Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
anya2010 spune:
Neata dragele mele!
Am fost ieri la eco dar n-am mai apucat sa intru pe forum, am fost pe drumuri toata ziua. Suntem bine, bebe are 3085g, colul s-a scurtat dar cica e "beton" si nu se intampla nimic in urmatoarele 2 saptamani
Miruna eu am luat saltea ce are un strat de spuma poliuretanica la mijloc si cocos la exterior, am comandat-o de pe buburuza.ro
Ioana_mami si lore76 linkul cu poze poate fi accesat doar daca esti logata cu userul si parola, probabil la voi a ramas logat si de asta asti putut vedea, incercati sa va delogati si apoi sa accesati din nou link-ul. Intra-adevar se vad doar albumele care nu sunt private, insa putem sa le facem pe toate private daca se doreste acest lucru. Eu am incercat sa intru nefiind logata si nu am putut sa-mi vad nici albumul meu, daca la voi merge scot link-ul fara nici o suparare.
Mai am de citit din urma dar nu mai am timp, am iar traseu..cred ca o sa nasc la volan
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Ana 35+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
ralucaspm spune:
Geniusamb, eu am avut asa, ca o crema f alba si m-am speriat. Am stat un pic in pat si apoi am vazut ca nu mai a curs.
De atunci am in fiecare zi, dar mult mai putin, iese doar un pic singur afara, vad pe hartie cand merg la toaleta.
Deci, cred ca e normal, din moment ce nu miroase si nu are o culoare mai ciudata.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Amelia, treci la program scurt? Despre parinti, socrii... noi nu avem in Bucuresti, iar sa vina cineva sa ne ajute nu as suporta. Mama mea a fost in prima saptamana sa ma ajute. "Acceptam" ajutorul prin casa, dar nu suportam sa puna cineva mana pe copilul meu. Nimeni, exceptand sotul. Stiu ca ma mai rupeam sa ma ridic de langa Maria, iar cum incepea sa planga, mama voia sa ajunga repede sa ma lase sa ma odihnesc. Asta ma supara cel mai rau, nu o lasam si gata.:) Acum imi vine sa rad, dar imi inchipui ca asa simt multe mame. Nu a stat decat o saptamana, adica 4 zile dupa iesirea mea din spital. Sotul in schimb a fost super, numai el i-a facut baita, a schimbat-o noaptea pe Maria, mai indemanatic decat toata lumea pe care o cunosc, cumparaturi pt bb de parca erau facute de mine. De alinat copilul eu eram singura. Acum deja am planul facut, cine stie ce nebunii mai am si de data asta... _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31 |
Asa ma vad si pe mine si pe mama si pe sotz.
34+
35 ecografic
Vasari spune:
Anya, felicitari pentru bb mare!
Pozele se vad. Adica iti afiseaza o pagina goala e si un link: "View burtici de novdec...'s Gallery" si se vad 16 albume de-ale fetelor.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32
MSymo spune:
Andreea, La multi ani flacaului si felicitari pt bebelina mare!
Sugubina, ai fost la magazin, la choicebrand, la Obor sau ai comandat online? Am vazut ca aceste produse sunt refurbished, arata ok, au defecte vizibile? Sa ne spui cum e mopul minune (ai luat din ala DirtDevil?).
Aseara am spalat prima transa de hainute si radeam ca proasta cand le puneam la uscat, erau asa mici si haioase!
Are cineva masina de spalat cu uscator? E ok? Hainele sunt numai bune de calcat sau tot trebuie puse la uscat? De vreo luna de zile visez numai la asta, sa nu mai vad haine intinse peste tot.
Corina, ti-a dat Catalin numele anestezistului, pt consultatie? Eu trebuie sa-l sun pe Steriu sau Steriade, poate ma duc luni inainte de ultima eco. Si mai am de facut EKG. Ieri am facut si analizele si mi-a iesit fibrinogen 481, iar valoarea maxima este 384, ce-o fi asta?
Va
Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE
anya2010 spune:
citat din mesajul lui Vasari Anya, felicitari pentru bb mare! Pozele se vad. Adica iti afiseaza o pagina goala e si un link: "View burtici de novdec...'s Gallery" si se vad 16 albume de-ale fetelor. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32 |
Multumesc!
Exact ce spuneam si eu, se vad doar albumele care sunt pe "public view". Daca fetele le-au lasat pe public inseamna ca vor sa fie vazute de oricine..sa nu?
Ana 35+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
danaint spune:
neata fetelor!
vorbiti de soacre e una din fricile mele cele mai mari, la nivelul epiziotomiei si durerilor de la contractii ca vine soacra-mea cand nasc ea a zis ca vine, eu sper totusi sa nu, ca o stiu comoda (sta in pitesti). si sper sotu sa colaboreze cu mine, si sa o sune... cu intarziere nu am nimic cu ea, cat timp ea e in pitesti, si eu in bucuresti (sau alt oras si mai indepartat ). doar ca are impresia ca le stie pe toate (are 5 copii, deci e experta cica), dar in acelasi timp are un stil alarmist si tragic de ma scoate din papuci rau de tot
pe mine ieri seara m-a chinuit talentul, nu mai vroiam sa ma culc, am prelucrat niste eco de ale lui bebe. va arat cand le termin, le voi printa si agata pe panoul de afisaj in camera lui bebe
si mi-am facut listuta cu ce am de facut pana nasc, 2 pagini jumatate de caiet cu treburi diverse pe acasa, plus lasat in ordine la firma. ma ia cu ameteala cand ma uit
s35 Lucas Petru
vmadelain spune:
citat din mesajul lui Vasari Anya, felicitari pentru bb mare! Pozele se vad. Adica iti afiseaza o pagina goala e si un link: "View burtici de novdec...'s Gallery" si se vad 16 albume de-ale fetelor. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32 |
Neata Burtici!
Raportez o noapte mai linistita, am reusit sa dorm si eu dupa multa vreme timp de 5ore jumatate consecutiv!
Anya- felicitari pt bebe grasun!
Vasari Este ft probabil sa fie cum a zis Anya, sa fi deja logata, ca datele de logare sa se fi pastrat si de aceea poti accesa direct albumul. Eu una nu pot intra direct, caci ma deloghez de fiecare data!
La gmail-webpicasa, daca nu dai logout pastreaza datele de logare. Ca sa va convingeti, uitati-va sus in dreapta cand intrati pe link-ul Anyei si o sa vedeti ca scrie ca esti logata cu ursuleti.novdec2010.
Sa aveti o zi excelenta! Pup cu drag pe toate!
Madalina32+
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Geniusamb, eu am avut asa, ca o crema f alba si m-am speriat. Am stat un pic in pat si apoi am vazut ca nu mai a curs. De atunci am in fiecare zi, dar mult mai putin, iese doar un pic singur afara, vad pe hartie cand merg la toaleta. Deci, cred ca e normal, din moment ce nu miroase si nu are o culoare mai ciudata. Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+ |
Cred ca toate ne confruntam cu asa ceva in aceasta perioada.Asa, ca nu te speria!
34+
35 ecografic
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Vasari Anca, stiu, te aveam in gand.:)) Eu stiu ca nu prea rezist la durere... Chiar zilele trecute imi zicea sotul ca eu lucrurile grele le-am dus bine in viata, dar cand e vorba de o lovitura mica sunt ca un copil. Ma bucur ca Alexa alapteaza, chiar voiam sa iti spun ca laptele de mama pt nou-nascutii prematuri e mult diferit in compozitie fata de cel pt cei nascuti la termen. Foarte bine adaptat si nu ar fi putut fi inlocuit de altceva. Sper sa iasa repede din spital. [_ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31 |
inca nu alapteaza pentru ca cea mica nu are putere sa traga ,oboseste f repede dar se mulge ea si ii da cu biberonul.
Teoretic dr a spus ca ii poate da drumu acasa pentru ca fata mananca f bine si ia in greutate dar trebuie sa stea ca face antibiotic
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!