FIV la Sibiu (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Va multumesc pentru raspunsuri..daca ma "lasa" si pe mine graviduta..o sa ii ridic statuie dr Ispasoiu.Si eu imi doresc gemeni dar as fi cea mai fericita si daca ar fi doar 1 singur puisor.
Yarrina pai daca este asa m-as apuca sa-mi fac singurica analizele..aici la Craiova..dar accepta sa vin cu analizele facute in alta parte?
Analizele care trebuiesc facute sunt cele de pe prima pagina nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

andrreea,

pt inceput trebuie analize si RABDARE!

si eu am mers ca si tine ,hotarata sa fac fiv din prima.dr c mi-a spus scurt si concret ca nu sunt candidata de fiv ca am sanse si pe alte cai,desi incercam mai bine de 1 an.

si oricat am insistat eu pe fiv,indiferent de costuri,m-a refuzat politicos,si mi-a stabilit ce am de facut.protocolul lor e foarte serios ,nu tine cont de sentimentalismele noastre.

in plus ,am 2 prietene care au reusit cu fiv cu el si eu tot insistam pe fiv dar degeaba.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Bonsai are dreptate, Andreea, cel mai bine e sa ai incredere maxima in ei, ca stiu ce fac si chiar sunt deosebiti.

Bonsai, ceva simptome?

Cat despre analize, daca sunt mai noi de 6 luni tin cont de ele oriunde le faci. Sunt chiar umani din toate punctele de vedere.

Oana, cu voia lui Doamne-Doamne 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Dragele mele, sper sa fi clocit suficient azi noapte, azi m-am trezit la 6.30 :(

am mare noroc cu sotul meu care ma rasfata, mi-a adus micul dejun la pat :)

mona, sunt sigura ca e de bine, fa te rog testuletul si zi-ne ca ai vazut II ...iti tin pumnii in continuare..si gandeste pozitiv!!

talida, pe la ce ora ai facut punctia?..super rezultat, felicitari maxime!!! sa ne tii la curent cu evolutia micutelor :)

referitor la outele mele, ar trebui sa fie suficiente pentru o incercare, dar cred ca ma gandeam sa am si de rezerva cateva, in cazul in care la prima incercare as avea emotii..

endometrul era "perfect", tristratificat, in z15, dimensiune 9mm....super tare dr. I, cred ca este si un bun psiholog....a stiut sa accentueze punctele pozitive.

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Mona am avut punctia la 12,acum astept telefon de la clinica
Tu sa stai cumintica ,acolo la caldurica si sa clocesti,va fi bine si la tine ..
Mona mersi pt pumnii stransi,eu cred ca si tu o sa ne dai o veste buna
Pupicei la toate fetele!!

Mergi la inceput

Scuze,pt Lola-era ora punctiei,se vede ca acum sunt cu capul in nori
Pupici

Mergi la inceput

Fetelor,tocmai m-au sunat de la clinica!
Am 20 de embrioni!!!acum sa vedem cum evolueaza!!D-na embriolog a zis ca cel mai probabil embriotransferul va fi miercuri!!
Haideti sa va fac cinste!! pardon ceai sau laptic ca nu avem voie altceva
Va pup!!
Lola tu nu ai pm activat ?? te pup!!si scuze ca ai asteptat din cauza mea!!SI te cert ca nu mi-ai spus ca vi sa ne si vedem,dar te iert,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor eu am terminat aici si las locul celorlalte fete ..sa dea DD sa fie bine..eu reiau la anul..va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Mona ,ti-a venit uratul??
te pup si sigur vei reusi ! Esti o femeie puternica si te apreciez pt puterea ta de a lupta pt bebelul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Mona,
nu dispera insa, sigur va veni si vremea ta!!

talida, un rezultat [cool....sa dea dumnezeu sa fie bine!!

ajutati-ma va rog sa imi activez si eu PM-ul..am incercat dar fara rezultat

Mergi la inceput