FIV la Sibiu (18)
Raspunsuri - Pagina 17
oana_cnt spune:
Talida, felicitari si sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea buna peste 5 pana la embriotransfer, plus 10 zile.
Oana, cu voia lui Doamne-Doamne 5+
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrreea Fetelor va multumesc frumos pentru raspunsuri Ma bucur sa vad ca mai sunt fete si din Craiova.Ma bucur tare mult ca v-am gasit!! Danaisa vad ca tu esti graviduta :D ai facut Fiv cu dl Dr I?daca da ai reusit din prima? sper ca nu te deranjaza ca ti-am pus aceste intrebari. Ma gandeam ca dl Dr C este mai experimentat ca este mai in varsta..dar si eu inclin spre I.Dupa cum v-am spus nu am probleme mari dar sunt putin cam sceptica..dupa atata timp de incercari fara succes..parca mi-e cam greu sa cred ca o sa reusim si noi. Eu si sotul ne-am hotarat sa mergem la SB si cred ca o sa facem programare la inceputul lunii noiembrie pentru consultatie.Vrem sa facem FIV pentru ca nu mai avem rabdare.Oare am sanse sa fac anul asta?adica..cum decurg lucrurile..te duci la consultatie,dupa facem analizele etc..dureaza mult pana la FIV? Imi cer scuze ca am pus atatea intrebari si sper sa aveti rabdare si cu mine :D |
Andrreea, daca voi putea iti voi raspunde la orice intrebare.
Nu am reusit la FIV din prima, dar dupa punctie si fertilizare am avut 9 blastocisti. In decembrie 2009 am transferat 2, dar nu a fost sa fie, insa in februarie am mai transferat 3 si din acestia unul a fost invingator.(am fost pacienta dr.I)
Referitor la intrebarea daca vei putea face FIV anul asta nu stiu ce sa zic. Tb sa discuti cu dr. Eu cand am ajuns la Sibiu, aveam deja la activ 7 inseminari nereusite (facute in Bucuresti) si dr a zis din start ca mergem pe FIV. Am inteles ca se face FIV dupa 3 inseminari nereusite. Acum, probabil depinde de la caz la caz.
Primul pas l-ati facut - ati hotaratsa mergeti la SIBIU. Acum ramane sa faceti programarea si sa mergeti cu analizele pe care le aveti.
Eu va doresc sa va impliniti visul cat de curand!
dana 39+ cu Mara Alexa
misspii spune:
Talida - am 12 embrioni de 8 celule ,maine embriotransferul.au zis ca sunt bine si s-au dezv OK si au zis ca nu o sa fie 3 ci doar 2 .
asa ca maine o sa am gemeniiiii,sunt baietei si duminica venim acasa toti 4 ,ca nu putem sta mai mult ca avem catel si "bona" vine doar sambata seara si duminica dimineata.
Va pup pe toate si va doresc o sambata si o duminica frumoasa.
Oana - ma bucur pentru tine si te admir pentru optimismul tau .sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos .din pacate eu sunt in partea opusa - vad intotdeauna partea goala a paharului.
La cat timp se face beta?
danaisa20 spune:
citat din mesajul lui crudiutalida Buna fetele! Am avut azi punctia,27 ovocite,acum sa vedem cate ne anunta maine ca s-au fertilizat Mona te pup,ai dreptate se valasa si la tine cu Ochisori cand o sa vre Doamne -Doamne,si eu cred ca va fi curand si iti doresc din suflet asta!! Lola si eu cred ca stai destul de bine,am intalnit azi la punctie o fata care avea 6 foliculi ! Misspii tu ce ne mai spui?Ce faci?? |
Felicitari! Ai clocit ceva outze acolo!
dana 39+ cu Mara Alexa
johanas spune:
Salutari la gravidute si la viitoarele gravidute,multe felicitari proaspetelor gravidute si succes celor ce au intrat in hora.Danaisa ,draga de tine ai ajuns la 39 de saptamani,nastere usoara!!! si sa-ti de DD O BEBELINA FRUMOASA ,SANATOASA SI DESTEAPTA. Eu nu prea scriu ca nu-mi merge netu'si trebuie sa stau ceva pana reusesc sa trimit un mesaj,dar v-am urmarit tot timpul.In general sunt bine ,bb la fel ...ce sa fac numar si zilele pana ce-mi voi tine copilasul in brate .Va pup pe toate .
25+
danaisa20 spune:
Johanas, multumesc!. Saptamana viitoare se pare ca vom deserta sacutul...
Dar ce ai mai avansat si tu...25+
Pana la urma ne dezvalui ce ascunde burtica ta?
Tu unde o sa nasti?
Misspi, multa bafta maine! Sa ai grija de gemenasi! Sa ii iubesti pe amandoi la fel!
dana 39+ cu Mara Alexa
johanas spune:
Danaisa sti ca-ti spuneam ca presimt ca o sa am baietel? asa este .Sa-ti provoace nasterea, saptamana viitoare?
25+
danaisa20 spune:
citat din mesajul lui johanas Danaisa sti ca-ti spuneam ca presimt ca o sa am baietel? asa este .Sa-ti provoace nasterea, saptamana viitoare? 25+ |
Pupam baietelul tau!
Pai nu stiu sigur daca imi face ceza sau imi provoaca nasterea...(dar nu ma lasa sa trec peste 40 de sapt)
Luni merg iar la control si sper sa aflu,ca sunt tare nerabdatoare.
dana 39+ cu Mara Alexa
Andrreea spune:
Danaisa iti multumesc din suflet pentru raspunsuri.
Am o gramada de intrebari de pus dar o sa incerc sa nu va stresez prea tare
Sincera sa fiu nici despre FIV nu stiu foarte multe.
De ce spui ca..ai fost pacienta Dr I?Nu "cu el" ai ramas graviduta?
Voi,fetelor ma ajutati sa am mai multa incredere cand vad ca atat de multe reusiti sa ramaneti gravidute!Sper sa ne dea si noua D-zeu un puisor cat mai repede.
yarrina spune:
Dar ce ne inmultim! Face furori dr I observ.
Naida amandoi dr sunt f buni...depinde cata rabdare ai. Dr Chicea este foarte ocupat si stai mult pe la usa lui. Si dr Ispasoiu a inceput sa fie din ce in ce mai solicitat dar este foarte rabdator...mie nu mi s-a intamplat sa astept mult pe la usa lui. Eu il recomand pe el pentru el m-a lasat insarcinata cu gemeni.
FIV se face de obicei dupa 4 Inseminari nereusite...dar depinde de la caz la caz. La mine asa a fost. Daca te duci cu toate analizele facute s-ar putea sa incepi stimularea la CM-ul urmator, daca nu ai facute toate investigatiile mai dureaza pana ti le faci. Plus ca tre sa iei in calcul ca vine perioada sarbatorilor.
pe toate fetele si va tin pumnii!!
fericita!! 31+ si