Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Rala, acum am vazut si eu pozele de la cununie! Ce relaxati ati fost! Super! Felicitari si casa de piatra!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Miruna, eu chiar faceam glume cu dr ca poate il chem acasa sa taie cordonul, ca eu nu stiu cd e travaliu, ca nu m-a durut asa tare...ziceam ca nu am contractii, dar aparatul ma contrazicea. Epidurala fac mai mult pt confort psihic si pt ca mi-e frica de broderie
A..si m-am decis: vreau sa nasc pe 20 oct. Pe 21 fac 38s cum am nascut-o pe Arianna, dar e medicul de garda la Filantropia si nu poate veni la Euroclinic. Asa ca vreau sa nasc pe 20

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Amelia, treci la program scurt?

Despre parinti, socrii... noi nu avem in Bucuresti, iar sa vina cineva sa ne ajute nu as suporta. Mama mea a fost in prima saptamana sa ma ajute. "Acceptam" ajutorul prin casa, dar nu suportam sa puna cineva mana pe copilul meu. Nimeni, exceptand sotul. Stiu ca ma mai rupeam sa ma ridic de langa Maria, iar cum incepea sa planga, mama voia sa ajunga repede sa ma lase sa ma odihnesc. Asta ma supara cel mai rau, nu o lasam si gata.:) Acum imi vine sa rad, dar imi inchipui ca asa simt multe mame. Nu a stat decat o saptamana, adica 4 zile dupa iesirea mea din spital. Sotul in schimb a fost super, numai el i-a facut baita, a schimbat-o noaptea pe Maria, mai indemanatic decat toata lumea pe care o cunosc, cumparaturi pt bb de parca erau facute de mine. De alinat copilul eu eram singura. Acum deja am planul facut, cine stie ce nebunii mai am si de data asta...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Eu cred ca am reusit sa fiu si mai "posesiva" (si nu sunt mandra). Mai ales in primele saptamani. Mi se parea ca nu poate nimeni sa o schimbe, spele, imbaieze pe Sofia asa cum fac eu. Abia imi castigam increderea in mine in ceea ce priveste ingrijirea unui nou nascut dar sa mai am incredere si in altcineva...pfff Martin suferea f tare ca nu il lasam sa o imbaieze, maseze pe Sofia. I se parea ca asa va fi toata viata. Acum recunosc ca n-a fost tocmai frumos din partea mea, sper sa ma relaxez cu Leon

Si inca o chestie. Nu ma dernja sa stea mama/surorile mele cu Sofia, insa cand era vb de socrela parca faceam alergie

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy, ...ultima fraza Acum nu stiu cum sa-i spun delicat ca nu am chef de vizite primele sapt, pt ca stiu ca acomodarea va fi grea pt Arianna. E greu sa explic ca de ce mama ma ajuta, dar pe ea nu vreau sa o primesc ...dar zau ca e atat de galagioasa, rade non stop, nu ma lasa sa respir.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Miruna, eu chiar faceam glume cu dr ca poate il chem acasa sa taie cordonul, ca eu nu stiu cd e travaliu, ca nu m-a durut asa tare...ziceam ca nu am contractii, dar aparatul ma contrazicea. Epidurala fac mai mult pt confort psihic si pt ca mi-e frica de broderie
A..si m-am decis: vreau sa nasc pe 20 oct. Pe 21 fac 38s cum am nascut-o pe Arianna, dar e medicul de garda la Filantropia si nu poate veni la Euroclinic. Asa ca vreau sa nasc pe 20

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Si mie imi place 20 oct Dar abia facem 36 de sapt atunci.Il las pe Leon sa aleaga

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Joy, asa e, mi-am mai amintit niste probleme cand am citit ce ai scris. Legat de soacra.:) Desi ma inteleg bine cu ea. A, si nu suportam sa stea nimeni in camera cand alaptam!! Tot incercam sa explic ca e ceva intim, adica o clipa de liniste si comunicare profunda intre mama si copil, insa tot voia sa stea langa noi si cand vedeam ca-i mai pune si mana pe picioruse saream ca arsa, de iesea rapid. Na, acum as fi si mai categorica.:))

Miruna, atat a durat de la epiziotomie, dar pana acolo au fost vreo 4 ore grele...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Completare: eu sunt rea, ciufuta si total antisociala Mama ma cunoaste si trece cu vederea. Cateodata simt ca nu pot respira dc se aseaza cineva pe canapea langa mine...iar dc sunt atinsa, imi creste instant tensiunea. Sunt ciudata rau

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

La mine bebe acum seara isi incepe activitatea cand ma linistesc si eu...loveste cu asa o putere, dar nu ma supar ci ma bucur ca il simt si ca e activ de abia astept sa il vad si sunt curiasa cu cine o sa semene

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Joy, ...ultima fraza Acum nu stiu cum sa-i spun delicat ca nu am chef de vizite primele sapt, pt ca stiu ca acomodarea va fi grea pt Arianna. E greu sa explic ca de ce mama ma ajuta, dar pe ea nu vreau sa o primesc ...dar zau ca e atat de galagioasa, rade non stop, nu ma lasa sa respir.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Da e complicat daca nu vrei sa ranesti orgolii. La mine e mai "usor" ca nu e in Ro si cand vine, sta cateva zile/1 sapt si scap pt cateva luni Dar sigur si-a dat seama ca am o atitudine mai ostila fata de ea. Ma abtin si ma port frumos primele zile dar pe urma tot "imi scapa" ceva ...

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Eu ma retrag in pat langa sotior. Va pup si noapte buna!

33+

Mergi la inceput