Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 19
mstela spune:
Neata..cafea aveti de la Bacau.Sa auzim numai de bine!
Cuscra,Doamne ajuta voua,sa treceti cu bine peste toate incercarile!

Ma laud si eu cu muraturi puse (pt prima data) impreuna cu randunoiul dupa retete de pe bucataras
...si deja am terminat un borcan de gogosari
,la cat de buni au iesit (pe-aia EU i-am facut
)
Naty,sanatate!uoff..
Sanatate tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Neata!
Treziti de pici de la 6... la gradi inca nu l-am dus, sa vedem maine daca va fi apt... 3 grade afara... cautam in continuare apt... Asa incepe saptamana la Viena. Ma duc sa-mi iau o cafea, reala. Pe cea virtuala am baut-o deja (Cami
). Si sa vad cum impac piciul azi...
Lui Stefan i-am scos un dinte aseara, atarna urat... asa ca am datoria de onoare sa-i schimb banii din pusculita si sa ma duc diseara cu el sa-si cumpere o jucarie Lego
.
Matei mi-a aratat buba de dimineata. Uite buba! Trenu buba! Ubanu buba! (i-a facut-o metroul!!)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
VALENTINA C spune:
Neatza! Am ajuns la zi cu cititul, fiindca am fost plecati la ai mei la tara in weekend.
Ma bucur mult ca Zoze e acasa cu gashca!

Anca, esti acasa sau la munca???
Mimo, Teo incepe sa-ti semene la replici![]()
Ziceati de crize la somn. De obicei n-avem, dar aseara l-a apucat pe Matei ca vrea la pipi si kk dupa ce si-a baut laptele. Ii zic ca abia a fost, sa se culce. El, nu, ca vrea la tati. Eu , nu...Pana la urma a plecat la tati, a facut pipi si a dormit cu el, dar il auzeam plangand ca vrea sa se uite la Mickey Mouse..
Si s-a trezit tusind rau de tot
... bine, tusea asta tine de o saptamana..
si parca vad ca nu scapam de ea pana la primavara...
ramo_cata spune:
Salut!
Am citit din 2 in 2,m-a vizitat sefu' dis de dimineata,mi-a adus tastatura noua
,am semnat cateva acte si am mai pus cateva intrebari si am mai primit cateva lamuriri
...
hmm si Andru este mucios si tusicios...dupa febra de miercuri noaptea ,joi si vineri s-a comportat bine ..pana la somnul de pranz de sambata cand a inceput sa tuseasca ..si behaie nu gluma..azi-noapte a facut iar febra,i-am dat nurofen si i-a scazut..azi are programare la pediatru..merge cu ta'su..off ta'su e cu
ca are treaba si trebuie sa stea cu Andru acasa,n-am ce sa fac..am sunat-o pe mami sa vina maine sa stea cu Andru ca sa poate si Cata sa-si rezolve problemele...asa ma enerveaza ca nu are cine sa ma ajute cu Andrei desi am ambele mamici aproape de mine..DEGEABA!!!
simo
sa va ajute D-zeu si o sa fie bine
pentru voi
naty felicitari pentru muraturi
si sanatate
zoze am trait fiecare cuvintel
astept cu nerabdare si alte detalii si pozici cu micuta papusica..
nu am vazut poze,se blocheaza calculatorul cand intru pe DC,imi zice sa instalez nu stiu ce script pentru a evita blocarea dar nu am timp de asta acum..le recuperez acasa,desi recunosc ca nu am timp ,in WE nu am deschis calculatorul,nu am pus mana pe el
...
gudinde duminica am liber,lucrez doar sambata de la 9-13...
si LA MULTI ANI CU SANATATE BUNICULUI!
mihuta si noi avem parte de crize inainte de culcare...cand face pishu,cand face kk,cand nu are loc,cand nu sta bine,cand vrea cu tati...si eu am mai ridicat tonul pentru ca uneori te aduce in stare...noi mai avem un moft si anume tot se mai trezeste noaptea sa bea lapte...si are preferinta sa-l trimita pe ta'su sa-i aduca bibele...plus ca se trezeste de 2-3 ori pe noapte sa faca pishu..cand stateam acasa dormea de la ora 23 pana dimineata(8-9-10) acum daca se culca in jur de 21-22 se trezeste de n -ori pe noapte si dimineata la 7-7.30...se aseaza in fund si zice”gata tezii..mami unde begem?”...stie f bine ca atunci cand se trezeste trebuie sa mergem undeva
dar evita sa zica ca mergem la gradi..off...off
apropo ,a renuntat cineva la biberon?mie a tinut sa-mi faca cineva observatie ca e cam mare si ca o sa-si strice dantura...cam cand aveti de gand sa renuntati?mie imi este frica ca daca renunt la bibe nu o sa mai bea laptic...
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Teo, se uita socata ...si deodata o aud in soapta asa, ca pentru ea : -Saracu' copil, n-are nicio calitate! ![]() ![]() ![]() Sau nu era de ras? ![]() Simona,mamica de Teo (17 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |

Teo ..mimo de ce esti socata ca doar e fata ta
bitza037 spune:
hello
Ramo, eu una nu am de gand curand sa ii scot bibele Antoniei, nu cred ca in cele 5-10 minute cat timp bea lapticul ii se strica dantura.....stiu vreo 3 cazuri de copii carora li s-au luat biberonul si nici ca au mai baut lapte, iar eu am tot interesul sa bea.
In plus, nasii nostri care sunt stomatologi, ii dau si acum copilului lapte cu biberonul si are 4 ani si jumatate, tot in ideea sa nu renunte la lapte.....daca exista riscul sa i se intample ceva la dinti copilului cu siguranta ei erau primii care renuntau la biberon.
raluca2107 spune:
Si eu sunt cam de aceeasi parere. Briana a baut lapte cu biberonul pana la 5 ani si atunci a renuntat de bunavoie, iar acum e in continuare innebunita dupa lapte, iar dintii de lapte sunt dimpotriva atat de sanatosi ca nu mai vor sa ne paraseasca.
Abia i s-au schimbat pana acum 3 dintisori, restul sunt beton si la majoritatea colegilor deja li se schimba maselutele. So...pana il insor, o lasa el singur bibele.![]()
ramo_cata spune:
am vazut poze cu vienezii plimbareti,poze cu aranjamentele bitzulinei
...si jos palaria ,f frumoase..sunt lucrate numai de manutele tale?
pentru raspunsuri ..si eu gandesc la fel dar na ca uite se mai gaseste cate unu/una sa faca comentarii..oricum nu am de gand sa renunt la bibe pentru ca sigur nu o sa mai bea laptic..Andru e innebunit dupa lapte,bea dimineata,cand sta acasa bea si la pranz si seara tot timpul..

(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)