FIV la Sibiu (18)
Raspunsuri - Pagina 19
crudiutalida spune:
Lola-ca sa-ti activezi PM (private messages) te duci in stanga pe mesaje private - dreapta Options si bifezi Activeaza mesajele private ...
Pupici
Andrreea spune:
Off dragelor,eu chiar asta speram..sa reusesc sa fac fiv lunile astea
Credeti-ma..rabdare chiar nu mai am,au trecut 3 ani de zile in care am simtit ca o iau razna si ca nu mai am putere sa merg mai departe :cry:
M-am gandit sa astept sa imi vina rezultatele sa vad daca ne-a trecut tampenia aia de ureaplasma si sa ii trimit un mail dr I sa imi spuna ce crede.
Voi ati mai comunicat cu el in modul acesta?raspunde la mesaje?
Mie o doctorita de aici din Craiova mi-a recomandat sa fac HSG,inainte sa de FIV,pe voi v-a pus sa face-ti si aceasta investigatie?
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrreea Va multumesc pentru raspunsuri..daca ma "lasa" si pe mine graviduta..o sa ii ridic statuie dr Ispasoiu.Si eu imi doresc gemeni dar as fi cea mai fericita si daca ar fi doar 1 singur puisor. Yarrina pai daca este asa m-as apuca sa-mi fac singurica analizele..aici la Craiova..dar accepta sa vin cu analizele facute in alta parte? Analizele care trebuiesc facute sunt cele de pe prima pagina nu? |
Andrreea eu toate analizele le-am facut la noi la Synevo si le trimiteam ulterior pe mail celor de la Polisano. Ar fi bine sa ai rezultatele la cat mai multe dintre ele atunci cand mergi la prima intalnire.
Spuneam ca "am fost" pacienta dr.I, deoarece dupa ce am ramas gravi, dansul mi-a recomandat sa ma reintorc la medicul meu din Craiova, ca sa imi urmareasca sarcina.
Dar "voi mai fi" pacienta dr.I peste ceva timp cand vom mai vrea o surioara/un fratior pt puiutza noastra. Am mai lasat ceva la pastrare si cu ajutorul lui DD vom reusi!
dana 39+ cu Mara Alexa
lola77 spune:
Dragelor, ma tot gandesc cum sa mai cresc putin outele astea..
Voi ce luati in perioada de stimulare in afara de tratamentul propriu zis?
danaisa20 spune:
Andrreeaa HSG cred ca am facut cam toate.
Intra in investigatiile initiale in cazul cuplurilor cu infertilitate. Facand HSG poti sti daca trompele tale sunt permeabile sau daca sunt cumva infundate. Eu nu am facut nici o inseminare inainte sa fac HSG.
dana 39+ cu Mara Alexa
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lola77 Dragelor, ma tot gandesc cum sa mai cresc putin outele astea.. Voi ce luati in perioada de stimulare in afara de tratamentul propriu zis? |
Nu te mai stresa!
Vei vedea ca o sa fie numai bune ouale tale la punctie. Cresc ele de la o zi la alta!
dana 39+ cu Mara Alexa
lola77 spune:
Danaisa, multumesc mult pentru incurajari...as vrea macar cele 13 sa fie puternice...
Andrrea, eu am facut HSG, insa odata ajunsa la dr. I mi-a zis ca nu era necesar sa o fac, odata ce eram hotarata sa fac fiv...pentru ca daca ai probleme la trompe, el le vede si la eco....mie cel putin asa mi=a zis...la noi problema fiind numarul gigeilor...
depinde de la caz la caz, dar asta e in cazul patologiei masculine.
eu am retinut pentru ca HSG nu prea voiam sa fac, pentru ca ziceam ce conteaza daca mai am trompe permeabile sau nu, odata ce stiu ca trebuie sa fac fiv..insa o dr-ita de fiv din buc mi-a zis ca e obligatoriu....
Andrreea spune:
Am inteles fetelor!!Eu am facut instilatii si doctorul a spus ca trompele mele sunt permeabile..probabil ar trebui sa fac si HSG sa fiu sigura,unii doctori mi-au spus ca nu este cazul de asa ceva.Danaisa tu unde ai facut HSG?banuiesc ca aici in Craiova nu prea am sanse..