Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 18
natynic spune:
Pfiuuu, acum am terminat, inclusiv de curatat bucataria...Un butoi si un borcan mare de muraturi asortate, alt borcan mare si 4 mici de gogosari si 2 borcane de castraveti in otet
Salamul de biscuiti inca n-am ajuns sa-l fac si cred ca-l las pe maine, cand oricum am de gatit ca nu mai e nimic in frigi, decat ciorba Iuliei, azi, spre incantarea fiului vitreg, am comandat pizza
Noi suntem mari mancatori de muraturi, nu prea merge doar cu imprumutatul de la altii si nici sa-i mai ostenim pe soacra si pe taica-miu (care oricum pun si ei munti de muraturi) nu vrem. Dar anul asta a fost prima oara cand am pus si eu ![]()
In alta ordine de idei, imunitatea mea e VARZA. Concomitent practic cu viroza care m-a pus la pamant vreo 10 zile, am facut infectie urinara (de-aia adevarata, cu >100000 E Coli) fara o explicatie clara, eu facand rarisim asa ceva la viata mea si acum m-a lovit o stafilococie oribila sub barbie, am o acnee de adolescent (nu adolescenta!) de 17 ani

Simo, 
Desi nu ti-am mai scris, sunteti mereu in gandul si sufletul meu...si rugaciunile mele!
gudinde spune:
Asa.... am revenit acasa.
Multumim mult pentru urari. Am implinit si noi 85 de toamne, deci am facut chefulet in familie.
Naty si tu brutus? Si tu ai pus muraturi&co? Fratilor, eu ma ascund sub pat de rusine. Eu nu le am cu astea.
Simo multa putere si sa sti ca ne gandim toate la voi.
Zozelici cu sclipici te-ai externat sambata dimineata, ai?! Asa, pe sestache, fara sa zici un cuvintel ...
Ei, bine ca ati ajuns acasa sanatosi, de frumosi nici nu mai zic.
Recuperare rapida si mult laptic!
gudinde spune:
Booooon, am si eu doua intrebari:
1. Voi cand va puneti cauciucurile de iarna?
2. Cat dati unei femei pentru menaj?
gudinde spune:
Va urez noapte buna si sa aveti o saptamana binecuvantata, plina de bucurii, impliniri si dragostea celor dragi!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Booooon, am si eu doua intrebari: 1. Voi cand va puneti cauciucurile de iarna? 2. Cat dati unei femei pentru menaj? |
1. Nu am
2. Am schimbat-o de curand. Am pe una care vine la 2 saptamani, sta fara program fix, pana termina treaba- curatenie generala si calcat (fara gatit)si ii dau 80 ron. Pana acum a fost o singura data si cand am venit mirosea casa a curat
. Deci, e relativ scumpa dar face treaba f bine. Depinde mult cat sta si mai ales ce vrei sa-ti faca.Noapte buna tuturor!

bitza037 spune:
Bubu, Gudinde, Nico va multumesc la toate de aprecieri
nici eu nu cred ca schimb cauciucurile, merg cu astea de vara, care de abia acum 2 luni le-am schimbat......
de femeie, nu pot sa-ti raspund deocamdata,ca nu am![]()
Bubule, chiar ma gandeam la tine, ca nu mai dai si tu pe aici macar un minutel
cuscra, de abia astept continuarea povestii si macar 2 pozici
Nicoleta spune:
Fiti fericite, aici daca te prind fara cauciucuri de iarna incepand cu data stabilita (noiembrie, nu mai stiu exact), te amendaza rau! Asa ca noi, cumintei, ne vom pune cauciucurile de iarna luna viitoare... alti bani, alta distractie (macar le avem, anul trecut nici nu le aveam...)...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Simo, multa putere iti doresc! Sanatate tuturor, mai ales Micului scump!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihutza11 spune:
multumesc pt raspunsurile legate de crize!
o sa ne facem noi mari si o sa trecem si de asta, nu?
Zozelici
m-a emotionat povestea ta! abia astept continuarea si sa-ti vad Alba-ca-Zapada!
Simo
Doamne ajuta ca mai aveti putin!
Gudinde, La multi ani bunelului!
Bubu, sanatate lui Vlad!
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!