Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s am pus si eu pozici cu burtosu' de azi S-a intamplat minunea mult asteptata19+ |
minunata!!!!!
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
roxy_s spune:
catank mie imi place sa ies la plimbare pe frig sau mai ales pe zapada. este super.
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
alina.n spune:
salutare
pup toate burticile, ce frig e mai fetelor afara de cateva zile abia daca am iesit cateva minute sa aerisesc nasul...acum sa vezi distractie in casa cu bb super energic-tre sa se trezeasca. Ieri si alaltaieri nici nu mi-a dormit de pranz.
Eu nu am chef de nimic, nici de gatit desi nu am papa gatita in frigider deloc...am facut ieri o salata beof si atata asta este...mi-e leneeeeee
Strumfule cred ca te inteleg si eu am aceeasi stare azi
Yasmi tu esti tare activa vad.
21+
alina.n spune:
fetele care iau vitamine si eu aveam pb asta cu starea de voma dar am observat ca de cand le iau dupa ce mananc nu am aceste probleme
21+
roxy_s spune:
bb_yasmi, alina.n
strumphitza pai asa te calmezi tu? spaland matza? eu in locul tau spalam matze, cu furtunul . mai bine iesi putin la o plimbare, te mai relaxezi si tu, iei aer, sa vezi ce te linistesti.
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
alina.n spune:
sa va zic ce pocinog am avut aseara, au dat radet drumul la caldura in calorifere si surpriza la noi s-a spart un robinet deci apa era la mine in casa ..a mers sotul la admin sa opreasca caldura si sa schimbam robinet+teava stricata-ne-a costat tot 1milion off si eram in "pauza de bani"...asta e viata
21+
bb_yasmi spune:
alina pai daca azi nu am nici o ocupatie...
nu ne arati si tu o poza cu burtica???
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
alina.n spune:
yasmi nu am mai facut pozici, o sa fac zilele astea ca sa pun da mi-e lenee dupa cum ziceam
21+
ailed_dota spune:
dragele mele cva scriu repede ca tb sa-mi iau printesa de la scoala
1. eu am 100 peste sani (e drept ca aveam 94 inainte...)
2. sfat de la dr. mea din romania care avea 2 copii , 40 de ani si arata de parca era manechin VITAMINELE SE IAU DUPA MASA DE DIMINEATA CA ALTFEL MANANCI DE RUPI ( fac pofta de mancare ele nu te ingrasa),iar starea de voma poate fi si le faptul ca bei apa pe stomacul gol....
cica daca iese bine dublu test nu tb sa-l faci pe triplu(am intrebat si in romania si in croatia)....
sper sa am timp dupa-amiaza....
bun venit fetelor noi !
mami de de 7 ani si ingeras si 14+