Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Beatrice, eu m-am luptat cu ei 3 ani de zile. Tot ce le ceream era sa puna o nenorocita de stampila pe un plan facut de cineva atestat de ei, urmand ca eu, cu banii mei, sa sap, sa iau contoar, cablu etc. pe doar 1 km distanta si sa le mai si platesc lunar. Crezi ca a mers? Aiurea... la a 1000 interventie abia.

La noi mai cade curentul ca sa infig pasarile in transformator si vin si dupa doua zile.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Da, stiu ca si tu ai avut probleme cu ei. Si motivul pt care nu am facut plangere la OPC pana acum (ca-s mult mai multe nemultumiri decat am scris eu acum aici!)este ca urmeaza sa trecem si noi la anul prin ceea ce ai descris tu mai sus, asa ca nu am depus plangere, de frica

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele voi va plangeti ca sotii merg la munca. Al meu sot va pleca pe 13 nov vreo 11 zile sa se distreze ...in tarile calde (Africa). Deci eu cu nou-nascut, cu zuza de Arianna, frig de crapa pietrele, si el la distractie

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

A cumparat bilet in perioada aceea sau pleaca trimis de la serviciu? A fost si cumnatul in vara aceasta in Africa de Sud 5 zile cu serviciul.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Beatrice, ai PM

Eu am fost la masaj, si optimista mi-am facut toata luna programari Sper bebe sa fie cooperant, ca la pedichiura nu am gasit decat pe 25 octombrie cel mai devreme

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele voi va plangeti ca sotii merg la munca. Al meu sot va pleca pe 13 nov vreo 11 zile sa se distreze ...in tarile calde (Africa). Deci eu cu nou-nascut, cu zuza de Arianna, frig de crapa pietrele, si el la distractie

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Si pe al meu il apucase plecatul in interes business in noiembrie in Germania. I-am zis ca refuz sa discut asa bazaconie.

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ati auzit ca a nins la Fundata (Brasov) si azi-noapte au fost -5 grade

a venit iarna...

32+

Mergi la inceput

Meteorologii polonezi si britanici au zis ca in Romania si Rusia va fi o iarna foarte grea. Uff, asa nu-mi place frigul!As vrea sa ninga doar de Sarbatori. Dar asa cu bebe mic(tzucurina mica)si intr-un oras mare care se blocheaza la primul strop de ploaie si la primul fulg de nea!!!!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sotul nu e angajat..de fapt e angajatul lui. Pleaca sa se distreze (e o chestie organizata de BMW, se da cu masinile prin desert), nu in interes de servici. Dar stiam asta de la inceputul sarcinii. Si am fost de acord, sa par draguta V-am zis ca eu sunt rea. Il va costa ceva excursia asta Anul asta sunt 2 iesiri de placere/distractie fara mine.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

bravegirl cred ca esti sotia ideala

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Wow Corina! Sa nu spui la nimeni ca il lasi sa faca asa ceva! Ne dai cu firma in cap noua astora afurisite care le spunem sa nu intarzie nici la servici! :) eu pe al meu nu il vroiam sa il las nici la o seara cu baietii luna asta...

EvaF - ai dreptate, sezonul doi n-a fost la fel de bun. 1500 de grame? Woot! Minunat!

27+ cu o FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

pe sotul meu l-a anuntat seful cel MAAAAAARE ca:

- nu vrea sa vada nicio cerere de concediu pana la sfarsitul anului

- ca se va lucra pana pe 31 decembrie, inclusiv

- ca in noiembrie are un traning de trei week-end-uri: si sambata si duminica de la 8h00 la 17h00

si eu, ce ma fac?!?!?

32+

Offff, Diana, te doare capatzana. Nu pot crede, e perfect ilegal. Are dpetul lui la 5 zile dupa nastere, parca, sau 3 nu mai stiu cum e in Ro, plus ca stii si tu ca daca vine cu acel atestat de puericultura, are 10 zile iar din amintirile noastre spun. Bineinteles cu acordul intreprinderii. Ce neom! Ca sa zic asa...
Sotzul meu are de luat saptamani din concediu, si-a lasat special, plus o saptamana legala ca are nou-nascut, va sta acasa minimum 4 saptamani cand nasc, altfel as fi fix pe tavan cu 2. Trebuie sa faceti ceva, repede, nu se poate...exagereaza... Plus ca stie ca are sotie gravida si apoi va avea nou-nascut, nu se poate asa ceva!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput