Ana Maria bine ai revenit; mai greutate de 30 al 27? Nu mi se pare cine stie ce? Si da, se paote mosteni asta cu greuatea mare la nastere, dar cat timp bebe e ok, nu-ti mai fa atatea griji. Spune-mi te rog cum stai cu glicemia, eu banuiesc ca ok, ca te-a cautat dr. tau. Asa ca…stai linistita, o s afie mai usor de manevrat (mie mi-a zis pediatra candl-a vazut pe Robert, nascut cu 3970g cica…”uite un bebe de o luna”). Acum, ca si la Robert, cum zice si Irinuka mereu imi iese ca bebe meu e mai mare decat ce scrie pe net, pe saptamani.

Va las, merg la ceiaul meu, m-am saturat de frigul din casa, vad ca restul Bucurestiului a primit caldura, la noi am inteles ca seful scarii ar face mutre, probabil intarzie cat poate. Sper sa nu afcem, cu ocazia asta viroza nr. 3 - stiu ca viroza nu are legatura directa cu raceala, dar pe un fond din asta "friguros" scade si imunitatea, cred. orocum ma trezesc varza, zi de zi, parca deja is racita.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor
mirela multumim de cafea cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Yassmi eu iau Elevit. Mie mi-a spus dr. ca avand in vedere nasterea relativ recenta avuta si alaptarea care a incetat cu vreo 2 luni inate de noua sarcina...ca-i musai sa iau. La Robert stiu ca fusese musai in trim. 3, dar am luat si in trim. 2

Dr. asta de acum mi-a spus ca daca vede ca am luat prea mutl in greuatte, ca elevit cam da pofta de mancare, mi se desparte pe craparii, adica imi da separat magneziu, fier si ce-o mai fi nevoie.

Patricia ce haioasa ai fost cu "nevoia ta de a fi laudata". Sunt frumoase giugiumelele, cum zice o prietena a mea. (eu-s total "afoana" la cap. bijuterii, am doar verigheta; am mai primit inel de logodna, lantisor de la mama la 18 ani, dar daca ma intreaba pe udne le-am pus...am pus-o)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput