Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Si eu ma patucinizez

Va !

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nopate buna tuturor!

Eu studiez lista de nume de fetite, macar sa am din ce alege cand o vad la spital.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

a, Joy , you happy. Je a uitat sa mentioneze ca in weekend ne despart 200m, mai exact 2 case ...si au cheie

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Completare: eu sunt rea, ciufuta si total antisociala Mama ma cunoaste si trece cu vederea. Cateodata simt ca nu pot respira dc se aseaza cineva pe canapea langa mine...iar dc sunt atinsa, imi creste instant tensiunea. Sunt ciudata rau

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Exact asa sunt si eu.... problema este ca aceste stari apar cel mai mult in preajma mamei mele. Nu pot trece peste tot ce mi-a facut in copilarie, adolescenta si de aceea imi place cand sta cat mai putin in preajma mea si a lu' Teo.

Despre colacel..... nu stiu ce sa scriu. Am pus link cu locul unde il gasiti, este foarte bun pentru gimnastica bebelusului, e safe, fii-mea il foloseste la mare, la piscina..... in cada acum nu pentru ca a crescut si nu mai poate inota. Il foloseste de cand i-a cazut buricul si dupa cum se vede si in filmulet baia e o adevarata placere. Apoi scoti bebelu, il samponezi si il bagi la loc la inot. Atentie mare la temperatura apei. Eu am spalat copilu' mai mereu cu apa aproap calda. Astfel se simtea bine, nu o scoteam lesinata sau rosie ca racul, diferenta de temperatura nu era foarte mare si astfel nu am avut probleme sa-mi raceasca.
Am asistat la baite de bebelusi unde pregatirile erau astfel: se facea o caldura in camera de lesinai, se punea apa fiarta in cadita (eu nu puteam sa bag mana) dar putina si se introducea bebele. Se spala/frectiona, se mai completa cu apa fiarta, bebe deja urla si baitza era rapida, total neplacuta si fierbinte. Tortura dupa mintea mea.
Noi masajul l-am practicat mereu dupa baie, inainte de nani.... si nani era aproape instant.

Eu nu ma retrag ca am niste arsuri groaznice....si daca ma intind.... mai rau o sa fie.

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Imi curg sanii si bebe e f agitat. Ce ma fac cu arsurile astea?

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

si eu patesc la fel cu arsurile, insa sanii nu mi-au mai curs de cateva saptamani ...oare de ce?ca pe la douazeci si ceva de sapt imi curgeau de imi patam si bluzele...pup

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Fara somn...... am recuperat si sper sa nu fi ratat nimic... so...
alexa am vazut si eu bebica sper ca fiti ok si sa luati rpd in greutate. oricum e foarte bine ca bb are lapte de mami
rala - CASA DE PIATRA si o viata plina de intelegere impreuna
mirunam mersi pentru raspuns la intrebarea de saltele. o sa trebuiasca sa studiez bine piata. oricum acum am gasit pe nush ce forum polemici pro/contra pat lemn. adica noi initial ne gandeam la cele transformer bebedesign (vazut la babyexpo si placut), acum acolo se spunea ca nu ca nu ar fi utile astea din lemn, dar din varii motive pana la urma majoritatea au ajuns sa tina copilul tot in cele tip tarc. si cum noi ne si plimbam cam des... iar nu stiu ce o sa iau pana la urma... cred ca ambele
Aneudfoarte nesimtiti cei din sistemul medical de la tine, credeam ca numai in ro e posibil asa ceva. oricum eu in ultimul timp am si avut noroc sa dau de o "noua generatie" de medici si conditii ok. poate ne revenim si noi, dar povestea ta si prin ce ati trecut ca sa ajungeti aici m'o emotionat tare, ESTI DE ADMIRAT. si in plus m'am indragostit si de falcosul tau, cum sta el cu botul pe burtica de mami e adorail(stiu ca nu's toate burticile de acord dar eu iubesc cateii mari, in afara de balele lor)
crisis81 buna idee cu protectia de wc in bagaj e spitalsi colacul pt teo pe mine m'a cucerit! iubitu a zis ca's nebuna si chinui copilul, dar mi se pare genial
amalia eram tare speriata cand am auzit cat trebuie sa umbli din cauza birocratiei noastre, mai ales ca si eu trebuia sa umblu pe la facultate sa'mi rezolv treburile, dar eu am izbutit azi destul de rpd sper din tot sufletul sa nu te mai tina astia pe drumuri si sa rezolvi rpd problema
BraveGirl tare mamica aia cu burtica mare si curaj sa mearga pe ele de 12. acum si eu cred ca ma pot catara pe ele... sa le probez dar la emrs nu stiu cat as rezista
crisis81 si danaint si eu fac parte din grupul mamicilor care au fost mai precaute de cand au aflat de sarcina. eu abia dupa morfo de 22s m'am bucurat de bebica pentru ca mi'era frica sa n aibe ceva malformatii pt ca a aparut neplanificat din perioadele mele de anemoree. dupa morfo m'am hotarat sa va si scriu cu toate ca va urmaream de ceva vreme, numai ca nu apucam la cat de rpd sciati voi
andreeacc ce legatura are oja de pe unghii cu operatia?
Eu nu am prea multe de raportat nici de intrebat... fata cuminte
maine sau fie azi ma duc sa'mi aduc catelusa acasa ca in sfarsit a terminat caldurile si o pot aduce acasa la mandru si cred ca o sa ma apuc si eu incet, incet de cumparaturi si de pus in ordine liste cu ce am nevoie
va pupicesc si va doresc o dimineata minunata. dau si o cafea virtuala caci eu de dimi voi sforaii recuperez pana seara

