Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza foarte util link-ul!!

antguess si eu si sotul avem incompatibilitate de sange conform primei doctorite la care am fost, eu am 0II si sotul AII. mi-a zis ca cel mai probabil va trebui sa fac dozare cu anticorpi. cand am schimbat doctorul si am ajuns la cea care ma tine in evidenta a zis k nu e nevoie sa fac o asemenea dozare la prima sarcina si ca avand in vedere ca suntem amandoi parinti tineri si ft sanatosi o sa fie totul ok. acum nu stiu ce sa zic, din articolul madutzei grupele noastre sunt compatibile...

eu nu am mai ajuns deci la nici o dozare, ma simt foarte bine si bebe se dezvolta excelent...nah ca acum incep sa am si eu pitici pe creier

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Va multumesc pentru informatii, am citit din link-ul acela. multumesc

in leg cu prenatalele...si eu am luat cateva saptamani si dupa accea imi faceau greata.....am mai sarit si eu cateva zile cand simteam ca imi este extrem de greata

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

eu cu vitaminele prenatale am o mare dilema, doctorita mea pana acum nu mi-a prescris...luni am programare si o sa ii spun ca vreau sa mi se ia si sange ca sa verificam valorile de vit in organism...nu stiu daca real am nevoie sa iau sau nu.

despre elevit am auzit tot felul de minuni, prima ca ingrasa foarte mult si a doua ca se iau ca sa iasa copii pufosi. citeam pe multe forumuri de mamici care au luat elevit pe perioada indelungata si aproape toate au avut bebei cu peste 4 kg la nastere.

de capul meu nu vreau sa iau nici o vitamina iar cu acidul folic mai continui pana duminica si gata..

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo raceala m-a doborat de=a dreptul. Stranut si imi curge nasul de nu se poate. O sa imi fac apa cu sare doar la picioare, poate poate s-o intampla vreo minune. Ba m-am suparat pe el, ca il tot rugam sa se imbrace mai gros, ca e f frig si el sustinea ca lui ii e cald, pana cand a racit. Pe el l-a tinut vreo 2 zile , iar pe mine m-a terminat.

Roxy asa sa faci, sa ii mananci urechile daca vine racit.

Miki mi-a venit ea de hac, nu eu ei.

Azi e ziua mea de masuratori si vreau sa va spun ca mi-a crescut burtica cu 2cm fata de saptamana trecuta. Cam asa imi creste burtica cu 2 cm pe sapt si sanii cam cu un cm. Deja am 94 de cm la bust, eu care inainte cred ca aveam undeva la 84-85cm. Se mai confrunta cineva cu asemenea cresteri?????

Intru si eu sa va vad burticile, dar la mine picasa face niste figuri ca nu stiu ce imi vine sa ii fac.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am fost si mi-am cumparat natal vit. asta mi le-a recomandat dr dar nu le gaseam. data trecuta imi daduse elevit ...oare au si ei un procent din vanzari???

mi-a iesit un paprikas.... de zile mari.....

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Georgyiuly ce printesa frumoasa aveti, sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Si burtica e frumoasa!

Miki si Catank aveti doua burtici tare frumoase si micute!

Strumphy acum am vazut si eu poza cu bebelina! DOamne cat e de simpatica, am si eu una la fel cand micul printz isi suge degetul!

Iony ai o burtica tare frumoase si primele hainute sunt asa dragalase! Eu i-am luat un trening pentru 6 luni, dar ii voi cumpara si body-uri si de toate.

Stefy ti-am vazut si tie burtica, e maricica si tare frumoasa!

Simo tie am apucat sa iti admir pozele de cand le-ai pus, ca a si mers, insa nu stiu daca ti-am spus cat esti de frumoasa, desi cred ca am mai facut-. Ai o fata asa blanda si burtica.

Scrish eu iau vitamine Elevit si am testat o saptamana sa vad daca de la vitamine iau in greutate sau nu, si desi nu am mai luat vitamine am luat in greutate. Acum nu stiu ce sa mai zic, mie dr mi-a zis ca vitaminele sunt pt bebe sa le iau, mai ales daca nu ma alimentez corect.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

deea ce e cu tine de nu mai intri pe aici????

strumfule ce "coci'?????

si ffff multe alte fete dragi nu au mai intrat.....dar nu ma mai puna cum sa "strig catalogul". se stiu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

la sarcina cu cristi am avut alt dr care mi-a dat sa iau elevit pana in sapt 15, apoi nimic dupa. Acum dr-ita mi-a dat la inceput sa iau si elevit, dar imi era f greu sa-l inghit si mi-a zis sa reunt la el. din sapt 13 nu mai iau nici o pastila. Data viitoare cand merg al ea o sa o intreb daca mai tb sa iau ceva, sau e ok si asa.
La mine elevit-ul da o pofta extraordinara de manacare. Nu as vrea sa ma ingras la fel de mult ca la Cristi, si nu din motive de silueta cat din motive de mobilitate. Atunci nu mai puteam sa-mi pun singura ciorapi sau sa ma incalt . nu mai vreau sa ajung asa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mada nu tu spuneai ca ai pus 18 kg??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burtici !!!

Iaca am aparut si eu daca tot am fost strigata si nu , nu coc inca nimic, mai pe seara niste vinete sa fac o salata si poate si niste ardei si gogosari sa fac o zacusca deci yasmi daca te oferi te invit la curatat vinete si gogosari

Am citit tot din urma dar nu prea am ce pune , ca nici daca spun am vazut ca vorbesc eu pentru mine si pe nimeni nu `ntereseaza ... deci vorbesc eu cu mine aici la mine acasa si ma cert si bat cu matzele mele Azi dimineata am gasit iar motanbul pe masa unde mancam si l-am articulat , si-a luat vreo 5 cozi de matura pe spinare ca am vazut rosu in fata ochilor , nu si-o mai furase de vreo luna cred si s-a invatat cu binele, adica numai trancanit eu din gura si el sa faca cum vrea el... a dat sa ma zgararie si mai rau si-a mai furat o coada de matura in plus Asa-mi vine sa le fac bucati si sa le arunc la gunoi, daca m-ar auzi protectia animalelor de aici ...au au ce -as pati nici nu vreau sa ma gandesc

Cam atata sunt intoarsa pe dos ... spal rufe de dimineata sa imi treaca

BB on board!!! 15+

Mergi la inceput