Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara fetelor!

acum abia am ajuns si eu sa stau, am alergat toata ziua, n-am apucat sa citesc decat aceste 2 pagini din capitolul nou, sper sa recuperez maine.

Deoarece nu ma pricep la sfaturi legate de Clexane, nu ma pot baga in discutie, la Municipal n-am nascut si nici n-o sa nasc, asa ca tot ce pot este sa va povestesc ce am facut la dr.

Intalnirea cu bebelina mea va avea loc pe 28 octombrie.

Am scapat, nu m-a trecut pe gynipral cu conditia sa stau mai linistita si sa iau no-spa la 8 ore.

Trebuie sa cumpar trusa de rahi-peri... sa vad ce gasesc la farmacie, el mi-a recomandat Braun.

Colul e ok, bebelina in grafic, armonios dezvoltata dupa cum a zis dr.Analizele mele au iesit bine, fierul cam jos dar inca in limite normale.

Eu ma tot gandesc la taierea trompelor, l-a intrebat ce riscuri presupune acest lucru si mi-a spus ca absolut nici unul, doar ca daca mai vreau bb va trebui sa recurg tot la fiv.sa vad ce o sa decid.

Pentru internare trebuie ci si adev de salariat.

Mi-a atras atentia sa nu vin cu lac sau oja pe unghii la operatie.Stiu ca asta mi-au spus si cand ama vut anestezia ptr punctie la fiv.

cam atat, ma culc ...si maine am de alergat, face copilul cel mare 7 ani!

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit burtici !

Felicitari tuturor celor cre au schimbat semnatura si celor cu vesti de la eco!
Azi n-am apucat sa intru din motive obiective: am plecat de acasa la 7 dimineata, am ajuns la doctor, mi-am luat toate semnaturile pe medical, am ajuns apoi la serviciu, am stat pana la sfarsitul programului, apoi acasa, la bucatarie. Greu am reusit sa recuperez ce-ati scris, nici nu speram sa reusesc asta-seara.
Sunt obosita rupta, abia astept sa se termine luna asta sa pot dormi si eu un pic mai mult (somnul meu e de obicei intre 23.30-00.30 si 5.30 dimineata). Peste zi nu am cum dormi, de la 6.30 plecata de acasa, ajung inapoi pe la 17-17.30, dupa care mai trec la bucatarie, la treburi administrative sau pur si simplu incerc sa urmaresc ceva la tv (rar, e drept).

Am vazut ca discutati despre ajutor de la mame/soacre, eu voi fi doar cu sotul si cred ca e mai bine asa. Probabil ca sunt mai ciudata, dar nu cred ca voi accepta ajutor de la socrela sub nici o forma. E mai bine asa. Bine, eu sunt genul care pot sa muncesc zile intregi, sa ma deplasez in 4 labe prin casa de dureri, dar nu cer ajutorul. Adica prefer sa fac totul singura. Nu e bine asa, dar nici nu ma pot schimba. Asa sunt de mica (de pe la 7 ani), greu sa ma mai schimb acum. Sper sa fie totul bine si sa nici nu am nevoie de ajutor. Va admir pe toate care aveti mamele sau soacrele de nadejde!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, stiu, te aveam in gand.:)) Eu stiu ca nu prea rezist la durere... Chiar zilele trecute imi zicea sotul ca eu lucrurile grele le-am dus bine in viata, dar cand e vorba de o lovitura mica sunt ca un copil.
Ma bucur ca Alexa alapteaza, chiar voiam sa iti spun ca laptele de mama pt nou-nascutii prematuri e mult diferit in compozitie fata de cel pt cei nascuti la termen. Foarte bine adaptat si nu ar fi putut fi inlocuit de altceva. Sper sa iasa repede din spital.

Miruna, cat de greu a fost? Eu am nascut la Giulesti, cu epidurala, epiziotomie si atat. Maria a avut si ea circulara de cordon, stiu ca am facut o pauza de impins ca sa i-l desfaca. Ca si Corina, intr-o ora jumatate de la epidurala am nascut. Greul a fost pana la anestezie, dar nu am zis nici pas. Luasem in considerare si posibilitatea sa nasc fara epidurala...

De epiziotomie nu mi-e teama, am trecut f usor peste. Bineinteles ca as prefera fara, dar nu e chiar un scop pt mine.

Letzy, Olga, ma trec fiorii cand vad despre ce vorbiti. Va doresc multa sanatate, sa fie totul lin.

Mi-am notat si pelvic rocking, sa vedem eco. Mi se pare ca sta transversal acum. Adica simt miscari si in extrema dr si in cea stanga, concomitent. Si exclus sa aiba anvergura bratelor asa mare.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amelia, treci la program scurt?

Despre parinti, socrii... noi nu avem in Bucuresti, iar sa vina cineva sa ne ajute nu as suporta. Mama mea a fost in prima saptamana sa ma ajute. "Acceptam" ajutorul prin casa, dar nu suportam sa puna cineva mana pe copilul meu. Nimeni, exceptand sotul. Stiu ca ma mai rupeam sa ma ridic de langa Maria, iar cum incepea sa planga, mama voia sa ajunga repede sa ma lase sa ma odihnesc. Asta ma supara cel mai rau, nu o lasam si gata.:) Acum imi vine sa rad, dar imi inchipui ca asa simt multe mame. Nu a stat decat o saptamana, adica 4 zile dupa iesirea mea din spital. Sotul in schimb a fost super, numai el i-a facut baita, a schimbat-o noaptea pe Maria, mai indemanatic decat toata lumea pe care o cunosc, cumparaturi pt bb de parca erau facute de mine. De alinat copilul eu eram singura. Acum deja am planul facut, cine stie ce nebunii mai am si de data asta...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

pfff....acum am terminat si eu cu tot: a venit soramea pe la noi, am mancat a mai stat un pic si a plecat, apoi m-am apucat de gogosi pt tot familionul ca stam cu socrii, jumatate s-au mancat cat am clipit :), apoi am intins rufele...
maine trebuie sa ma apuc de sifonier sa-mi sortez hainele mai de anotimp rece sa vad ce ma mai cuprinde si daca e tot maine sa ma apuc si de hainele lui bebe luat de mine si de soramea, chiar si azi a mai venit cu 2 body-uri :) ; maine cred ca o sa fac si eu poze la hainute inainte sa le bag la spalat
eu ma cam contrazic cu soacra mea ca pe vremea ei sarcina se lua in considerare pe luni iar eu acum i-am zis ca la 33 de sapt sunt in luna a opta, iar ea zice: cum asa? ca daca ai termenul pe 22 nov atunci intri in 8 luni pe 22 oct si eu i-am zis ca acum din punct de vedere medical asa se calculeaza...offf

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Amelia, treci la program scurt?

Despre parinti, socrii... noi nu avem in Bucuresti, iar sa vina cineva sa ne ajute nu as suporta. Mama mea a fost in prima saptamana sa ma ajute. "Acceptam" ajutorul prin casa, dar nu suportam sa puna cineva mana pe copilul meu. Nimeni, exceptand sotul. Stiu ca ma mai rupeam sa ma ridic de langa Maria, iar cum incepea sa planga, mama voia sa ajunga repede sa ma lase sa ma odihnesc. Asta ma supara cel mai rau, nu o lasam si gata.:) Acum imi vine sa rad, dar imi inchipui ca asa simt multe mame. Nu a stat decat o saptamana, adica 4 zile dupa iesirea mea din spital. Sotul in schimb a fost super, numai el i-a facut baita, a schimbat-o noaptea pe Maria, mai indemanatic decat toata lumea pe care o cunosc, cumparaturi pt bb de parca erau facute de mine. De alinat copilul eu eram singura. Acum deja am planul facut, cine stie ce nebunii mai am si de data asta...

_

Da, luna asta am program scurt. Adica 4 zile libere pe luna. Luna viitoare voi avea CO toata luna.

Cu ajutorul, pe mine nu m-a ajutat nimeni de cand m-am mutat cu El, acum vreo 10 ani. Ca s-a intamplat sa mai stea soacra mea la noi (pentru diverse probleme de rezolvat) si cat statea acasa mai facea o mancare, da, s-a intamplat. Dar asta nu inseamna ca a venit pentru ca i-am solicitat ajutorul. Altcineva nu ne-a intrebat de sanatate, nici ai mei nici ai lui. Bine, tata nu e genul, el e multumit ca suntem noi OK si n-avem nevoie de ajutor, sorela mea e cu familionul ei (are 3 copii, na), sorela lui este si ea cu familia ei. Deci ajutor -nema! Bine, in afar de cumnata mea, toti ceilalti nu stau in Bucuresti, deci si mai bine . Asa ca ne vom descurca singurei. Ca doi porumbei (plus porumbita si motanul).

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramonika, cum sa intri in 8 luni pe 22 oct?Atunci termini luna 8 si intri in luna a 9-a. Ca doar nu are 8 luni sarcina, nu? Adica luna a 9-a inseamna 8 luni si o sapt si tot asa, pana trec 4 sapt si vine termenul, 22 nov, deci 9 luni implinite.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

pfff....acum am terminat si eu cu tot: a venit soramea pe la noi, am mancat a mai stat un pic si a plecat, apoi m-am apucat de gogosi pt tot familionul ca stam cu socrii, jumatate s-au mancat cat am clipit :), apoi am intins rufele...
maine trebuie sa ma apuc de sifonier sa-mi sortez hainele mai de anotimp rece sa vad ce ma mai cuprinde si daca e tot maine sa ma apuc si de hainele lui bebe luat de mine si de soramea, chiar si azi a mai venit cu 2 body-uri :) ; maine cred ca o sa fac si eu poze la hainute inainte sa le bag la spalat
eu ma cam contrazic cu soacra mea ca pe vremea ei sarcina se lua in considerare pe luni iar eu acum i-am zis ca la 33 de sapt sunt in luna a opta, iar ea zice: cum asa? ca daca ai termenul pe 22 nov atunci intri in 8 luni pe 22 oct si eu i-am zis ca acum din punct de vedere medical asa se calculeaza...offf

33+

Hihi, socrelele astea! Daca te tot ia cu numarul de luni, spune-i ca o sarcina "ca la carte" trebuie sa aiba 9 luni implinite. Ceea ce inseamna ca incepand cu sapt 36 intri/incepi sa parcurgi luna 9-a. Asdar la 33 de sapt. nu poti fi decat in luna a 8-a. Rationament simplu

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari daca ai nascut cu peridurala si nu ai avut probleme eu zic sa mergi pe aceiasi varianta. Nici chinul fara voie nu ajuta prea mult. Daca nu suporti usor durerea nu cred ca ar obtine ceea ce doresc. Ai putea doar sa te agiti, sa te panichezi si sa nu colaborezi. In locul lor as avea in vedere acest aspect. In plus ai mai nascut o data cu anestezie deci te pricepi .

Eu nu pot comenta. Am nascut in doua ore, in prima ceream integrame ca ma plictisesc si in a doua am avut cu cine sa vorbesc altfle adormeam... dureri, ca de menstruatie cu zicea Crisuletul, sau de chist, pentru cine a avut... am avut doar 30 min. pana s-a nascut. Eram insa extraterestrul zilei.

Corina, Vasari nu va este frica ca nasteti si mai repede acum ? Eu am tot citit ca a doua nastere e mai usoara si mai rapida... pai mai rapid de 2 ore... trebuie sa ne rugam sa nu fie aglomeratie

Andreea felicitari pentru bebelina!!! Wow ce ciudat mi se pare sa stii ziua cand o sa nasti . LA MULTI ANI pentru Sebastian, sa fie sanatos, fericit, iubit si ascultator iar voi a va bucurati de el!

Ma duc sa ma patucinizez (tot nu cred ca imi iese)...am o durere de spate rara...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ma duc sa ma patucinizez (tot nu cred ca imi iese)...am o durere de spate rara...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Aici concuram, si eu la fel ma simt, zici ca au jucat sarba pe statele meu niste hoarde de tatari

29+

Mergi la inceput