pupici pe burtici :*:*:* 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Completare: eu sunt rea, ciufuta si total antisociala ==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Ar trebui sa printez si sa ii arat sotului ca nu sunt singura . Imi spune ca sunt salbatica ... am si justificari, multe, dar nu le intelege, el fiind genul bun si daca l-ai calcat in picioare iar eu fiind genul te ucid numai daca te atingi de coada mea

Tare faza cu canapeaua, eu o am cu pupatul. Nu stiu pe unde sa ma ascund .

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Poftiti la o cafeluta calda calda cu mult lapte si pere la cuptor cu sirpo, stafide si migdale, produse ieri seara.

Ana vio eu inca nu am cumparat, poate reusesc azi sa ajung. Mobila nu cred ca are vreo importanta din ce este. Cred ca singura deosebire este durabilitatea, cea din lemn fiind mult mai rezistenta dar, exista si mobila din pal buna... oricum mai mult de 3-4 ani nu poate folosi patutul.

Fug sa produc listuta cu ultimele lucruri de luat... incerc sa ma prefac ca mai am putin , in sinea mea sunt la fel de relaxata.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Poate nu stiti , dar m-am trezit la 6 cu gandul ca trebuie musai sa imi fac tampoanele, ca se trezeste Sof si incepem sa ne batem pe vata ...le-am facut, sunt puse in traista, m-am linistit

AnaVio, la cezariana e indicat sa nu ai unghiile date cu oja, unul din primele semne ca ceva e in neregula cu tine pe masa de operatie este invinetirea lor. Anestezistii se uita la unghii...asa ca better safe than intinzandu-ti-se sticluta cu acetona sa ti le stergi .

Fetelor, eu intelesesem de la cine povestea ca li s-a propus sa se mute la parinti/socri, in vederea acordarii de ajutor imediat dupa cezariana. Eu spuneam ca nu ai musai nevoie nici atunci de ajutor, nici dupa, dar asta depinde de cum e construit fiecare, de cum e fiecare cuplu. Eu nu am avut nevoie, pe mama am primit-o de drag si nu as mai fi lasat-o sa plece, doar ca sa ne bucuram amandoua de Sof. Mama era la al cincilea nepot, deci nu mai era asa o noutate pentru ea, cat sa simta nevoia sa se faca utila..iar soacra la primul, uitase saraca de 34 de ani, de cand il avusese pe Radu cu ce se "mananca" un bebe. Asa ca nici macar nevoie sa refuz vreun ajutor nu am avut In rest, gospodarirea casei ne-am impartit-o noi doi, el cumpara de ale gurii, baga la spalat, intindea rufele, eu gateam si calcam, de Sof ne-am ingrijit amandoi. Si ea a fost in primele luni demanding, dar am luat-o ca pe un comportament natural, a stat lipita de mine sau de Radu si gata. Am constatat ca cu cat vroiam eu mai tare sa ma dezlipesc de ea, sa mananc, sa fac baie, sa gatesc, etc, cu atat striga mai tare, asa ca la ce bun? Sa mananc si sa ma duc la buda cu ea puteam, dus si de mancare faceam cand venea tati acasa seara. In rest, nu a existat decat ea, plimbarile cu ea, somnul cot la cot cu ea...si la 4 luni statea bine-merci cu soacra-mea, iar eu m-am dus la munca . Repet, depinde de fiecare, noua ne-a fost perfect asa. A! La doua luni si jumatate am plecat toti trei in vacanta la Viena cu masina - a fost perfect, si peste o luna m-am dus la concert la Lenny Kravitz, a ramas Radu cu ea, "mama alaptatoare" .

Gata cu logoreea, mai viu! Sa aveti o zi frumoasa !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput