Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit burtici !

Si azi am avut o zi super plina la serviciu, iar cand am ajuns acasa m-am pus pe citit.

Imi pare rau pentru cele care aveti stari dictate de hormonei. sa treaca repede!

Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco!
Si celor care au schimbat semnatura!

Danaint, de unde ai luat halatele?

Eu raportez azi o zi friguroasa pe afara, foarte calduroasa in birou (cred ca erau 30 de grade cel putin, si fetele mele ziceau ca na, le e aporape bine...).
In rest, multa alergatura, am o colega care s-a inchinat cand a aflat ca bebelina vine in decembrie si eu fac ture pe scari (de 10 ori pe zi cel putin cobor si urc scarile alea).

In alta oridine de idei, vrem sa luam un calorifer electric pentru in baie (nu avem calorifer in baie, doar doua tevi - din tavan spre et. inferior) si prin alea curge caldura numai sambata seara daca avem noroc. Si oricat am fi noi de rapizi, totusi chiar si un dus scurt te infioara daca e frig.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sotul nu e angajat..de fapt e angajatul lui. Pleaca sa se distreze (e o chestie organizata de BMW, se da cu masinile prin desert), nu in interes de servici. Dar stiam asta de la inceputul sarcinii. Si am fost de acord, sa par draguta V-am zis ca eu sunt rea. Il va costa ceva excursia asta Anul asta sunt 2 iesiri de placere/distractie fara mine.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Pfff.... o fi bine?

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Eu am si shootinguri o tona saptamanile astea ca m-am incarcat acum cat mai pot fizic si e vreme buna. Asa ca nici vorba de stat in pat.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Ce frumossss. Ce fel de shootinguri?

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Eu am si shootinguri o tona saptamanile astea ca m-am incarcat acum cat mai pot fizic si e vreme buna. Asa ca nici vorba de stat in pat.

Ce frumossss. Ce fel de shootinguri?

David Lloyd George

Am 4 modele- 2 femei si 2 barbati- care vor sa isi faca book-ul photo (portofoliul) cu mine si o fetita de 9 ani.

Si asta pana la sfarsitul saptamanii viitoare, shootinguri de exterior. :)Imi place de mor ce fac dar o sa ma linistesc incepand din noiembrie, nu cred ca or sa ma mai tina balamalele plus ca va veni si frigul.

Joy, dar nu imi zici nimic de colul tau, cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele voi va plangeti ca sotii merg la munca. Al meu sot va pleca pe 13 nov vreo 11 zile sa se distreze ...in tarile calde (Africa). Deci eu cu nou-nascut, cu zuza de Arianna, frig de crapa pietrele, si el la distractie

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Si-al meu pe 21 nov in Singapore, doar 8 zile si eu cu Dienutza de o luna. Dar ne aduce cadouriiiiiii

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Ma scuzati....daca, Corina este sotia ideala...eu sunt proasta cu diplomaaaaaaa .
Al meu munceste de la 10 (sau cand se trezeste) pana pe la 18-19 la birou, apoi intalniri prin oras si ajunge acasa pe la 22. Plus deplasari destul de dese. Dar cred ca m-am obisnuit de atatia ani incat nici nu ma mai supar, mi se pare normal. Aseara m-am trezit cu el acasa la ora 19 si era tare ciudat ca ma uit la stiri cu el prin zona sau ca la 21.30 ne-am bagat in pat.
Astazi nici nu mai trece pe acasa.....a mers la birou, acum niste intalniri si apoi viziteaza niste locatii + o lansare, deci ajunge spre dimineata. Superbbbbb, nu?

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Fetelor help!
Azi am vrut sa comand pe amazon Anglia o scoica Maxi Cosi si nu vor sa livreze in Romania.
Va rog mai stiti alte site-uri cu livrare la noi?

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Dragelor

Pe amazon ca sa ai taxa mica la transort trebuie sa alegi doar produse vandute de Amazon EU S.a.r.L.; altfel daca sunt vandute de alte firme se taxeaza foarte mult la transport

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ana, durerea de care vorbesti tu sub ovarul drept, o am de multe luni si acum de cand sunt in luna a 8-a o am in fiecare zi. Nu am vb deloc pe forum despre ea, ca am zis ca asa sunt eu, mai din plastilina, avand in vedere ca 3 doctori diferiti s-au uitat la locul indicat de mine si nu au observat nimic suspect.

Sugubina, mie mi se pare pretul de transport foarte mare, eu am comandat sterilizator Philips Avent(cu biberonae, tetine, perie de spalat bibe) tot de pe Amazon si transportul a fost de 2 lire si un pic.Mie in tzara, la acelasi produs, preturile mi s-au parut de groaza, dublu fata de UK.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui siema

Dragelor

Pe amazon ca sa ai taxa mica la transort trebuie sa alegi doar produse vandute de Amazon EU S.a.r.L.; altfel daca sunt vandute de alte firme se taxeaza foarte mult la transport

34+
35 ecografic

[/quote]

Asa am ales si nu vor sa trimita. Oare din cauza volumului, are 5 kg scaunul auto?

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Eu am ramas la ideea ca las nasterea sa decurga cum o fii si daca iar se lungeste si nu reusesc sa mai fac fatza durerilor o sa le cer epidural. Data trecuta am rezistat 12 ore, acuma cred ca pot chiar mai mult.
Durerile nu erau ca la menstruatie, ma rog eu nu am dureri la menstruatie dar ma indoiesc serios ca simti ca te rupi in doua la menstruatie. Oricum eu simteam cum ma taia durerea, respiratia nu prea ma ajuta, ba chiar intensifica durerea. La inceput am fost constiincioasa, ca explicatia cu oxigenarea mai buna ajuta muschiul uterului mi s-a parut foarte intemeiata, dupa vre-o patru ore cred ca as fi batut orice persoana imi zicea sa respir adanc.

Nu mai dorm noaptea, daca atipesc am cosmaruri, ultimul fiind ca trebuia sa ies cu bebe dintr-un incendiu. Dureri pelviene am cat cuprinde, si noaptea si ziua. Merg ca o ratza cracanata.
Bebe se misca in continuu, si e din ce in ce mai puternic.
Trista nu sunt, dar am devenit stresata, in special ca nu voi termina tot ce am de facut pe la servici. Simt ca nu am timp nici sa respir, si ca o mana denaturata ce sunt inca n-am terminat cumparaturile pentru bebe.
De data asta tati nu o sa mai stea cu mine acasa nici macar o saptamana. Isi ia liber doar pentru nascut ca oricum zile de concediu nu prea sunt.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput