Recomandare frigider - Kokiy
Raspunsuri - Pagina 2
kokiy spune:
Stii ca la Lyonness primesti banii de la ei,nu de la noi ...nu are buy back Beko ...
Ai spus ca vrei alb de 70cm,nu am luat ARC4198 in considerare ...la bani astia il cumperi pe asta LG_GR-B652YVSK ,viitorul meu frigider .Am inteles ca nu ai spatiu,altfel era super ca si spatiu,design si mai ales productie.
Promo 50%
dicirstea spune:
Daaa, asta ar fi fost prima alegere daca aveam spatiu. Din pacate ar iesi cu vreo 10 cm peste usa de la intrare.
Stiu ca primesc banii inapoi de la ei, dar macar sa fie achitati de catre Domo. Am patit cu o alta firma care nu a facut plata decat cu mari inistente, dupa vreo luna.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
anemona spune:
Draga mea, fiind cumparat acum vreo trei ani, nu mai stiu codul exact (pe el vad ca scrie doar Ariston). Seamana perfect cu Ariston NMTP 1912 F/HA (poti da o cautare sa vezi), dar nu stiu daca e chiar asta. Oricum, exact asa arata si aceleasi functii.
Oricum, aia cu hot point nu o are (nu cred ca erau acum trei ani cu asa ceva).
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
CARE DINTRE MODELE ESTE? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
dicirstea spune:
Deci ne-am hotarat la Beko, acum alta dandana, sunt 2 modele pe alb, unul cu afisaj orizontal si unul cu afisaj vertical.
Un utilizator mi-a spus ca cel mai nou model este cel cu afisaj orizontal, are consum mai mic si capac de congelare 6kg/24h si inca o setare la temperatura, nustiucum.
Cei de la Ideall s-au chinuit sa ma faca sa cred ca e invers, adica modelul comercializat de ei, cu afisaj vertical, este cel mai nou tip (si implicit consum mai mic), cei de la Domo (on-line) habar nu aveau ca exista 2 tipuri si nici cum arata cel pe care il livreaza.
In altcineva (vanzator din alt magazin) nu am incredere so...intrebare intrebatoare, care este cel cu consum mai mic?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
musca tzetze spune:
Acesta e site-ul oficial Beko:
http://www.gatesti-ingenios.ro/den477_wd
Aici se vede clar care e modelul mai nou, si anume cel cu afisajul orizontal. Nu ma cunosti, nu ai nici un motiv sa ma crezi, pot sa-ti spun ca este un rsp dezinteresat, din dorinta de a te ajuta :)
Am trecut si eu recent prin alegerea frigiderului si modelul dorit de tine a fost o optiune serioasa si de-a mea.
Citind acest topic, ma bucura alegerea facuta, respectiv LG-ul despre care vorbea si Kokiy.