Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 21
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b pe sotul meu l-a anuntat seful cel MAAAAAARE ca: - nu vrea sa vada nicio cerere de concediu pana la sfarsitul anului ![]() ![]() ![]() - ca se va lucra pana pe 31 decembrie, inclusiv ![]() ![]() ![]() - ca in noiembrie are un traning de trei week-end-uri: si sambata si duminica de la 8h00 la 17h00 ![]() ![]() ![]() si eu, ce ma fac?!?!? ![]() ![]() ![]() 32+ ![]() |
Mai Diana, ce rau imi pare!Si sotul tau a facut si cursul de puericultura, deci 10 zile concediu, plus cele 5 zile date prin lege...Not fair!Asa e la patron!
34+

35 ecografic
Joy21 spune:
Hello!
Apropo de rupul apei in somn, noaptea
been there, done that. Din pacate nu mai stiu cum e salteaua, ca ne-am mutat de acolo si stateam in chirie
Din cate imi amintesc nu am facut baltoaca in pat, dar nu e exclus sa nu se fi patat salteaua. Cine povestea ca nu i s-a umplut un absorbant cred ca a avut membranele doar fisurate, ca daca se rup, curgeee.
Iar contractiile de nastere, dor! Cel putin alea declansate cu oxitocina te rup in doua. Nu-i de gluma. Asa, contractii usurele am avut si ieri (destule), si zilele trecute si astazi... apa de ploaie
Daca nasc fara "minunata" oxitocina si vor fi mai blande contractiile, ma tin si eu tare si nu cer anestezie. Dar daca o durea ca data trecuta, no way, vreau profit de evolutia medicinei ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
33+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
Kitty, iti tin pumnii sa nasti ca si mama ta!. Totusi nu spune un "nu" hotarat la anestezie, s-ar putea sa iti revizuiesti atitudinea pe la dilatatie 4-5
Eu zic ca nu are rost sa te "desfigurezi" de durere sau sa treci printr-un episod traumatizant daca nu e cazul. Intr-adevar, sunt si unele femei care nasc repede si relativ usor, daca esti una dintre ele ai noroc cu siguranta ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
33+ cu inimioara
David Lloyd George
ana_o spune:
Pe mine nu ma sperie durerile zilei, ca le fac fata... ba o pastila, ba un mers prin casa, ba o schimbare de pozitie. Dar noaptea e cumplit! A inceput sa fie chinuitor, nu ma gandeam deloc la asa nopti grele.
Miruna, mama ei de simfiza! Te-a deranjat in sarcina mai mult ca orice altceva!
Beatrice, da, asa e la Timisoara. Dar chiar si in alte conditii, tot l-as vrea pe bebe langa mine, pe mine, indiferent. Prea l-am asteptat si prea am suferit toata perioada asta, ca sa fim separati.
Ana
36+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
ramonik1986 spune:
Buna fetele! am pus si eu cateva pozici cu mine si cu hainutele pe care i le-am luat pana acum.
Si eu dorm foarte greu noaptea, azi de ex m-a luat somnul abiaaaaa la ora 10 dimineata dupa ce am stat aproape o ora in baie si m-am trezit la 3 :( ba arsuri ba din cauza ca de abia ma intorc noaptea pe o parte si mai rau ma trezesc..dar asta este..
33+ 
ana_o spune:
Rugaciunea zilei e: "Doamne, ajuta-ma sa ajung la Timisoara!". Numai gandul ca ma "apuca" pe-aici vreun travaliu, ma ingrozeste.
In fine, azi mai bifam in calendar o zi trecuta. Ma pregatesc de film, sper sa se incheie seara frumos.
Ana
36+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
beatrice75 spune:
Ufff, Diana, sotul meu nu a avut timp sa ajunga la cursuri, stii bine, dar diploma am zis ca o voi completa la nume cu numele lui, pt ca mie oricum nu-mi foloseste la nimic, dar la fel mi-a zis, ma duc degeaba cu diploma aceea la serviciu. Asa ca ma voi multumi cu cele 5 zile de concediu macar.
Cred ca majoritatea ne-am luat saltea din cocos![]()
Dana, give me the address!(halate)
Voi sunteti asa de linistite cd spuneti ca sotii trebuie sa plece in perioada cand nasteti voi!Pai eu cred ca l-as astepta intai cu facaletul la usa si apoi as apela la tot arsenalul feminin:lacrimi, urlete.
Miruna, eu nu am stiut ce-s alea dureri de simfiza, tii minte ca eu chiar te-am intrebat de ele, acum de vreo 3 zile, uneori ma doare osul. Ce nasol este!!!
Ana, pai tu zburdalnica faptura la 36 de sapt, mai ai o sapt si esti in luna a 9-a, te-ai incurat
cat ai putut!Esti intr-o continua alergatura, ca sa-ti dau si traducerea.
Ce-i cu tristetile astea pe tine?Pai se poate?Nu sade frumos!
34+

35 ecografic
gabriella1 spune:
![]()
m-am facut maaare!am 70 kg
n-am loc in pat, n-am somn,mananc juma' de frigider per day si stau tzeapana. mam avem 7-8 saptamani.maine facem 31 s
cu Dumnezeu inainte!
pup burticile
Gabriela
30 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
beatrice75 spune:
Si off topic: eu cred ca racesc. Compania Enel e cea mai proasta Institutie din cate mi-a fost dat sa vad si sunt singurii pe piata, de aceea isi permit sa-si faca de cap!ne-a fost intrerupt curentul de 2 ori(taiat)fara niciun fel de preaviz. ni se ia curentul o data la 2 sapt(cica avantajele centrului Capitalei). Azi s-a luat curentul la 12 si eu tocmai faceam dus si am stat cu parul ud toata ziua, am mai incercat sa-l usuc deasupra argazului. Acum nu-mi functioneaza tv-ul, poate s-a si ars de la nenorcitii astia!Am mai facut o plangere catre directorul Institutiei, dar degeaba, adica se fura pe fatza la tv in tzara asta si sa mai speram ca se rezolva cu lucruri aparent..........marunte.
34+

35 ecografic
EvaF spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ana_o Eu am ratat primul episod, de joia trecuta, in rest le-am urmarit cu mare interes! Foarte tare mi se pare serialul! ![]()
Ana 36+, viitoare mami de , David CiprianAMR cateva saptamani... |
Da si noi urmarim Fringe, sezonul 2 e mai ciudat, mult mai dur, nu stiu la ce sezon sunteti voi, dar l-am preferat pe primul.
Hello, hello, girls
Azi am fost la eco de 28 saptamani. Noah e bine, e deja cu capul in jos
cum s-a pus si Luca tot in luna a 7a, are 1500 grame
dragul de el, toate bune. Cu colul nu e excelent, adica e lung, inchis dar cam moale cica. Imi spunea ca asa e la a doua sarcina, mai sensibil si mai putin dur catre final, doar ca eu nu sunt la final ci in saptamana 29. Mi-e cam teama, sper sa stea bebe acolo pana la 38 saptamani minimum. Nu mi-a zis de stat in pat sau ceva, e inchis, dar mi-a bagat un spin. Eu am si shootinguri o tona saptamanile astea ca m-am incarcat acum cat mai pot fizic si e vreme buna. Asa ca nici vorba de stat in pat.
M-a intrebat daca am avut contractii, poate de aia s-a inmuiat. Ei bine, nu, nu, nicio contractie, nici macar Braxton Hicks.
So, fetele la a doua sarcina, cum stati cu colul? Tare ca piatra iute ca sageata? Ca eu sunt cam speriata...La sarcina cu Luca colul era lung si dur pana am nascut...
Citesc din urma

Eva & Luca (08.09.2008) acum
28+ cu
Noah (30. 12. 2010)