Ghiocei de Martie-Aprilie***258***
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Monnvas, eu cind nu lucrez (deci de 2 saptamini...) stau cu Pisilinca mereu; extrem de rar ramine cu altcineva, doar daca trebuie sa mergem undeva unde chiar nu o putem lua cu noi. Ultima data am lasat-o cu mama ca sa intervievez niste potentiale bone, dixtractia a durat un ceas jumate plus drumul, deci vreo doua ore in total. Asa ca sa zic ca stau fara ea cam 5 ore/luna? desi nu se intimpla in fiecare luna asta. N-am inteles daca intrebarea ta se refera doar la cit timp sta mama cu copilul, sau si tatal. Daca e si tatal...nu mai zic :D:D ca il bag si eu pe consort in sedinta... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Doar cat stai tu FARA copil (dar tu esti om al muncii, nu se pune) si cine-l preia in timpul asta.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
olishka spune:
Salutare!!!
Ce de-a sarbatoriti astazi!!!
LA MULTI ANI draga noastra Saby
Sa ai parte de tot ceea ce te face fericita si sa aveti o vacanta de vis.
LA MULTI ANI Anaan si Horatiu
Sa ramaneti aceeasi familie frumoasa inca multi ani de acum incolo.
LA MULTI ANI Mababeisi sot ![]()
Sa fiti fericiti muuuulti, muuuulti ani.
LA MULTI ANI Claudela si sot
Fericire maxima va doresc si voua!!!
Am vazut filmuletul cu inginerul si m-am mai distrat un pic, caci astazi toata ziua am facut teme la mate si romana cu Chiti
Mai are un exercitiu si termina, dar mie mi-a iesit pe nas de atata e4xplicat.
Sunt cm obosita caci fii-meu a atins aseara apogeul, s-a culcat la 2.30 noaptea. Am simtit ca turbez, caci nu mai puteam de somn
Dimineata la 8 era treaz, asa ca sper ca astazi o sa se culce si el mai devreme, caci nici la pransz n-a dormit d3ecat 1 ora. Sper ca o sa-si regleze programul cand v-a incepe gradinita, caci eu turbez daca maicontinui asa.
Astept sa termine Chiti ultimul exercitiu la mate si sa-i bag la baita. Intru mai tarziu.
AAaaaa...mi-am adus aminte: Anca ai tu un talent de a povesti in detaliu, la care nu te intrece nimeni. Mi-a placut f mult. Bravo!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

Adee spune:
LA MULTI ANI Saby
LA MULTI ANI Anaan & sot
LA MULTI ANI Claudela & sot

LA MULTI ANI Mababei & sot
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani! si pentru Maia, Maya si cuplul Mababei & sotzu'!!

Anca, de data asta ai fost mult mai metaforica si mai abstracta in descriere si parca si mai succinta
.Acum ai insistat pe situatii, nu pe personaje, rezulta ca personajele noi au fost nesemnificative, cantitati neglijabile:))) Si detectez si niste unde de nemultumire/tristete dar eu nefiind de fatza nu stiu despre ce e vorba.
Monnvas, la noi sunt situatii de genul:
- zile cand nu lipsesc de-acasa deloc, iesim doar la plimbare, deci si cu fata;
- zile cand ies doar la mici cumparaturi deci nu plec de langa ea mai mult de juma de ora- o ora (ramane cu mama, huzband sau ambii);
- zile cand si eu si huzband avem treaba, impreuna (bere, adunare de pretini, shopping mai aprofundat) sau separat (io fitness, el repetitii sau scoala de soferi) si atunci Phiphi merge in deplasare la soacra (dar mai mult de 3 ore rar s-a intamplat).
Biensur ca eu prin casa o mai plasez pe Sophiphi maica-mii sau sotzului s-o distreze/supravegheze pentru a putea eu naviga in liniste![]()
Multumita de raspuns? (clipul nu-l pot viziona cu sonor ca doarme mirandolina, de la 19...ma tot intreb daca se va trezi fresh pe la 21-22 sau considera ca e noapte deja...)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
olishka spune:
Dodo vreau si eu sa donez o bijuterie pentru bazar, dar nu stiu cum sa procedez.
Fetelor as vrea sa-mi dati un sfat referitor la asta. Cand am nascut am primit de la socrella, ca si cadou de multumire ca i-am daruit un nepot, o bratara de aur. Mie nu-mi place deloc aurul pe mine si n-am purtat niciodata bratara, nici macar nu am scos-o din cutie de cand am primit-o. Mi se pare aiurea sa stea insa nefolosita. Sa o vand mi se pare urat, totusi este un cadou cu o semnificatie, insa daca as dona-o pt bazar, nu m-as mai simti vinovata caci as face o fapta buna. Mentionez ca nu o voi purta NICIODATA. Vi se pare urat gestul fata de soacra? Voi ce parere aveti? Cum ati proceda in locul meu?
Olga, mamica lui David iepurasul 

Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Sondaj printre tufetele care nu-s oamenii muncii (adica n-au inceput jobul): cat timp pe zi petreceti fara copchil? Si cui i-l lasati in timpul asta? (am de pus pe tapet cu consortul neshte treburi si am nevoie de o statistica, sa stiu daca-s absurda) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Eu petrec 24 din 24 ore cu Ariana. O iau cu mine si la birou, la cumparaturi, la chefuri... mai iasa cu tati la plimbare o data la cateva zile cand fac curatenie in toata casa (sau ies eu cu ea si face tati).
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
Ilinca_M. spune:
Olishka, mie nu mi s-ar parea un gest urat. Vezi ce parere are si sotzu'![]()
Adee, ce tare! Dar esti singura la birou? Si cate ore stai acolo? N-are nimeni de comentat? Iar la chefuri nu se fumeaza mult, nu e debandada prea mare, n-o pierzi din ochi?
Ceva poze mai noi cu haioasa mai ai, ca mi-e dor de ea? Nu-mi amintesc: tu mai alaptezi sau ati incheiat capitolul? Parca ati incheiat dar nu-mi amintesc cum, daca ai povestit![]()
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
A, da: merg la fitness o data pe saptamana doar, deocamdata
. In curand as vrea sa trec la de 2 ori. Caci cand cu pregatirea de doftorat amsarit peste sala, am mancat nonstop si v-am zis ca m-am facut cu 1 kil juma in plus, ceea ce la impresionanta mea inaltime se vede!!
17 luni
Manole forever
Sovata
pisigri spune:
Sa ma"laud" si eu de ce am lipsit (multumesc pentru telefoane).
De miercuri sapt trecuta,fiica-mea a facut febra. A luat Klacid 2 zile degeaba, a luat Ceclor inca 3 zile degeaba; duminica a inceput sa dea semne ca o doare o ureche, a vazut-o un ORL-ist de adulti care a zis ca e putin rosu timpanul. Luni dimineata la prima ora i-am dus pishu la analize ca suspecta dr infectie urinara, apoi am taiat-o la spitalul de copii sa o mai vada cineva.
"Cineva" a zis ca de prea mult timp sta cu febra, i-a recomandat Cefort pe branula. Marti ORL-ista din spitalul de copii a zis ca are o otita "presupurativa", cu alte cuvinte asteptam pina joi si daca nu fisureaza timpanul singura si nu regreseaza, daca inca mai face febra, punctioneaza ea timpanul sa curete puroiul. Si sa adaugam inca un antibiotic pe branula.
Din fericire, de marti de la 18 nu a mai facut febra, deci trag speranta ca miine (pina la urma a ramas pentru vineri) scapam la controlul ORL fara interventii de mica chirurgie, pentru ca ma sperie cumplit ideea de aanestezie, chiar si pentru 2 minute. Branula o mai tinem, banuiesc ca macar pina luni, aflu miine mai multe detalii. Din fericire Pisilinca nu e deranjata de minuta "ocupata", nici nu plinge decit cind i se dau antibioticele, nici nu trage de ea...
De la ce mega otita asta? Eu banuiesc ca de la un crocobaur de la gradi, caa fost mucoasa mult timp, practic intre racelile ei atit de dese mucii nu-i dispareau de tot. Nu a fost depistata la timp, antibioticele pe care le-am luat la inceput nu au actiune pe sfera ORL...si am ajuns unde am ajuns.
Asta asa, ca sa imi fie scuzata absenta.
De poze de la Sovata nu zic nimic inca, abia am gasit linkul Ilincai...oi mai cauta in urma si dupa celelalte...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)