Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ma uit ca in calendar la saltele... deci... am gasit asa:

- cocos simplu/cu stofa;

- aero confort (pare a fi dintr-un burete) cica exclude total riscul de sufocare;

- arcuri - exclus;

- latex - aproape exclus;

aveam toate ideeile clare pana am citit si vazut produsele. Ce ati luat/ce veti lua????

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

neata! eu pana acum nu am reusit sa dorm: m-am tot foit, am aprins tvul, am dat si drum la calc si m-am uitat toata noaptea la filmulete cu tunsori pe youtube...:(
acum ma duc sa imi fac un dus si sa ma spal si pe cap, sa vad dupa daca pot adurmi si eu cateva ore

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata ursoaice !

Am o mica dilema: m am trezit azi si am descoperit pe chilotzel o scurgere albicioasa, inodora, insa semnificativa cantitativ (tinand cont de faptul ca intai am simtit). O fi normal?! Am dat un search si ar fi in regula cat timp nu are miros sau alta culoare..

In alta ordine de idei, felicitari pt vestile bune de la echo, pentru schimbarile de semnaturi si completarea bagajului de spital. In afara de cele 10 tampoane pe care le am facut marti nu am nimic, dar nimic. Si nici chef sa ies pe vremea asta oribila n-am.. Poate saptama viitoare.

Gogosi

Maine incep sa citesc si eu cartea Mama si copilul, am downloadat o si eu din mail.. Multumesc ursoaicei care a trimis o , nu o aveam si pare a fi foarte utila.
Si bine ca stiu ca nu e voie la ceza cu oja, ca ma gandeam sa bag o mani pedi inainte de marea intalnire. Mai bine stau cumintica

Pup, revin

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

neata

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Diana, am impresia ca sunt si saloane cu baie la un salon.

Mi-a fost citit mesajul pe post la "Neatza cu Razvan si Dani"

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Beatrice, unde ai mai fost in Creta ?

Crisulatzul, eu am luat 13 kg si sunt si cu o satamana mai putin ca tine.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Miruna, eu chiar faceam glume cu dr ca poate il chem acasa sa taie cordonul, ca eu nu stiu cd e travaliu, ca nu m-a durut asa tare...ziceam ca nu am contractii, dar aparatul ma contrazicea. Epidurala fac mai mult pt confort psihic si pt ca mi-e frica de broderie
A..si m-am decis: vreau sa nasc pe 20 oct. Pe 21 fac 38s cum am nascut-o pe Arianna, dar e medicul de garda la Filantropia si nu poate veni la Euroclinic. Asa ca vreau sa nasc pe 20

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

yuhuuu, ne vedem la internare. Eu am la ora 13.

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Diana, am impresia ca sunt si saloane cu baie la un salon.

Mi-a fost citit mesajul pe post la "Neatza cu Razvan si Dani"

34+
35 ecografic

la curs ne-au spus ca e o baie la doua saloane si asa era si cand m-am internat eu...

trebuie sa recunosc ca atunci cand m-au internat, am fost la saloanele de "infertilitate" - doar acolo mi-au gasit un pat liber... asa era de full spitalul!!!

tu cand ai fost internata cum a fost?!?!?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Sunt pe fuga, am dus copilul lqa gradi, dar am multe de rezolvat... vreau si eu cafea, pere la cuptor cu arome... am baut un ceai de catina si un sandwich.
Miruna, eu sunt pt saltea de cocos. La Maria am avut 3 ani, acum, la patutul nou, am luat una noua si mai mare tot de cocos. Maria doarme cel mai bine pe ea. Am cautat si pt noi, dar n-am gasit.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ma uit ca in calendar la saltele... deci... am gasit asa:

- cocos simplu/cu stofa;

- aero confort (pare a fi dintr-un burete) cica exclude total riscul de sufocare;

- arcuri - exclus;

- latex - aproape exclus;

aveam toate ideeile clare pana am citit si vazut produsele. Ce ati luat/ce veti lua????

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Eu am luat de la babycomfort, o parte cu latex pt mai tarziu si o parte cocos pt primele luni. Sper sa fie buna.

Multumesc de felicitari fetelor, dar n-am luat inca cerceiii, i-am gasit si urma sa merg cu tati sa-i vada si el, numai ca surpriza, mi-a raspuns f sec: ma ocup eu de asta! Se pare ca ne-a luat bijuuri de la Paris....dar nu le-am gasit

Subscriu si eu.....sunt la fel de ciufuta, nu-mi place pupaceala si nu agreez surprizele dintr-un motiv f simplu: daca nu-mi place ceva, nu ma pot preface ca-i superb!

Succes in alegerea saltelei!

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput