Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ralu

Ramo, yes, numai si numai de manutele mele sunt facute........
....mie una imi place foarte mult sa fac asta si in plus ma relaxeaza enorm......
merci de aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

si daca ii spalati pe dinti dupa lapte
atunci cum sa afecteze dantura?
noi asa facem,dupa lapte directia baia la
spalat pe dinti pe amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

noaptea nu mai bea niciunul,si asta
e adevarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Brr, ce zi grea am avut! Plus un soi de soc general, o colega a fost lovita de fiica unui pacient de a plecat cu semn pe fata, probabil maine vine cu ochiul vanat...asta pt ca, colega care era in salon la vizita le-a cerut pacientului si fiicei sa faca liniste (aia oricum nu avea ce cauta acolo la ora respectiva, daramite sa si vorbeasca la vizita...). Buuun si un alt pacient a sarit sa-i ia apararea colegei iar dama respectiva l-a muscat de ureche si de deget, incat a trebuit omul apoi dus la chirurgie plastica si cusut S-a lasat cu gardieni, politie, proces verbal, plangere penala, etc. Iar asta se intampla in salonul de langa al meu, eu nu eram pe acolo caci tocmai coborasem la farmacie sa cumpar ser fiziologic, ca nu mai e in spital si mai multi bolnavi aveau nevoie. Asta e tara de rahat in care trebuie sa ne facem meseria
Ramo, in niciun caz nu renunt la biberon! Asa bea ea lapte si eu vreau sa bea lapte, vorba aia, de-asta nici la formula de lapte praf nu am renuntat. Tinutul biberonului indelungat in gura CU SUCURI, cu lichide dulci sau ceai indulcit, adormirea cu biberonul, astea pot favoriza cariile, nu laptele baut rapid in 5 minute. Si nici nu o spal pe dinti dupa dat fiind ca Iulia nu bea lapte la culcare ci la trezire. Si, nu in ultimul rand, ei au dinti de lapte, nu-s dinti definitivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput