Ghiocei de Martie-Aprilie***258***
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
Nu m-a intrebat pana acum de bratara caci mi-a facut multe astfel de cadouri pe care eu nu le port caci nu sunt pe gustul meu, dar ar fi urat sa-i spun asta, asa ca ar fi culmea sa se apuce sa ma intrebe de toate in parte.
Pr Cristi nu-l intereseaza ce fac cu lucrurile mele si oricum nu-i placuse deloc nici lui bratara si mi-a zis sa fac ceva cu ea, dar mi s-a parut aiurea.
Oricum m-am hotarat...o pun la bazar. Decat sa stea un obiect nefolosit, mai bine il pun acolo, se bucura cineva de el.
Acum insa am alta dilema....cam cat ar costa o bratara de haur?
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Pr Cristi nu-l intereseaza ce fac cu lucrurile mele si oricum nu-i placuse deloc nici lui bratara si mi-a zis sa fac ceva cu ea, dar mi s-a parut aiurea. Oricum m-am hotarat...o pun la bazar. Decat sa stea un obiect nefolosit, mai bine il pun acolo, se bucura cineva de el. Acum insa am alta dilema....cam cat ar costa o bratara de haur? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Pai, daca nici Cristi nu-i are grija, atunci bine faci, macar se bucura cineva de banii obtinuti pe ea. Cat despre pret...no idea...nici eu nu-s amatoare de haur
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Pe Saby am felicitat-o dis de dimineata dar ii mai urez si aici inca o data un sincer La multi ani !!!
Distractie placuta la Roma 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Dodo vreau si eu sa donez o bijuterie pentru bazar, dar nu stiu cum sa procedez. Fetelor as vrea sa-mi dati un sfat referitor la asta. Cand am nascut am primit de la socrella, ca si cadou de multumire ca i-am daruit un nepot, o bratara de aur. Mie nu-mi place deloc aurul pe mine si n-am purtat niciodata bratara, nici macar nu am scos-o din cutie de cand am primit-o. Mi se pare aiurea sa stea insa nefolosita. Sa o vand mi se pare urat, totusi este un cadou cu o semnificatie, insa daca as dona-o pt bazar, nu m-as mai simti vinovata caci as face o fapta buna. Mentionez ca nu o voi purta NICIODATA. Vi se pare urat gestul fata de soacra? Voi ce parere aveti? Cum ati proceda in locul meu? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
La fel sunt si u cu aurul asa ca te inteleg, verigheta e singura exceptie, nu de alta dar nu mi-am permis de platina
Eu zic sa o donezi linistita

saby spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt. urarile voastre
, m-am simtit extraordinar azi.
Va pup, ma duc la nani ca la 4 e trezirea, sa ne auzim cu bine luni dimineata
!
Anaan spune:
Da, si eu le urez ( si aici) Ilincai si lui Andrei o casnicie exact asa cum si-o doresc si care sa-si pastreze savoarea si peste o suta de ani!

Saby, distractie de neuitat la Roma!
novus spune:
Am uitat de Claudela & sotu'
si voua !!
novus spune:
In seara asta Alexandra iar m-a lasat cu gura cascata, ne dragaleam toti trei in pat si eu ii zic :Tati ne iubeste, la care ea imi raspunde : mut adica mult
, m-am topit si Pisi era sa cada din pat de emotii dupa ce i-am tradus eu ce inseamna la ea mut
novus spune:
Anaan, iti trimit doar luni tablita, vreau sa merg intr-un loc unde vazusem eu mai profi dar ajung doar sambata acolo asa ca luni pleaca marfa !!
Cum au fost pastele aniversare
?
Anaan spune:
Gaza, eu sunt pro incuscrire. Doranna nu cred ca se supara, stie si ea ca fiul meu, sedus si abandonat, are nevoie sa-si (re)gaseasca fericirea! Oricum, eu sunt o soacra model
, imi iubesc si fosta nora si sunt trista ca nu mai avem vesti de la ea
In caz de forta majora, daca reapare frumoasa Iulia in peisaj, Gulia face fata si unei perioade de bigamie
, pana s-or lamuri toate aspectele sentimentale si legale, iar Katherina, la cum am vazut-o eu, e capabila sa gestioneze perfect situatiile tensionate si sa aprecieze o relatie mai nonconformista
. So, oficial, cerem mana fermecatoarei Katherina intru lunga si pasionata iubire!