Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
ce ai strumfule nervos???? uite sa iti treaca... cat depsre ajutor...hm...nici o baza pe mine....eu nu fac niste pt noi zacusca si toate cele...
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
bb_yasmi spune:
cred ca toate sperantele mele de a avea un copil linistit de data asta se cam naruie.... asta micu' din burtica e la fel de agitat si jucaus cuma fost si sora'sa...
catank spune:
simonacip, roxy, mandreeac Multumesc pentru incurajari, ..sper sa creasca si burtica mea, cu toate ca...cred ca am luat si eu ceva in talie pt ca astazi la servici mi-am pus o perece de pantaloni pe mine si nu-i puteam inchide ...in ciuda faptului ca nu prea am burtica...cred ca o sa ma latesc de mama focului
In fine, ... va scriu de la servici, ...am fost si la bucuresti de dimineata pt a-mi lua rezultatul de la dublu test.La ora 5 trezit, la 7.30 ajuns...la 9.30 la servici inapoi
Mi-a iesit ok 1/1730 pt sindrom down si ptr trisomie 18 1/10000. Deci...nu stiu daca voi mai face triplu test...Mandreeactu ai fost la dr cu rez de la dublu test(parca)ce ti-a spus?mai faci si triplu?
roxy...ce fain ca iesi in frig...super, te imbraci si va fi ok.Bravo!
mandreeacimi pare tare rau ca esti bolnavioara, cunosc starea...este groaznic, ...ce sa spun? bea ceaiuri caldute, multe, ..si sa stai numai la caldurica... zici ca ai luat paracetamol, nu te-a mai lasat? Cum te simti?sa-ti treaca.
bb_yasmi ce faci de papa astazi?sau ce ai papat bun?
anaxenaai reusit sa papi fasole pina la urma?
Pofta am si eu de ceva dulce... as minca o tarta cu visine facuta in casa, dar nu am visine, ... dau pe la mama soacra si poate gasesc la congelator, daca nu... castraveti cu miere sunt preferatii mei.
..astazi cind am ajuns in Bucuresti ma gindeam la majoritatea din voi (cele din bucuresti fireste)asa aveam chef de o intilneala pe frigul ala ...
V-am pupacit, ..si mai revin,...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi cred ca toate sperantele mele de a avea un copil linistit de data asta se cam naruie.... asta micu' din burtica e la fel de agitat si jucaus cuma fost si sora'sa... mamica fericita de printesa si baietzoi s20 |
ti-am spus eu ca de aia l-ai botezat baietzoi poate chiar il faci fotbalist
BB on board!!! 15+
mandreeac spune:
Catank nu m-a mai lasat, ba din contra acum m-au luat si frisoanele, imi curg si ochii, de nas nu mai vb.. Mi-a zis ca am venit sa ma laud cu acel rezultat si nu mi-a zis nimic de triplu test, dar nici eu nu am intrebat. Am fost cascata, dar de acum ma apuc sa imi fac listuta cu intrebari pentru data viitoare cand ma duc la dr.
Castraveti cu miere???????Nu am auzit in viata mea. Da e si normal sa ne latim, mie burtica imi creste si imi creste si imi creste, o sa am bebe mare.
Felicitari pentru rezultatul de la dublu test!
Strumphule nu fi suparata. De fapt eu vb, ca si eu am o stare de cateva zile, de tot rahatul.....
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+
roxy_s spune:
am venit
mi-am facut si o cafeluta cu lapte si rontai de zor la niste pufarine.
mandreeac eu nu am masurat asa in detaliu, adica cu centimetru. si mie imi creste burtica vazand cu ochii, sanii tot la fel de mari au ramas,parca s-au mai rotunjit putin si s-au mai umplut, dar nu pot sa zic ca au mai crescut prea mult...nu stiu ce sa zic
bb_yasmi ce harnicuta, ai terminat tot
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
roxy_s spune:
antguess nici mie nu mi-a zis doctorul nimic de grupa sanguina. si eu am 01 si sotul AII. asa ca...stai linistita, nu cred ca este vreo problema, posibil la nastere sa trebuiasca sa fie bebe tinut mai mult la ultraviolete...parca asa ceva
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
roxy_s spune:
scrish nu-i adevarat cu elevit-ul. nu ingrasa , nu-ti face nimic. eu iau elevit si am luat si inainte si nu m-am ingrasat deloc.
cica sunt cele mai bune si complexe vitamine, asa ca poti sa le iei
mandreeac daca zici ca "cresti" asa mult pe saptamana, cum o sa ajungi dupa 9 luni? la un moment dat vei sta pe loc putin presupun
bb_yasmi spune:
catank am facut papricas de cartofi cu carne macra de porc si cu castraveti murati.
andreea, la prima sarcina am fost si eu asa. cresteau sanii de la o zi la alta. si acum au crescut dar nu asa ca si prima data. cu burtica la fel. acum a doua oara e mai micuta decat la prima sarcina. doamne ajuta!!
roxy si eu zic ca vitaminele nu ingrasa (de fapt sotul mi-a bagat ideea asta in cap ) conteaza cel mai mult sa iti controlezi alimentatia.
strumfule multi pt tine.
catank...castraveti cu mieree...........ihhhhhhhhhhhh.....asta da pofta...