Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Gudinde, sa.ti traiasca bunicul! Cu varsta si germana... pfiuu, se simte dupa o varsta sa stii... Dar ce sa fac? Incerc si eu... a invatat Mari a lui Mimo germana mai la "batranete"... oi putea si eu sa leg 2 cuvinte... intr-un final...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
...jucaria cea noua...
In tot cazul, Zoze...Dumnezeu te-a luminat si inspirat de te-ai hotarat atat de ferm sa nu mai nasti la Craiova. Se pare deci ca nu doar psihice erau sechelele cu care ramasesesi dupa prima nastere si complicatiile ei, mama ma-sii de viata
DAR, sunt acum in urma toate!

natynic spune:
Bai, Olga barem va naste in "ograda" mea, va fac eu rost de spatiu locativ
daca veniti in satra sa vedeti purandelul!

natynic spune:
Multi ani si mai ales cu multa sanatate bunicului, Gudinde!
Dupa ce am dat in branci cu muraturile, acum somez...Au ramas multi castraveti si am hotarat sa-i punem cu otet dupa reteta imbatabila a lui tata; zis si facut numai ca nu aveam suficient otet si, intrucat al meu sotz e rupt de spate, dupa ce i-am dat Iuliei biberonul cu lapte la trezirea din somnul de pranz si am lasat-o sa-si inghita galbenusul, am dat fuga la magazin dupa otet. M-am intors si ce sa vezi, fii-mea adormise la loc si randunoiul la fel! Am tot tras de ea zicandu-i ca e frumos afara, sa iesim nitel sa ne plimbam ca mai mult in casa a stat zilele astea si copilu mi-a zis ferm: "lasa in pace! vei sa te uiti la desene!"
Cred in aceste conditii ca ma apuc singura de castraveti...
luny spune:
zoze
...bine ca esti ok acum, cu bebelina in brate!
abia astept poze! imi pare atat de rau ca nu am reusit si eu sa ajung la spital, dar mie asa mi se intampla...
cel mai bine nu mai zic si nu mai planific nimic!
asa zice si Matei, ca Iulia, daca am inteles bine.."vei la Mimacu', 'nu mai vei papa, gata mami!'![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
uitasem..
La multi ani bunicului, Andreea! sa fie sanatos!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Sa-ti traiasca bunicul,Gudinde!
Bubu,sanatate baietilor!
Sanatate tuturor!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Simo27 spune:
Zoze,ca nu ti-am dat nici un telefon !
Sa traiasca Maria si sa va infrumuseteze viata alaturi de fratele cel mare!Va 

cu drag
Peste mine vin unele dupa altele
...numai timp sa ma odihnesc nu am!Si am o stare aiurea cand ma gandesc ca mai e putin si plecam..iar
bubu05 spune:
Simo
Doamne-Doamne sa fie alaturi de voi, sa treceti cu bine peste incercarea asta grea! Un pup mare pentru baieti!
Zoze
moama ce poveste
Astept si eu cu nerabdare pozele cu noua jucalie 

Steluta, multumim!
Naty, spor la muraturi!
Anul asta nu am pus nimic, gogosarii i-am cumparat si a venit socrelu si mi i-a pus, iar gogonele asortae a pus tot el, iau de ei cand avem pofta. Castraveti mai am de anul trecut...si gata.
Salam de biscuiti le-am facut si eu ieri, deja l-au terminat
, maine le fac altul si niste strudele cu dovleac si nuca 
Pana la urma la amiaza l-am luat pe Vlad sa doarma cu mine, ca nu se mai putea, vorbeau non-stop, Stef a adormit intr-un final cu picioarele pe perna si pe la 6 si ceva i-am trezit.
Am facut apoi o saramura de peste, niste mici cu mustar
am mancat ca spartii. Bine, Stefu a mancat o coada de peste facut la gratar si cativa cartofi prajiti cu ketchup, apoi o felie mare de salam de biscuiti ![]()
bubu05 spune:
Ce m-am delectat cu pozele lui Nico, superbe! foarte frumoase!!
Bitzulina, ce aranjamente frumoaseee
Bravoooo!