Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza la amiza.
AM reusit si eu sa ma trezesc. Bine ca de azi nu ma mai duc la munca, leneveala scrie pe mine.
Ana_maria_m ma bucur ca esti bine si tu si bebelina. Nu te mai stresa nu cred ca e o problema faptul ca e un pic mai grasuta decat normal.
Mirela mai e si pt mine un pic de cioco calda? Cu somnul nici eu nu o duc mai bine. Parva nici o parte nu-mi place.
Lucia spor la treaba, sa nu te oboseti prea tare.
bb_yasmi,ziki bafta la eco, sa primiti numai vesti bune.
claudia_sm bine ai venit alaturi de noi. Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen.
BB_yasmi si eu am ajuns la 60,5 kg si 1,65m inaltime. Nu esti grasa. Ce vrei sa nu iei deloc in greutate. Esti graviduta, nu te ingrasi la propriu. Si oricum dupa nastere in jur de 10kg le pierdem usor(bebe+placenta+lichid). Prietena mea a pierdut in 2 sapt de la nastere 12 kg(exact cat a pus).
Alinushali felicitari pt vestile de la eco. Nu ma pot pronunta in legatura cu faptul ca te-ai lovit.
Legat de urcat sau coborat carutul, eu nu ma plang stau la etajul 8 si am lift, dar prietena mea care sta la 4/4 apeleaza tot timpul la mama ei, tatal meu daca sotul ei nue acasa.

DA ce harnicute ati fost de dimineata abia acu am reusit sa citesc tot.
Eu va doresc tuturor o zi cat mai frumoasa(nu ca vremea de afara).

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am fost si mi-am luat natal vit. asta imi recomandase dr de data aceasta (data trecuta mi-a dat elevit). oare cum recomanda si eu vitaminele astea??? au si ei ceva procent de acolo??

ioana si sotul meu tot de la DM isi cumpara tot felul de vitamine, omega, spirulina, etc. el e pasionat de culturism, sport, etc.

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura...gata????? ai terminat cu munca???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

fetele pentru raspunsuri

Eu va las .......am plecat la scarbici

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 20+ cu
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

oooo..pai am ceva contractii..mult peste 3, se intareste burtica cateva secunde si gata...oricum sunt "N"...o sa merg sapt viitoare la medic si iar intreb...

fluturas 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

loutzy wowowow ce bine o fi..abia astept si eu!!! AMR 23 zile!!!!

Claudia bine ai venit la buburuze!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Alinush nu cred ca e problem cu lovitura, bebe e ff protejat acolo, o mammica pe cae o stiu eu picase pe scari si tot a fost ok. Daca nu-s contractii, dureri, e ok, dar fii mai atenta!
Esti amuzanta cu "cat se mai uita acolo, inauntru"..'poiii pana iese bebe atat; si vreo 2 zile dupa

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

bb_yasmi,ziki bafta la eco, sa primiti numai vesti bune.

BB_yasmi si eu am ajuns la 60,5 kg si 1,65m inaltime. Nu esti grasa. Ce vrei sa nu iei deloc in greutate. Esti graviduta, nu te ingrasi la propriu. Si oricum dupa nastere in jur de 10kg le pierdem usor(bebe+placenta+lichid). Prietena mea a pierdut in 2 sapt de la nastere 12 kg(exact cat a pus).

Laura

26+ cu

ma intelegeti gresit!!!! eu nu spun ca sunt grasa ci vreau sa previn sa ma ingras iarasi 25 de kg!!!! si da, si eu am dat jos la nastere 13 kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu mi-am bagat co deocamdata ca mai am niste zile, apoi vreau sa-mi iau cele 5 zile pt cununia civila si sa intru in prenatal. M-am cam saturat si eu sa fiu frecata de pe un schimb pe altul, dupa cum are chef fiecare sa-si ia liber.

Yasmi acu am inteles. Eu sper sa mai iau in jur de 10 kg de acum incolo. Mama mea cand era gravida cu mine a luat 30 de kg, dar a mancat o lunga perioada de timp paste fainoase si nu a dat jos decat vrep 10-15kg, restul au ramas bine depuse acolo.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

e greu cu kg astea..eu cred ca o sa fiu o grasana pana nasc..dar ce sa fac mi-e foame continuu..fac greva foamei dupa si gata

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput

fluturas ai o burtica minunata!!!!

bebelu nu ai mai pus pozici cu burtica!!!

loutzy tu sigur ai 1,65 si 60 kg????? arati multtttt da' multttt mai slabuta!!!

de sherbi nu mai stie nimeni nimic???

angie esti o burticuta taree sexy..

Mergi la inceput