Mattia, a doua minune din viata mea!
Raspunsuri - Pagina 2
danangie spune:
Ooooo abia acum vad ca esti graviduta! Sarcina usoara pana la termen, felicitari!!! D-ne ajuta!! 
Mami
de
Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.Pozici cu noi
danangie spune:
Am uitat totusi sa povestesc momentul cand am aflat ca Martina de fapt era baietel. Ne dusesem la eco si cand doctorita pusese sonda pe burta pe ecran au parut asa 2 oute mariiii ca am inteles imediat ca Martina mea nu avea sa vina.
Recunosc ca pe moment am avut asa un sentiment ciudat dar pe urma m-am bucurat. Si cum mai spusesem o data, daca a fi sa o iau de la capat as vrea ca al doilea copil sa fie tot baiat. Nu as mai vrea fata. E mai frumos ca primul copil daca e baiat sa aiba tovaras de joaca tot baiat. Sau viceversa in cazul fetitelor. Parera mea. ![]()
Mami
de
Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.Pozici cu noi
ancadragoman spune:
Dana nu ai tu talent de fete ,asa ca soacra cu trei nurori scrie pe tine![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
danangie spune:
ANCA 

Ptiuu ce m-ai facut sa rad! Incep bine ziua!
-am Mariuca!
Mami
de
ancadragoman spune:
pAI RAD DE TINE CA PARCA MA VAD SI PE MINE CU TREI FETE ,LA FEL CA MAMA![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
RAMONELLA spune:
Multumesc mult!Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Si la voi la fel!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
5+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
danangie spune:
ANCA tu chiar nu m-ai vazut mama de fetite. Voi fi soacra de 3 nurori.
Vom avea un alt baietel.![]()
Mami
de
boticelina spune:
Dana, supertare
Felicitari, sa va taiasca si cel de-al treilea fecior, sa fiti fericiti cu totii, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate casa ta peste vreo 2-3 ani cand s-or lupta ca spadasinii 
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ancadragoman spune:
Pai ti-a zis mama omida![]()
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei

anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
RAMONELLA spune:
Uauuu,Dana,felicitari!!!sa va traiasac si sa fie sanatosi!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
5+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"