Ghiocei de Martie-Aprilie***258***
Raspunsuri - Pagina 17
Anaan spune:
Salutare!
Al meu sot m-a invitat azi la teatru, dar pana la urma ne-am hotarat sa stam acasa si sa ne sarbatorim cu piciul nostru, ca doar pe el il iubim cel mai mult pe lume
. Asa ca H. l-a scos pe Dei-dei la plimbare, iar eu am facut o baie luuuunga si acum ma rasfat cu voi
, in timp ce al meu sot pregateste niste paste...festive
, iar Andreiul misuna pe langa mine.
Am vazut poze ( pe Picasa) de la Sovata, facute de Costin. Foarte, foarte faine!!! M-am reindragostit de Adelake
, care zambeste nemaipomenit!De asemenea, m-am delectat cu Ariana
si m-am minunat ce priceput e tati al ei la aranjamente culinare. De fapt, azi a fost inca o zi a pozelor grozave, are si Pisik pe Facebook niste fotografii superbe!
Monnvas, ce sa zic? Dimineata e prezenta tanti, insa nu sta doar ea cu Andrei, eu sunt la datorie. Tanti mai calca, mai face o mancare, iar Gulia sta cu mine. E adevarat ca tanti il scoate la plimbare, ca sa pot eu sa scriu. Seara, in general de la 5 la 8 eu am meditatii si atunci sta cu H. Dupa aceea, suntem amandoi la dispozitia lui. Contabilizand, cred ca Andrei sta fara mine cam 4, maxim 5 ore pe zi.
Anca,frumoasa relatarea ta!
Daca au fost motive de suparare, da-le in amarul lor ( vorba ardeleanului), important este sentimentul final si acela, chiar tu ai spus, a fost unul de multumire!
.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. A, da: merg la fitness o data pe saptamana doar, deocamdata . In curand as vrea sa trec la de 2 ori. Caci cand cu pregatirea de doftorat amsarit peste sala, am mancat nonstop si v-am zis ca m-am facut cu 1 kil juma in plus, ceea ce la impresionanta mea inaltime se vede!!![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Ce bine ca reusesti sa mergi si o data pe saptamana. Si eu mi-am propus, dar cred ca o sa reusesc abia dupa ce-l dau pe pici la gradi.
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Pisigri nasol cu otita. Sper sa va faceti bine cat mai repede. Si David este cu mucii pana la genunchi de cand am venit de la Sovata si mi-e tare frica sa nu faca o frumusete de otita caci se mai tine din cand in cand de urechi.
Stati ca ma striga sotul, cica are copchilu febra 

olishka spune:
Vreau si eu sa vad pozele facute de Costin!!! Dar...unde?

Ilinca_M. spune:
Vai, saracutza Pisilinca!
Mama lor de crocobauri! Dar de ce antibiotic tot pe branula tocmai pana luni?...
Am uitat s-o felicit si pe mababei pentru rotunda aniversare!
Si eu am o prietena care anul trecut in iunie mergea emotionata la prima intalnire si in noiembrie ii jucam la nunta (si nu, nici vorba de bebe!)
Tufete, unde-ati vazut voi pe Adelake si Ariana?! Vreau si eu link, macar pe pm!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui olishka Dodo vreau si eu sa donez o bijuterie pentru bazar, dar nu stiu cum sa procedez. |
daca doresti sa o donezi ce-l mai simplu e sa o trimiti persoanei care se ocupa de caz.Varianta o idee mai complicata (desi mie nu mi se pare asa) e sa o adaugi(fotografia) la noul bazar ca-i pui pret ,descriere si pt cine o donezi) .Daca e licitata vei fi anuntata prin e-mail si cand e vanduta la fel .
Dar cel mai important cere-i parerea si sotului pt ce vrei sa faci cu bratara

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Adee spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Adee, ce tare! Dar esti singura la birou? Si cate ore stai acolo? N-are nimeni de comentat? Iar la chefuri nu se fumeaza mult, nu e debandada prea mare, n-o pierzi din ochi? Ceva poze mai noi cu haioasa mai ai, ca mi-e dor de ea? Nu-mi amintesc: tu mai alaptezi sau ati incheiat capitolul? Parca ati incheiat dar nu-mi amintesc cum, daca ai povestit mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
La birou sunt numai eu cu tata, si cateodata si contabila, iar a mei acolo si locuiesc, si Ariana mai sta si cu mama inainte sa plece la scoala. In perioada asta sezonul turistic e cam mort si nu mai merg chiar in fiecare zi la munca, iar daca merg incerc sa respect orarul de somn al Arianei, sa fim acasa cam pe ora 15 cel tarziu.
La chefuri se fumeaza, dar eu zic ca maxim de 2 ori pe luna, daca sta in fum cateva ore nu are nimic, mai ales ca Ariana danseaza de rupe si se baga in seama cu toata lumea
Poze mai noi avem la semnatura, iar cu alaptatul inca stam bine
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
Adee spune:
| citat din mesajul lui Anaan Am vazut poze ( pe Picasa) de la Sovata, facute de Costin. Foarte, foarte faine!!! M-am reindragostit de Adelake , care zambeste nemaipomenit!De asemenea, m-am delectat cu Ariana si m-am minunat ce priceput e tati al ei la aranjamente culinare. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Multumim

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
pisigri spune:
Pai Ilinca, antibioticele sint injectabile...iar unul dintre ele ustura si pe branula, in prospect scrie ca intramuscular se administreaza in combinatie cu un anestezic...deci de ce sa ii intep funduletul de doua ori pe zi, cind putem sa mergem o data pe zi la spital sa stam juma de ora sa le faca pe amindoua...?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)