Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Fetelor help!
Azi am vrut sa comand pe amazon Anglia o scoica Maxi Cosi si nu vor sa livreze in Romania.
Va rog mai stiti alte site-uri cu livrare la noi?

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Poti sa cauti pe ebay uk.

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, diferenta e ca al tau are o scuza: e vorba de jobul lui. La al meu e vorba de distractie...dar si eu astept cadouri desi acum cd a fost plecat i-am zis sa ia la copii, ca eu am de toate (eram beata cd i-am zis )

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Pentru cele care aveti acasa copii, uite un site cu jucarii foarte fumoase. Eu am luat cateva pentru Ati.

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Scuze am uitat linkul http://kid.store.ro/

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Joy, dar nu imi zici nimic de colul tau, cum e?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Spor la pozat, ai ceva de lucru

Eu ti-as zice despre colul meu dar nu stiu ce sa zic La ecografie mi l-a masurat ultima oara pe la 26 de sapt parca si avea 3.25 cm La ultimele ecografii nu a fost posibil sa-l mai masoare din cauza pozitiei craniene a lui bebe. Maine ar trebui sa am un control pe masa si poate aflu mai multe, insa la cate contractii am inceput sa am, mi-e cam teama de ce voi afla. Eu zic sa rezist macar pana la 36 de saptamani si tot e bine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Am 4 modele- 2 femei si 2 barbati- care vor sa isi faca book-ul photo (portofoliul) cu mine si o fetita de 9 ani.

Si asta pana la sfarsitul saptamanii viitoare, shootinguri de exterior. :)Imi place de mor ce fac dar o sa ma linistesc incepand din noiembrie, nu cred ca or sa ma mai tina balamalele plus ca va veni si frigul.

Joy, dar nu imi zici nimic de colul tau, cum e?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

[/quote]

Asa vreau eu sa-mi fac cu bebeica pe la primavara, chiar azi am vb cu un fotograf profesionist.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna seara , nu face nimeni capitol nou ?Ca ne luam cartonas rosu ...
Eu habar n-am cum ...
MySimo ...am aflat aseara ca avem cunostinte comune , ba mai mult ne-am si intalnit o data ....
Mica-i lumea...iti dau PM

Fericita 35+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

MSymo
Eu am comandat Maxi Cosi de pe sitelul bebe-land.de; faci plata in romania intr-un cont de la Romexterra; se livreaza repede si sunt f seriosi

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui siema

Dragelor

Pe amazon ca sa ai taxa mica la transort trebuie sa alegi doar produse vandute de Amazon EU S.a.r.L.; altfel daca sunt vandute de alte firme se taxeaza foarte mult la transport

34+
35 ecografic

Asa am ales si nu vor sa trimita. Oare din cauza volumului, are 5 kg scaunul auto?

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE
[/quote]

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui siema

Dragelor

Pe amazon ca sa ai taxa mica la transort trebuie sa alegi doar produse vandute de Amazon EU S.a.r.L.; altfel daca sunt vandute de alte firme se taxeaza foarte mult la transport

34+
35 ecografic

Asa am ales si nu vor sa trimita. Oare din cauza volumului, are 5 kg scaunul auto?

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE
[/quote]

Nu conteaza volumul, eu bouncerul tot de la ei l-am luat, dar intr-adevar sunt unele lucruri pe care nu le livreaza la noi. Si eu am fost dezamagita ca nu au vrut sa-mi livreze ceva articole de imbracaminte.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Mai fetelor, ma faceti sa ma rusinez!Concluzia:eu sunt chiar scorpie!Voi sunteti chiar intelegatoare cu sotiorii vostri!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput