Ghiocei de Martie-Aprilie***258***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aha, pisigri, eu credeam ca pot fi date si oral...
Adee, io-s curioasa: cum ati ajuns la dormit toata noaptea si de cand? Asa i-a venit ei, spontan, sau ai ghidat-o cumva?...Ca daca exista vreo retzeta magica si eu as vrea sa stiu

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolaeSi imi apare o faptura blanda, cu o voce extrem de calda, de blajina [precum orasul ei se pare], si aud prin preajma un fel de ana maria. Intreb uimita "te cheama ana maria????" faptura zise da.... Hmmm, stau eu si cuget adanc, cum oare o fi posibil pe o astfel da blandetze sa o fi necajit???, dar asta este, incerc sa mai corectez din mers ce se putea, si adaug: "nu am adus surpiza si pt tine.. dar poate data viitoare...", si deodata misterul de desface. Faptura se numea anamaria, dar id-ul ei era annan. Aaaaaaaa, deci annan, da, asa imi iese socoteala :))).Poze cu noiVeronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor
Ha, ha, Anca, sper ca si eu sa iti fac o surpriza cel putin la fel de placuta cand ne vom intalni, chiar daca n-o sa iti iasa socoteala. Glumesc, da? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am vazut-o pe smechera de Ariana, ce blonda e!!

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aha, pisigri, eu credeam ca pot fi date si oral...
Adee, io-s curioasa: cum ati ajuns la dormit toata noaptea si de cand? Asa i-a venit ei, spontan, sau ai ghidat-o cumva?...Ca daca exista vreo retzeta magica si eu as vrea sa stiu

17 luni
Manole forever
Sovata

nu avem nici o reteta magica. A inceput sa doarma toata noaptea cam de la inceputul verii. Stateam in casa numai chiar sa dormim si sa mancam, intram in casa seara pe la 9,30 si probabil fiind foarte obosita, a inceput sa doarma toata noaptea. Totusi cred ca ne ajuta suzeta si dormitul in gasca

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

www.youtube.com/watch?v=Fw7dYq_VQ4E" target="_blank">Alooo, se aude?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Am ras cu lacrimi. M-am mai uitat si la Chiscuta cantaretul; eu nu stiam hitul "Hai la groapa cu furnici"; acum tot aia imi rasuna in minte

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am dat o tura de cartier si am adormit copchilul. Ce sa fac, daca altfel nu merge nicicum Oricum sunt super multumita de ora la care a adormit astazi. Sunt insa f suparata caci de astazi a inceput sa horcaie f tare in somn. Nu stiu cand ne mai trece raceala asta

Am vazut-o si eu pe nastrusnica de Ariana si frumoasa familie. Si mie mi-a fost dor de voi Ade

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI SABY!

LA MULTI ANI ANAAN SI SOT!

LA MULTI ANI MABABEI SI SOT!

LA MULTI ANI CLAUDELA SI SOT

Olga, daca nu te-a intrebat pana acum soacra-ta de soarta bratarei poate nu te mai intreaba, oricum daca il intrebi pe sot va spune NU ca e de la MAMA!!!

Prisigri, multa sanatate Ilincai, sa treceti cat mai repede de perioada asta

Adee, e tare frumoasa Ariana, ce gropite are! Si eu vroiam reteta pt scapat de titi toata ziua si noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, urata patania cu otita; sa scape Pisilinca de ea cat mai repede!Bine ca nu are treaba cu branula...fetita cuminte, saracuta de ea!

Olga, cred ca soacra s-ar supara sa stie ca ai dat bratara; eventual sa faci cumva sa nu afle. Complicate treburile si cu soacrele, si cu cadourile de la ele

Andrei a scapat fara muci dupa expeditia la Sovata, ma si mir, ca atat l-am imbracat si dezbracat, incat puteam jura ca ne alegem cu niste musafiri nazali.

Eu perseverez: Ina, mai hai la o poveste, ca mi-e dor de tine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Intru si eu la spartu' chefului am vazut ca e rost de asa ca repede sa urez si eu :

Anaan & sotu'

Sa va iubiti si respectati la fel de mult si peste 100 ani si sa va bucurati de Gulia voastra !!

Mababei & sotu'

Sa fiti sanatosi si voiosi in continuare !!

si retroactiv

Ilinca & sotu'

Si voi sa ramaneti la fel de indragostiti si nebunatici ca si acum si sa va bucurati de frumoasa Sophihi !!

si nu in ultimul rand

printesa Maia

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Buna pranz!

1. novusel, legat de revelion, mi-am permis sa intreb despre pretul pt noi pentru ca, din ce ai scris tu:

- pensiunea Adelante Moeciu http://www.pensiunea-adelante.clubturism.ro/ perioada 31.12.2010 - 02.01.2011 adica 2 nopti cu demipensiune, 120 eur/persoana

eu nu am dedus DELOC ca orice camera este asimilata cu 2 adulti, indiferent de ocupanti. Dar ma rog.., ce sa fac, asa sunt eu, vorbesc "preaaaa muuult" si gandesc prea putin

Cu vorbitul sunt PERFECT DE ACORD cu tine ,in rest te-a lamurit Gaza mai jos

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput