Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
Foxy-le spune:
Simo, acum am revenit si am vazut ca aveti aniversarea - felicitari si multi ani senini si plini de dragoste in continuare! . A! si eu am avut aniversarea in mai si uitasem. A venit al meu cu flori si eu ma uitam ca vitica la poarta noua!
Lasa Lili-g ca nu esti singura cu neuronii in vacanta! Cate fac eu din asteaaa....am si uitat. ii mai zic sotului:scuze ca te mai intreb o data, dar am uitat daca si ce mi-ai raspuns.
Hai ca-i amuzant pana la urma
Am cautat nume de m-am plictisit. mai vad maine.
Va pup, somn usor voua si bebeilor"!
26
bebelu86 spune:
fete uitati ce am luat eu pt infasat. www.ikea.ro/product/show/code/70025318" target="_blank">aici e salteaua si www.ikea.ro/product/show/code/90140548" target="_blank">husa pt saltea
mi se pare destul de practica.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Foxy-le Simo, acum am revenit si am vazut ca aveti aniversarea - felicitari si multi ani senini si plini de dragoste in continuare! . A! si eu am avut aniversarea in mai si uitasem. A venit al meu cu flori si eu ma uitam ca vitica la poarta noua! Lasa Lili-g ca nu esti singura cu neuronii in vacanta! Cate fac eu din asteaaa....am si uitat. ii mai zic sotului:scuze ca te mai intreb o data, dar am uitat daca si ce mi-ai raspuns. Hai ca-i amuzant pana la urma Am cautat nume de m-am plictisit. mai vad maine. Va pup, somn usor voua si bebeilor"! 26 |
Multumim la fel Foxy
Simo 27 cu Eduard Matei
florintunde spune:
Buna seara
Am venit sa raportez ca am terminat in sfarsit cu toata sandramaua...si e bec si luna tota casa..si miroase frumos..si-s fericitaaaaa
Am fost azi la medic...nu mi-a facut eco sa-mi vad buburuzica..m-a consultat manual
Cica s bine..cusatura e ok...sa am grija de mine sa nu fac efort..dar de facut papica ..un pic de miscare prin casa...e voie..in continuare no sex
Si merg la morfo peste o saptamana..cred ca de aceea nu s-a uitat cu eco//dar nu-i bai ca si asa vreau sa-mi faca poimaine la Mures.
In rest tot asa a ramas..sarac la vorba
Am intrebat in legatura cu amortelile(imi amortesc mainile si picioarele noaptea..asa ma trezesc tapana..)..zice ca e ceva normal
DAr zic Eu:-nu ar trebui sa iau noste magneziu,calciu ceva?
-pai daca vreti puteti sa luati..nna poftim replica
Ah..si pentru contractii sa iau diazepam..chiar zilnic..nu-mi face rau..nici la bb...important e sa am uterul relaxat..
Simomulti ani fericiti!!!!!1
Ma bag la nani caci am avut o zi plina plina..si-s obosita rau
pupici
Somnic usor
Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004
roxx26 spune:
Lili_g, esti o scumpa! Si un model pt mine! Multumesc pt cuvintele furmoase
Tunde, da, ai dreptate, e trist, nu mi-a trecut prin cap pana acum ca as vrea sa plec din tara, dar acum din pacate ma cam gandesc. Asta e. Om trece noi intr-un fel sau altul peste toate!
Patricia, e foarte frumoasa mobila! Ne-am dori si noi tare mult, dar deocamdata nu avem unde sa-i facem bebelinei camera ei...cat despre bijuuri, pentru mine sunt o incantare, nicidecum un deranj!
Angi, esti frumusica foc!
vas, pai de ce intra banii mai tarziu cu 2 luni??? Hai ca poate mai aud una de-mi sta inima in loc... (ca si asa am auzit azi ca ne mai indeasa pe gat idiotii astia niste zile fara plata lunile astea, ca deh, luam bani cam multi!!!)
Loutzy, deci gata munca ?? felicitari! Sa iti petreci timpul intr-un mod cat mai util si agreabil!
Shines, inaioana, Lili, felicitari pt rezultatele bune de la eco!
ma bag si eu la somn ca-mi cade capul pe birou!
Noapte buna!
_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste
mada23 spune:
Madalina... imi pare tare rau pentru ce ai patit cu ingerasul tau drag , din pacate te inteleg bine pacat ca nu ai povestit aici sa vada si fetele ce inseama increderea intr-un medic care nu stie pe ce lume traieste , puteai preveni foarte bine cu odihna si medicatie, din cauza asta eu tot imi bat gura ca tre sa mai citim una alta ca sunt peste tot medici incompenteti si neinteresati, dar din pacate tre sa te trezesti cu bb intre picioare ca sa inveti ca multe lucruri nu sunt normale in sarcina, si oricand poti fi o victima. Sper ca acum iei si pastile, nu e suficient sa stai la pat, sunt proportiile 50%, nu se pupa una fara alta. O sa fie bine, Doamne-Doamne ne ajuta dar tre sa facem ce trebuie.
Shines...la multi ani, sa va iubiti mult, felicitari pt vestile de la eco , chiar daca bb misca mai putin sub efectul pastilelor asta e si scopul, prin zbuciumul lui se contracta uterul si mai tare, indiferent ce iei asta e efectul, si vorba ca no-spaul e apa de ploaie, e gresit, deja ai contractii prea mari si nu isi mai face efectul, tre sa treci la next level in materie de antispastice.Nu e o solutie sa renunti la ele, dar pana la urma e alegerea ta
Aditzule..felicitari pt bb grasan
Lili frumos mai scrii
Tunde....off dr astia de duzina daca ai stii ca la cerclaj nu se face control manual se verifica eventual cu valve mici in caz de vede ceva ce nu-i in regula la eco, iar de sex uita, atata timp cat ai atzele nu ai nici o sansa se pot rupe. Las-o mai catinel atzele nu-s de fier sa stii, si tu esti dierect raspunzatoare,dr sa spala usor pe maini, stii cate nopti nedormite am avut cu mustrari de constiinta ca as fi putut face mai mult pt bble meu?. Intreaba dr din mures poate e mai luminat, sunt alte pastile mai bune decat diazepamul pt relaxarea uterul, asta se da in caz de forta majora iar faza cu amortitul iar nu e in regula, de abia ai 21s la 40 ce faci, nu te mai ridici din pat?niste analize ai facut, poate ai carentze ceva.
nu stiu ce am dar nu pot dormi, bantui pe aici singura
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 25+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Lili_g spune:
Nu esti singura...eu n-am plecat inca de la servici, acus...in 10 min.
Tu ai mare dreptate...cu amortitul ala al lui Tunde nu e lucru curat...Trebe neaparat facute niste analize...De-abia de pe la sapt 25 incepe mai greul fizic...te dor toate alea, bazinul se dilata...etc...pai atunci ce mai facem?
Nu poti tu Tunde mami sa-ti faci oarece analize...ca si vitaminele nu le iei orisicum...mai ales fierul...
Va mamici dragute. Va mai scriu maine.
ana_maria_m spune:
Buna seara dragi burtici!
Sper ca ma primiti si pe mine la o poveste, nu am mai intrat de mult sa scriu, dar va citesc zilnic si sunt aproape de voi, la bucurii si ingrijorari
Incerc sa va zic pe scurt ce am mai facut, sa nu va plictisesc:
INCA mai merg la lucru, si acum sunt la aeroport, si avionul are o ora intarziere.ca asa am timp sa va scriu.
din 17 oct am medical, asa ca o sa fiu acasa
In 4 sept am avut nunta, mica si frumoasa.o adevarata odisee sa imi gasesc rochie de mireasa gravidaam comandat pana la urma
Apoi am plecat in saptamana de miere in Croatia, la Dubrovnik, cu masina din Timisoara...va dati seama, obositor, dar a meritat, e superb acolo!am facut snorkeling, ne-am plimbat cu caiacul pe mare, apa receee...mama inconstienta ce sunt
M-am ingrasat 7 kg, avem aproape 27 de saptamani, in general ma simt bine, dar mainile si picioarele ma dor,e horror, ma trezesc teapana...cica trece dupa sarcina...asta e , iau elevit, beau lapte 1 litru si jumate pe zi...sper sa fie ok..
Eu am RH negativ.Anticorpii nu sunt prezenti.Asta e super.
Si ieri am fost la ecooooooo.....si in general, din nou, totul e in parametri, bebelina misca de numai, am vazut-o si in 4d, are o gurita dulceee...
De ce sunt speriata?pentru ca papusica mea are 1380 g!!!!! la 27 de saptamani!!!
Am tot cautat si pe DC, asta e greutate de copil la saptamana 30!!
Nu stiu ce sa mai cred!Doctorul a zis ca e ok, o sa fie un bebe mai mare, nu e nimic grav.
Dar eu sunt in panica deja!!
DACA are alta problema?
Ca ar trebui sa aibe 900g -1 kg.
E adevarat ca si eu m-am nascut mare , aveam 4900!!!serios!
dar ma indoiesc ca se transmite genetic asta!
oricum eu nu am fost grasa niciodata, nici acum nu sunt...nu imi vine sa mai mananc nimic!
Off!!
Va pup pe toate, va admir si sper sa auzim numai vesti bune despre bebei!
Apropos, mereu uit, poate apar si eu in listuta:viitoare mami de Rebeca, 32 ani/ UM 27,03,2010/ DPN 04 ian 2010.
mirela2 spune:
neata
va invit la o cafeluta cu laptic, capucino si bufetul ramane deschis
eu dorm din ce in ce mai prost
pe orice parte m as intoarce, ma doare, nik nu i relaxant
din casa n am iesit de luni, nici n am chef ce i drept sa ies
mi au venit analizele si s varza, hemoglobina e 9 si fibrinogenul 598, limita superioara fiind 400
intr un cuvant, sunt praf tandari, ca sa citez din contemporani
pupici
+24 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)