Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna ziua burtici,

Raportez si eu de la eco. Bebe 1300 grame, totul in regula doar mici amanunte la placenta. Daca Iosup si Herghe insista ca nu se confirma suspiciunea de acreta, doctorita de la Academica o tine pe a ei ca e posibil. Ma rog sa nu fie asa, ea mi-a aratat pe monitor cum ca pe vechile cicatrici exista portiune unde nu exista vase care sa irige adica portiune de 1 cm, si ca acolo e posibil ca placenta sa fie lipita. Placenta este tot praevia, mi-a zis ca nu e nevoie sa stau numai la pat doar ca sa nu fac efort deloc de genul ridicat, stat mult in picioare.
Sunt uimita de avansul de la kg, pe 21.09 la Herghe avea 880 grame si astazi 1300 grame. Am facut un waw mare la doctorita incat nu stia ce sa zica saraca. Imi convine normal dar nu ma asteptam sa ia atat de repede.

In rest, un somn astazi pe mine de zile mari. Am dormit pe canapea in living in zgomot si miros de zacusca n-am avut treaba. Simt de 2 zile burta mare ca abia o car si ma misc atat de greuuu mi-e si ciuda ca am un dor de duca de nu va spun. As colinda magazine dar dupa 200 metri si 1 magazin trebuie sa ma asez ca ma doare burtica jos. Si mi-e asa ciuda pe Baneasa asta ca e mareeeee rau, m-am mutat in Corbeanca din martie si nici pana acum nu am reusit sa stiu magazinele pe unde sunt. Nu-mi place

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Miruna ma bucur de vestile bune de la Dl Dumbrava. Bine ca te-ai linistit.

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Eva....si Eva mea a fost la 28 de sapt cu capul in jos si alataieri era cu capul la mine in coaste....bebeii inca mai au loc sa se "plimbe" la noi in burtica!

Va rog veteranelor....puneti in dreptul meu la prima pagina ca am un carucior roz si ca nasc la Filantropia cu Prof. Gheorghe Peltecu!!!!!

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Adipapazi . Ai mei au 1550 respectiv 1500.

fericita!! 30+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Beatrice, cum sa nu racesti, daca ai stat cu parul ud? Eu mai am problema asta la Tg Jiu, dar nu ce descrii tu. F aiurea, nici nu stiu cum sa cataloghez astfel de "mari" companii romanesti. Legat de nascut... incerc sa nu ma gandesc, oricum, sunt tare speriata.
Gabriella,!
Eva, e doar primul sezon. Ciudatel, oricum.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

multumesc de incurajari!!!

o sa vedem noi ce facem... poate pana atunci isi mai schimba seful lui parerea si isi da seama ca e un moment in care trebuie sa stea langa mine si bebita, caci amandoi avem mare nevoie de sustinerea tatalui

ma gandeam la cat de categorica sunt eu referitor la ajutorul mamei/soacrei si astazi aflu ca pot fi in situatia de a-l solicita

cum se schimba roata in viata, incredibil...

va las... am programare la dr in seara asta si ca sa evit sa fac vreo doua ore anticamera a ramas sa sun la 19h00... sper sa ma intorc cu vesti bune, macar de acolo

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Am primit calduraaaaaaaaaa! O sa dorm in fund, cu caloriferu in brate

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, eu m-am luptat cu ei 3 ani de zile. Tot ce le ceream era sa puna o nenorocita de stampila pe un plan facut de cineva atestat de ei, urmand ca eu, cu banii mei, sa sap, sa iau contoar, cablu etc. pe doar 1 km distanta si sa le mai si platesc lunar. Crezi ca a mers? Aiurea... la a 1000 interventie abia.

La noi mai cade curentul ca sa infig pasarile in transformator si vin si dupa doua zile.

Eva eu din luna a 5-a am colul ba moale, ba deschis. Nu am fost de cerclaj dar nici de topaiala. Chiar si asa nu m-am abtinut de la prea multe si totusi mai tine. Cu oarecare moderatie poti sta linistita.

Ana cand pleci spre Tg Jiu?

Dispar 30 min ca a venit cineva si daca nu apar doritori produc eu capitol nou, acum nu mai reusesc.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele voi va plangeti ca sotii merg la munca. Al meu sot va pleca pe 13 nov vreo 11 zile sa se distreze ...in tarile calde (Africa). Deci eu cu nou-nascut, cu zuza de Arianna, frig de crapa pietrele, si el la distractie

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele voi va plangeti ca sotii merg la munca. Al meu sot va pleca pe 13 nov vreo 11 zile sa se distreze ...in tarile calde (Africa). Deci eu cu nou-nascut, cu zuza de Arianna, frig de crapa pietrele, si el la distractie

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

pai si mai ai facaletul intreg

auzi tu, la distractie........

32+

Mergi la inceput