Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Inaioana tu esti din Ro, da? Da-mi o denumire de firma, de produs de asta Omega3; ca nu as avea chef sa iau ceva, apoi sa citesc in prospect ca "in sarcina, nu s-au facut studii, bla, bla"; intelegi? ceva la botul calului... sau nu conteaza..atata timp cat e omega 3?
Cu decalotarea eu in teorie sunt 100% de acord cu tine, dar vreau s ate intreb ce ai zice / face la o faza de asta? Baietel care (din cauza probabil ca e mai "stramtutz" cum zicea cineva , acolo, la putzy...face infectie acolo, trebuie tras fortat de dr, il doare ca naiba, face pipi in apa calda (OMG!!) Am avut prietene mamici care au patit asa, si nu numai in scumpa Romanica, ci si in belgia, de ex.
Sau..cum stiu de la altcineva...ca baiatulul nu i-a crescut bine cuculetul, pt ca tot asa, fiind prea mic acolo nu a lasat sa se dezvolte, daca intelegi ce zic. Eu as vrea sa stiu si ce se intampla in cazurile astea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetilii ce parere aveti de marsupii si slinguri???
ati folosit? vi se par sigure pt bb? veti folosi acu? de la ce varsta?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fluturas, esti tu sigura ca prietena ta are probleme cu copilul din cauza tratamentelor din timpul sarcinii? Este vorba totusi de niste tratamente speciale pentru gravide, cu medicamente create special pentru a nu dauna fatului. Bineinteles ca cel mai bine e sa nu iei nimic, dar si daca ai probleme si aceste tratamente sunt singura ta sansa sa duci sarcina, eu nu cred ca trebuie sa te feresti. Aceste contractii sunt normale, dar depinde cate ai. Daca ai peste 10 (zic si eu desi se recomanda max 3/zi), clar nu sunt normale.

23+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Codruta stai si tu linistita in pat mai mult timp, ia no spa

Ziki dar cat faci din Buc pana in Cta???Eu pana la Bv fac 2h.30, daca nu chiar 3 si uite ca sunt una din sutele de sibience care nastem acolo, nu tre sa stai o luna acolo, medicii daca sunt bunci aproximeaza fff bine data nasterii, cel putin la Bv asa e si cu siguranta si acolo

Inaioana eu nu as fi asa drastica "medicii din Romania sunt inapoiati", mi se pare ca fiecare are o explicatie cand da un sfat, ca si tine si medicii astia "inapoiati" din Romania au una. Nu fii asa extrema, e singura chestie pe care o zic. Nepotelul meu are 4 ani jumate, a fost decalotat si este perfect sanatos nu a facut nici macar o iritatie la cuc, ca s anu mai vb de infectii.

Nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine, dar chiar ma enerveaza chestia asta extreme, parerile sunt impartite si pana nu o patesti nu poti sa stii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

legat de greutatea la nastere stiu ca toate mamicile vor copii nascut prin cezariana si de 4 kg..ca de ..e mai usor de manevrat..dar nu are nici o legatura cu sanatatea ...cunosc cazuri de copii de 900 gr si 1100 super ok..daca a vrut Dumnezeu...

eu m-am nascut la termen, natural si fff usor ..si am avut 2,700 kg si m-am facut mare si frumoasa..

eu daca bebeii au 2kg si ceva ma declar multumita...

fluturas 22 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia_sm

Buna ziua!
Sunt si eu fericita ca am o burtica cu buburuze de ian - feb 2011.
DUM : 19.04.2010
DPN : 23.01.2011
Pana acum totul a decurs perfect. Pot spune ca am avut noroc de o sarcina usoara, pe care o doresc tuturor mamicilor. Putine greturi in primele 3 luni, fara pofte, fara prea multe kilograme in plus... pe scurt bebe meu e foarte cuminte si creste si se dezvolta foarte bine.

Claudia bine ai venit printre noi.sarcina usoara si incontinuare
mai scrie 10 mesaje sa scapi de moderare sa te vdm in timp real.
spune-ne mai multe despre tine, orice

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu eu la Robert n-am vrut sa-mi iau port-bebe/marsupiu; dar la un moment dat, satula sa ma vada prin parc, carand cu o mana carutul, pe un umar pe Robert cel urlator, o bunica imi aduce un marsupiu....fericire maxima! Statea puiul meu fericit acolo, dormea, nu zicea nici pas. Numai ca deja avea vreo 7-8 kile! Vai de fundul spatelui meu; concluzia - daca voi lua unul pt fifi, ca am dubii vizavi de sezon-nu stiu daca incape in el cu un cosmonaut de ala - iau de la chicco, sunt mult mai ok pt spatele mamicii, plus ca merg de la nou-nascut, tinut la orizontala. Mi s-a parut cel mai bun din tot ce-am vazut prin parcuri.

La fel, mi-as lua un wrap, sling cum s-o chema...uite ce frumos aici Si da, bebeii stau super acolo, i-am vazut eu cat sunt de fericiti, lipiti de corpul mamicii.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Neata!

Ziki, circumcizia nu e o alegere buna daca nu cumva vine din motive religioase ceea ce e alta poveste. Dar daca are ca motiv strict desprinderea preputului de gland, atunci e gresit si medical si igienic.

multumesc pt info! acelasi site l-am vazut si noi, si de aia am zis ca trebuie sa invartim situatia pe toate partile...

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Lori mersi
ma bate gandu sa iau k asa am si eu mainile libere..si sincer sa stau mereu sa urc si sa cobor carutu 3 etaje...ma ia capu.
dar nu stiam dc ii face bine lu bb sau nu.
oricum voi lua prin martie-aprilie cand se mai incalzeste...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata burtici,vorbaretele.

Am si eu vesti de la eco de ieri, bebelina este o miscareatza nu a vrut sa stea la pozat abia a putut sa o prinda, lichid este, deci nu mai stau cu stres, doc s-a suparat k nu am vrut sa ma vada pe masa. Eu am vrut doar o eco sa-mi vad gargaritza si ea mi-a facut morfo la 20 s si 4z .
Apropo pana cand ne poate vedea pe masa , k eu m-am saturat sa se tot uite inuntru.

Acum partea urata de ieri, cand ma gandeam ca stau linistita o luna, pana la urmatorul control, m-am lovit in burta din greseala. Acum nici nu mai stiu daca m-am lovit tare sau nu , ideea e k am plans de frica , oare sa ma duc la o eco ?nici nu stiu ce sa fac. Voi ce ma sfatuiti?

Va pupacesc si astept o "sfatuiala"

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 20+ cu
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput