Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Yasmi chiar nu imi fac griji. stiu k atat ar trebui sa am in mod normal.
v-am mai zis eu voua, ma deranjeaza k ma misc greu si obosesc super repede..dar..noi sa fim sanatoase, nu?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

de OGESTAN ati auzit??

Nu am auzit inainte, dar cautandu-l acum vad ca are Omega3, adica tocmai ce spuneam ca e foarte important de luat in sarcina desi multi medici inca nu il recomanda. Nu stiu de ce, tutunaru il recomanda din 2005 deja, ca am luat eu.Puteti cauta Omega3+pregnancy si veti vedea o gramada de studii si cat e de important.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da Ioana tocmai de asta am intrebat ca are omega. uitandu se la continut sotul meu a spus ca i se par prea "slabe" in vitamine in comparatie cu elevit.....

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fluturas, poate ar trebui sa vorbesti cu dr sa iti dea ceva mai puternic contra contractiilor. Dupa parerea mea, No-Spa este frectie la picior de lemn, cred ca se bazeaza de fapt pe efectul placebo, nu altceva ... Cate contractii ai pe zi? Reusesti sa le numeri? La ultima consultatie, dr mi-a spus sa nu mai pun mana pe burta pentru ca atingerea il face sa se contracte, iar frecatul burticii, asa cum au marea majoritatea a gravidutelor tendinta sa faca, este absolut interzisa la cele cu contractii.

23+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Yasmi, eu am cumparat o cutie de Elevit dar pana acum am luat una bucata. Nu am putut sa le iau cat mi-a fost rau. Poate de acum incolo o sa iau daca simt sa intra.

Cu concediu, asa e medicul nu poate mai mult de 35 de zile. Eu am in total 2 zile asa ca poate sa imi mai dea 5 odata si 14 inca o data si gata nu-l mai stresez. SA-mi dea odata petnru ingrijire copil......si a doua oara pentru sarcina.
Sper sa-l conving ca de nu cred ca ma retrag de la el.

Eu contractii nu prea am, in general mai simt la birou cate o jena dar nu se tuguie burtica, doar o simt putin mai tare. Daca ma ridic in picioare imi trece, deci nu am fost nevoita sa bag no-spa
decat foarte rar.

Eu in continuare sunt curioasa cum sta bebe ca il simt foarte foarte jos . E adevarat ca aseara am simti concomitent si deasupra buricului si jos de tot. Cred ca are piciorusele jos si se tot impinge, iar acum ca a crescut incep sa simt si manutele mai sus.
Ma bag la papa cu colegele.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Yasmi, pai asa este, nu e suficient sa iei doar alea, iti trebuie oricum si multivitamine. Iar Omega3 ca sa fie eficient trebuie sa ai un aport de DHA+EPA cam de 600mg in total pe zi.Nu vad cat are asta dat de tine, ca nu reusesc sa ii vad prospectul, in orice caz, mi se pare cam scump pentru ce ofera. Eu, de exemplu, imi iau toate vitaminele inclusiv Omega3 din magazinele DM, preturile sunt foarte bune iar raportul calitate-pret nu poate fi mai avantajos de atat, dupa parerea mea.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea asa o simt si eu p bubulina..dar ea doar loveste jos, in rest sta sus, se mai invarte, suceste..dar stai linistita k nu e jos. ti se pare tie
si eu i-am zis medicului k mi se pare k e jos rau..si sa nu fie vreo probl. dar p eco s-a vazut cum statea..nu avea nici o treaba cu partea de jos,,decat k lovea ba cu manutele ba cu piciorusele.
e doar senzatia ok e jos

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

am pus o pozica facuta de dimineata...
si...Elevit..sa luam permanent si cat timp alaptam, e cel mai bun, si nu cred sa ingrase...sa nu facem pauza nici o saptamna..e sfant..

fluturas 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirela, tu ce fel de fier ai luat?Eu am luat Sorbifer si ma simt foarte bine, stii ca si eu am avut hemoglobina 9. Dar tu ai grija cum iei fierul?Ca stii ca nu trebuie luat in apropierea mancarii anumitor alimente ca nu se asimileaza.

Yasmi eu nu iau decat fier, ca ala mi-a iesit rau. Medicul meu nu recomanda decat daca ai o problema.

Lorich , dintotdeauna am suferit de asta, si de bagare in seama, si asa e si fiu meo, ce-i mai place sa fie laudat si admirat....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

pai am vb cu 2 medici si au zis ca sunt normale, sa nu imi fac griji, cat despre maini numai pe burta le tin..asta cand nu citesc sau cos...

sincer, imi e frica sa iau alte pastile mai tari, mai ales ca pana acum nu am luat nici macar un parcaeetamol...am inteles de la o prietena care a avut contractii din luna a 5-a si statea si internata pt asta..ca ii dadea pastile si tot felul de perfuzii..si acum dupa 2 ani trage cu copilul prin spitalele din romania si italia...ea mi-a zis sa ma feresc de tratamente cat pot..si..incerc...desi imi faca griji, sincer, poate ca e prima sarcina si nu am cunostinte legate de organismul meu..

fluturas 22 +

Mergi la inceput