Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy super burtica numai a mea nu cresteeeee

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada nu tu spuneai ca ai pus 18 kg??

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

ba da , am dat jos la nastere 10, iar cu restul m-am chinuit vre-un an...
Sper ca acum sa pun mai putin, mai ales ca am plecat si cu 4 kg in plus

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oricum nici 18 nu mi se pare exagerat de mult.

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi, alina.n

strumphitza pai asa te calmezi tu? spaland matza? eu in locul tau spalam matze, cu furtunul . mai bine iesi putin la o plimbare, te mai relaxezi si tu, iei aer, sa vezi ce te linistesti.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

roxy, nu am spalat matza , am spalat 2 masini de rufe si le-am intins afara pe sarme ca e soare si caldut, sa fac economie la energie ca uscatorul consuma foarte mult curent si eu mi-s economista si cand vine vorba de facut economie la ceva daca se poate , fac

daca as putea as face si economie la bani care se arunca pe mancare la matze ,nisip special pentru cutie, vaccinuri care costa de te sperii , fel de fel de picaturi care se pun lunar pe gat sa nu-mi aduca purici si viermi in casa si alte multe prostii

de asta sunt suparata, ca eu imi rup spatele facand curat si aspirand par de matza si pe al meu barbat in doare exact in cot sa nu spun altundeva ca el cica imi spune de fiecare dataca el a crescut cu matze in casa de mic si nu a mai patit nimic... pai poti sa fii tu sanatos nene, dar eu nu le suport, plus ca nu-mi aduc nici un beneficiu, ba mai mult consum o gramada cu ele ... mai mult stau de bibelou in casa asta si eu trebuie sa fac curat si sa spal si dezinfectez dupa ele si tot pe mine ma doare spatele de crap

si alta care trece de orice imaginatie, nu mi-a trecut prin cap ca o sa poata vreodata sa faca ceva de jenu` asta : eu cat am fost in Ro el s-a mai dus la casa ailalta unde am stat pana sa venim aici si a mai aduc ultimele lucrusoare, printre care si cele 2 boluri in care servea mancare la matze... vin eu acasa si le vad in dulap, spalate curate si puse in dulap langa celelalte farfurii pe care le folosim noi sa mancam in ele... cand vad mi se ridica parul pe mine, ma gandeam , bai imi aduc eu bine aminte sau ce mama naibii cauta bolurile astea in dulap ca astea erau la matze la casa cealalta ... cand apare aseara acasa , il intre : astea nu cumva erau bolurile de mancare pentru matze la casa din sud? si el calm: da, dar sa stii ca le-am spalat la masina de spalat vase si acolo s-au spalat bine?!
bai nene , sanatos esti ? cum mama naibii sa imi pui mie in dulap farfuriile matzelor, chit ca-s spalate la masina de spalat vase la 50 grade, ca sa fie pur dezinfecatate ar fi trebuit oricum sa fie spalate la peste 100 grade sa firaba dracului si sa moara toti microbii!!!! am vazt rosu in fata ochilor, numai nu i le-am aruncat sa i le spart pe jos sau sa arunc dupa el, i-am spus ca nu cred ca i-ar placea ca el sa manance din bolul unui caine, dar mai bine nu cred ca i-ar placea sa manance din farfuria matzelor ca daca da , sa imi spuan ca data viitaore ii pun supa in farfuria de unde mananaca matza

ma intreb naibii de ce nu le pune la masa cu el sa manance din aceeasi farfurie daca tot atata drag are de ele ca e dispus sa manance din farfuria lor ??

gata , m-am descarcat ... cat de curan daca mai face figuri de genul asta ii cer expres, sa aleaga, eu si sanatatea copilului lui ori matzele si am rezolvat problema !!!! ca prea am inghit multe in legatura cu matzele astea pana acum, s-a cam umplut paharul si da pe afara

BB on board!!! 15+

Mergi la inceput

ma uit pe poze

roxy, super burtik,
giorgiuly, scumpica foc, giulia nazdravana
catank, o sa cresca si burtica ta mare si frumoasa, o sa vezi. Uite io deja am dificultati in a-mi pune ciorapii..nu mai indoi piciorul normal...il indoi asa in afara..sa altfel nu pot , tu nu ai pb asta. Deci vezi si tu partea plina a paharului

miki, sam vazut ca ai mai pus poze cu Vlad micut. e un dulcel

nici nu mai stiu la cine tb sa ma mai uit..oricum mai vreau poze de la anaxena asa o mami supla si frumoasa, tb sa puna poze mereu

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza nici eu nu suport deloc matzele, da' deloc. ma enerveaza numa' cand le vad. eu cred ca ii ziceam de la bun inceput ca nu le vreau si cu asta basta. vorba ta, pentru ce sa le tii?? ca oricum nu-ti aduc nici un beneficiu. le tii doar asa sa-ti faci de lucru si sa ai pe ce cheltui banii? este o mare porcarie sa tii matze. chiar nu le poti da? nu poti scapa nicicum de ele? i-ai propis vreodata?

Mergi la inceput

shtrumphi linisteste te please, te rog eu mult ca nu iti face bine nici tie nici lui bebe sa te superi asa tare :(

asa sunt barbatii uneori, nu prea isi dau ei seama de lucruri, li se par unele actiuni suficiente, nu i-o lua in nume de rau ca stii ca te iubeste ca pe ochii din cap

al meu cred ca pot sa ma dau si de ceasu mortii ca nu intelege ca locul sosetelor murdare e in cos, nu in pantofi:) si ma lupt cu asta de 2 ani jumate crede-ma...acum cateva zile m am crizat si eu ca spalasem o gramada de haine si el a aruncat hainele murdare ramase peste cele proaspat spalate, ca deh, asa s a orientat el in spatiu am crezut k imi vine sa ii crap capul!!!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish pozicile tale unde sunt?? ia pune si tu pozici sa te vedem. si cu burtica sa pui. o sa creasca de n-o sa se mai opreasca, o sa vezi

Mergi la inceput

si apropo, o sa vezi bebelina ce happy o sa fie pe la vreun anishor cand o sa traga matele de coada si o sa isi razbune mamica eu ma lupt cu sotul sa luam un caine dar el fuge ca de tamaie, ca cica a mai avut si stie ce inseamna...traducere = tb sa astept sa faca bebe vreo 3 ani si de abia atunci

14+

Mergi la inceput

of strumphi, nu imi pace sa te stiu suparata , dar tb sa rezolvi pana la urma problema pisicilor. Puteau sa fie si alte animale, nu conteaza dar nu tb sa se urce pe masa, dupa ce s-au plimbat pe jos (in casa sau afara), vasele lor nu tb sa stea langa ale voastre, iar tu nu mai ai voie sa faci atat de mult efort incat sa ti casa curata cum trebuie dupa 2 mate bezmetice.
Nici eu nu le suport, si in curtea de lanaga noi(aproape parasita) s-au strans o gramada de pisici, care mai vin si isi fac nevole la noi in curte . cred ca intr-o zi nu o sa-mi mai fie mila de ele si le pun otrava

Hai nu mai fi supi ca ma intristezi si pe mine

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput