Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

pai stiu ca difera de la sarcina la sarcina cantitatea de lichid,dar daca este sa fie insemnata nu stiu cat o sa faca fata cearsafurile acelea...

31+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

am schimbat semnatura...am trecut la "zile"

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 21 zile

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

ral_eli nu mi se pare normal sa te puna sa faci o operatie doar ca sa isi planifice munca. Baga-l in sedinta sa isi puna ordine in prioritati. Ce iubeste mai mult? Ca sigur nici el nu-si da seama.

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sunset_zuzi si la mine e asa frig! noroc ca in sufrag am aer si dau drumu - in dormitor e nenoroocire nu va imaginati! E bine sub patura, da cand ma scol la cisi noaptea e gruaznic.

ral_eli eu am vaz prima oara Fringe ieri la protv si acu ma uit pe dc++ sa il descarc ca mi-a cam placut; in rest ma delectez cu Mad Men..dar mai am doar un episod nevazut si aj vrea sa il savurez cand apar mai multe sa nu raman cu pofta-n cui.

Am fost la mum si acu imi e cam soomn..Merg sa ma odihnesc putin. Kiss si revin.

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

fetele...imi puteti spune unde este magazinul kiabi?...vad ca tot vorbiti de el iar eu cum "cunosc" f bine Bucurestiul, am nevoie de ajutor

Ummmm....acum am alta dilema....sambata trecuta am fost la un botez(interes de servici) la palatul Ghika unde nasul a fost Borcea si printre invitati erau si printul Paul cu printesa lui(nu stiu cum o cheama).....dar arata superb pt cei 60 de ani pe care ii are! problema e ca eu nu cred ca ea a fost gravida.....in fine,neuronul meu de gravida ma pune acum sa fac analize deplasate

cum am fost anuntata destul de tarziu ca mergem la acest botez si cum nici nu stiam ce fel de local este acest palat Ghika....nu am avut o tzinuta tocmai ff eleganta....normal am avut scuza ca sunt gravida si gravidele au tot timpul dreptul la orice:).....a fost frumos, toata lumea m-a intrebat de burtica si in rest tot ce am avut de facut, a fost sa stau la masa si sa infulec orice, oricat ca dehhh sunt gravida!!!! iubesc sa fiu gravida...ai prioritate la orice!!!

imi gasesc destul de greu hainute care sa stea bine pe mine...din cauza ca nu m-am latit, am pus cel mai mult pe burta.....si...burta este fff mare si lunga:)))arat ca o maslina cu 2 scobitori bagate in fund:)))

oricum......Traiasca nasterea naturala!!!! Fara peridurala!!! am nevoie de motiv ca sa ii scot ochii Evei cand va creste
Deja imi este greu...cred ca imi apasa pe ceva nerv de la piciorul stang, din cauza ca atunci cand imi ridic piciorul stang sau cand stau intinsa si incerc sa ma intorc pe partea stanga ,lasandumi greutatea pe piciorul stang,paralizez de durere!!!

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lorin, uff asa mi-e de ciuda ca nu pot naste natural, deci din ce ai scris tu, contractiile acelea de la travaliu nu-s mai rele ca durerile de CM, ca si eu aveam dureri mari de tot pana acum 3 ani si am vazut si cum e contractiile dureroase (atunci cand doctorii au decis sa ma interneze cu perfuzii). Daca erau tot asa, le-as fi facut fata.

Ana, la salonul de rezerva de la Filantropia, de ex, nu-ti da voie cu insotitor si aceasta este teama fetelor ca se vad singure si suntem cu cezariana. In plus, la acest spital, in saloanele obisnuite ai voie cu bebe in camera, vizitatori nu se primesc decat 2 ore pe zi, e lege si mai esti in camera doar cu o singura fata si ea tot cu cezariana. De aceea multe stam in cumpana.Vad ca araspuns si Diana

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor mor de durere de simfiza... deja ma bate gandul sa bag un algocalmin. Acum culmea este ca ma doar si daca stau culcata cu fata in sus sau pe o parte . Pai ce sa mai vreau anestezie cand suport zilnic durerea asta... ar fi culmea. Cu colul meu lalai trebuie oricum sa stau in fund sau in picioare altfel imi ies ochii din cap...

E clar, pe 24 octombrie (ca sa fie scorpion ) la ora 5 (ca sa prin doctorul in spital ) ma catar pe bila de gimnastica a lui Emanuel si incep sa topai in living pana ma apuca contractiile... pana in noiembrie nu mai rezist .

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Ana, durerea de care vorbesti tu sub ovarul drept, o am de multe luni si acum de cand sunt in luna a 8-a o am in fiecare zi. Nu am vb deloc pe forum despre ea, ca am zis ca asa sunt eu, mai din plastilina, avand in vedere ca 3 doctori diferiti s-au uitat la locul indicat de mine si nu au observat nimic suspect.

Sugubina, mie mi se pare pretul de transport foarte mare, eu am comandat sterilizator Philips Avent(cu biberonae, tetine, perie de spalat bibe) tot de pe Amazon si transportul a fost de 2 lire si un pic.Mie in tzara, la acelasi produs, preturile mi s-au parut de groaza, dublu fata de UK.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

buna, fetelor, nu am mai intrat demult, dar va multumesc celor care mi-ati dus dorul.
noi suntem bine, sper, am avut un incident cu o durere de spate data de nervul sciatic, potolita cu piafen injectabil, in rest asteptam next echo peste vreo 10 zile. bebelusii miscotesc, mama lor e cat asia, acum vazui ca mi se umflara si gleznele, inca se mai disting oasele, tensiunea e sub 14.
ce putin mai avem pana la nastere!
si m-ati innebunit cu cumparaturile! bravo voua, eu n-am atata energie, in plus stau relativ calma ca am cam toate cele de la fini, prieteni, sora, de la paturi si scoici de masina la carut de gemeni si hainute!

cineva se vaita de arsuri: stiu ca multe fete au mai scris, dar amintesc si eu ca avem voie pana la 5 maaloxuri pe zi. e foarte eficient.

sugu, lore, joann, cat mai cantaresc copiii vostri? ai mei aveau cam 1500 la 30 sapt.

Adi +30 cu si

Adipapazzi!!!Ce ma bucur ca mai dai semne de viata!!!!!
Eu nu prea am avut probleme cu arsurile, dar cu balonarile, din plin.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

beatrice, ai dreptate ! la filantropia ,programul de vizita e de la 15 la 17.....dar sotul meu este optimist si a spus ca daca va fi scos pe usa ,el va intra pe geam....sincer imi este si groaza cu el!!! Am cel mai tupeist barbat din lume!!!!cand doreste sa obtina ceva nu are pardon!

legat de nasterea fara peridurala, acelasi lucru mi-a zis si mama mea....anumite dureri menstruale erau mai groaznice......corpul nostru este facut si gandit sa suporte aceste dureri!
mama , la prima sarcina(avea 19ani).....nici nu a stiut ca este in travaliu! Adica, mama nu a avut o mama care sa o invete si sa o indrume ia doctorul i-a spus ca va naste pe 10 mai......in 4 mai noaptea s-a trezit cu dureri de burta si avea impresia ca ii trebuie la toaleta.....la un moment dat cerea sa mearga la toaleta din 30 in 30 de minute.....il certa pe tata ca are indigestie din cauza mancarii pe care i-a gatit-o.......
partea cea mai draguta a fost atunci cand pe la 4 dimineata ii s-a rupt apa si ea a inceput sa urle in gura mare ca face pipi pe ea fara sa vrea......ea alerga in jurul mesei din camera si tati cu ligheanul dupa ea:)))))!!!!

TATA tot vroia sa mearga sa o anunte pe mama lui ca s-ar putea ca mama sa nasca si mama tot striga la el ca mai are 5 zile pana naste:)

dimineata pe la 6 a trcut ceva matusa de a mea pe la ei(isi ducea copilul la gradinita).....si cand a vazut chipul mamei mele era sa dea in lesin.....mama era toata desfigurata din cauza durerilor,au chemat salvarea....ideea este ca mama a ajuns la spital dilatata 8 cm.....
ea habar nu avea ca urma sa nasca.....

Cu mine ,lucrurile au stat altfel din cauza ca deja trecuse prin asa ceva!......oricum cand m-a nascut pe mine nu era nici o alta femeie nici in sala de nasteri nici in sala de travaliu....sunt unica din municipiul Arad nascuta pe 19 ianuarie ora 7 jumate dimineata!

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput