Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

uite, daca vorbiti de wrap-uri,slinguri, mei-tai-uri
foarte multe detalii le gasiti pe site-ul asta:
http://greenbaby.ro/rohtml/purtarebebelusro.html

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Yasmi pai la ce balamuc e aici..crezi k mai gasesc aparatu???
offf...sunt plina de spume

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu asa e cand te apuci sa faci ceva in casa,....

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

s-ar putea sa dispar in ceata....k e curentu inchis k se lucreaza la prize..nu am multa baterie...

m-a luat o durere de cap de mor.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ziki si io tot la elias cu tutunaru (are si cabinetul lui in apropiere); tot la elias ar mai fi vladareanu si mateescu, io am auzit lucruri bune despre toti, dar e alegerea ta;
ps: dc dai cautare pe google, oricum vei gasi cel putin o parere proasta despre fiecare doctor, ca eu am sarit din doctor in doctor in primele sapt pana m-am lamurit de treaba asta

claudia_sm bine ai venit, multa sanatate!

Lorich eu iau omega3 Bio Marin Plus, imi place pt ca sunt pastilutzele mai mici si mai usor de inghitit

tunde, norocoaso, io mai am de varuit pe hol; bebelule, rezista !!!!

rox 21 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Rox

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

ROx si eu merg la elias la dr Rotaru. sunt super multumita de el.
stiu o groaza de fete de pe forum care sunt la el si nu am auzit niciuna sa aiba ceva de comentat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

ziki si io tot la elias cu tutunaru (are si cabinetul lui in apropiere); tot la elias ar mai fi vladareanu si mateescu, io am auzit lucruri bune despre toti, dar e alegerea ta;

rox, mie mi-e de spital in sine si de conditii - camerele, asistentele, medicii...

mutlumesc de info! tu ai fost sa vizitezi cat de cat?

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu cred ca toate sperantele mele de a avea un copil linistit de data asta se cam naruie.... asta micu' din burtica e la fel de agitat si jucaus cum a fost si sora'sa...

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

yasmi la tine cum a fost in burtica, asa a fost dupa???
k si a mea are mom cand nu stiu ce are...e agitata rau de tot...sotu se si sperie..sper sa nu aiba energia asta k ne va termina p amandoi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput