Recomandare frigider - Kokiy

Recomandare frigider - Kokiy | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Kokiy, da-mi si mie un sfat:

Ma hotarasem sa cumpar un frigider www.smartbuy.ro/combine-frigorifice/electrolux-end44500w~17668.html#oferte" target="_blank">Electrolux dar am inteles ca modelul asta nu se mai fabrica, desi apare in continuare pe site-ul producatorului. la "elektroline.ro" nu raspunde nimeni, cred ca e un site fantoma, in rest toti mi-au spus ca nu-l au.

La necesitatile mele: alb, lat de 70cm (nu mai mult ca nu am loc), no frost, clasa A, max 2200 lei si ceva functii suplimentare, am de ales intre
www.ideall.ro/magazin/Combine-frigorifice/Combina-frigorifica-Hotpoint-Ariston-NMBL-1922-CVW-HA/produs-8692" target="_blank">ariston 1922 si
www.ideall.ro/magazin/Combine-frigorifice/Combina-frigorifica-Hotpoint-Ariston-NMBL-1923-CVW-HA/produs-8693" target="_blank">ariston 1923 si
www.ideall.ro/magazin/Combine-frigorifice/Combina-frigorifica-Hotpoint-Ariston-NMBL-1911-FW/produs-14009" target="_blank">ariston 1911
www.ideall.ro/magazin/Frigidere-cu-2-usi/Frigider-cu-2-usi-Beko-DEN477MWD/produs-7444" target="_blank">beko si
www.ideall.ro/magazin/Frigidere-cu-2-usi/Frigider-cu-2-usi-Hotpoint-Ariston-NMTM-1911-FWB-HA/produs-11820" target="_blank">ariston sau
whirlpool, dar nu stiu unde sa gasesc alb.

am vazut diversi termeni pe care nu ii cunosc...de ex. "multiflow" sau "racire pure wind"

ce ma sfatuiesti sa aleg?
(sau exista si alte variante?)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ptiu ,ce solicitata sunt in seara asta
Termenii aceia sofisticati sunt gaselnite ale producatorilor de a scoate in evidenta ventilarea mai profunda care se face in frigider ,aceeasi principiu peste tot ,cu alte denumiri ,care mai de care mai alambicate

Din enumerarile tale eu aleg Beko ... la partea de frig eu n-o sa recomand niciodata Ariston ,cele mai multe probleme de service create ,piese de schimb foarte scumpe sau deloc ...practic pretul platit este doar pentru brand ,ca si productie sunt Made in Turkey
Beko sunt asamblate majoritatea in Romania,dar au service-ul cel mai promt.Au o rata de defecte foarte mica
Nu cunosc modelul de la Whirpool ,oricum la pretul pe care-l are sigur e produs in Europa estica.Maine,daca nu uit,intreb daca se aduce in Romania ceva pe alb la 70cm latime .
Poti cauta Daewoo sau LG care sa fie Made in Korea ,sunt produse ok originale si nu vei avea probleme cu ele

Promo 50%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multumesc, am gasit din asteaprin magazine, dar sunt prea mari, peste 80cm latime.

Eu acum o combina Ariston, care face in curand 10 ani si nu am avut nicio pb cu ea. Dar chiar nimik, bine ...nu mai raceste ca la inceput, dar soata mea se uita in frigider ca la teatru, adica 5 minute pana se hotaraste daca vrea ceva, iar cum 10 ani a fost mai mult decat salariul meu (mare), era vreo 16-18 milioane. Nu stiam atunci sa ma uit e compresor si sisteme de ventilatie, dar am ramas cu o impresie buna despre firma.
In schimb de service-ul Arctic si produsele Arctic am auzit numai catastrofe. Soata mea chiar nu intelege de ce l-am pus pe lista scurta

Acum zi-mi si mie si unde sa caut, exisat vre-n site sau magazin mai bine aprovizionat sau cu oameni mai documentati?
u am cautat pe net, la ste-uir de comparatii preturi si cam astea au fost cele vazute, iar la vizitele in magazine imi venea sa imi dau palme...nu am gasit la niciun stare mare un om capabil sa imi raspunda la intrebari..

De Electrolux ce zici?
Am vazut la ei pe site un model pe care nu l-am gasit in Romania, oare nu se poate aduce la comanda?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Am reusit sa-mi conving sotul sa luam Beko.
Desrierile de pe site-uri sunt incomplete, are cumva semnalizare sonora ptr usa deschisa sau cresterea temperaturii?
Cum se curata rezervorul dfe apa?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Buna,
La mine n-am gasit nimic pe alb de la Whirlpool care sa fie de 70cm ...
Beko nu are semnalizare sonora ,oricum foarte putine modele au ...
Rezervorul de apa se scoate din lacasul lui si se spala la chiuveta

Promo 50%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am un Ariston latime 70, no frost, congelatorul sus. Mai multumita nici ca se poate sa fiu. Este grozav, incapator (nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost cu unul de latime 60, am vazut la prieteni si nu mi-a placut), asa ca eu recomand din toata inima acest tip de frigider. Nu am gasit dupa 3 ani nici un inconvenient pana acum. Mama are identic ca si configuratie, dar Indesit (sunt facute de acelasi producator). Aceeasi impresie: grozav.
Nu stiu daca se mai fabrica, dar merita cautat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anemona

Eu am un Ariston latime 70, no frost, congelatorul sus. Mai multumita nici ca se poate sa fiu. Este grozav, incapator (nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost cu unul de latime 60, am vazut la prieteni si nu mi-a placut), asa ca eu recomand din toata inima acest tip de frigider. Nu am gasit dupa 3 ani nici un inconvenient pana acum. Mama are identic ca si configuratie, dar Indesit (sunt facute de acelasi producator). Aceeasi impresie: grozav.
Nu stiu daca se mai fabrica, dar merita cautat.

CARE DINTRE MODELE ESTE?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Am citit pe undeva ca ar fi 2 editii de beko 477, unul cu afisaj vertical, cum e pozat pe mai toate site-urile, si unul, mai nou, cu afisaj oizontal, care ar fi si mai buna.

Care e adevarul?
La Domo si la Beko functioneaza buy-back-ul?
Daca il iau on-line e mai ieftin?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Mey,nu te inveti minte ,n-ai vazut la subiectul de la generale ca Domo sunt niste nenorociti ,ja'la carutza si da pe site la Altex

Da,sunt 2 modele la Beko aceeasi cod,dar ma indoiesc sa mai existe pe stocuri modelul vechi...cel nou are clasa de energie mai buna ...
La noi pe site sunt cam la fel preturile ca in magazin la modelul asta...daca te uiti la pret pe site o sa vezi ca este un pret taiat,ala e cel din magazin ...

Intradevar sunt modele frumoase si aratoase cele de la Merloni ,Ariston si Indesit...diferenta intre ele ,Ariston este considerat gama de lux,piesele sunt aceleasi,asamblarea la \Ariston este in Turcia ,la Indesit comunitatea europeana(clar o tara estica),daca erau produse in tara de origine scria pe ele made in Italy

Promo 50%

Mergi la inceput

Kokiy, dar tot nu mi-ai spus daca mai e valabil buy-back-ul.

Vreau Domo ptr ca am un card Lyonnese si am vazut ca se aplica o reducere de 15% la toate preturile, indiferent de modalitatea de plata, cumulat asa, daca ar merge sa dau si un electrocasnic vechi inapoi ar fi super, cel mai mic pret din piata! Altfel sunteti ca scumpi

Am gasit eu Whirlpool la voi, dar e argintiu si cu mult mai scump

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Aa, si uite ce zice la Ideall ca are in dotare Beko-ul asta:
"Eco - Fuzzy, Smart Focus, Congelare rapida, Anti-Bacteria, Filtru anti-miros, Semnalizare acustica , Usi reversibile, Afisaj orizontal si control electronic, 2 termostate ajustabile, Sistem de circulare dirijata a aerului “Multiflow”, Picioare reglabile."

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput